Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da ce, numai cuscra sa scrie la unu noaptea? Nah, ca te-am luat
Deci fi-miu se uita siderat la baby einstein (btw, ADINA, cand si pe unde mai iesiti prin parc sa va dau dvd-urile, multumim mult de tot) iar eu incerc sa recuperez ce ati scris. Nu prea imi reuseste pentru ca am okii varza.
Eu cu raceala sunt mai bine, in skimb cred ca i-am dat-o si lui filip ca e plin de muci si azi a avut si un pic de febra 37.8 - 37.9
Acum cred ca s-a trezit pentru ca nu putea respira. Maine iau demucificatorul de la Andreea.a ca e musai.
De doua zile tot numar si eu de la 5 pampersi puturosi in sus. Put si deosebit, asa acru, ciudat de tot. Ieri si alataieri am crezut ca e de la mancare ca i-am facut un ostropel cu rosii rosii (eu de obicei faceam cu rosii de la conserva si nu avea probleme) dar azi a avut vreo 6 scaune (din care unul acum in creierii noptii) si nu i-am mai dat aceeasi mancare. Nu stiu ce sa cred. O fi de la dinti, habar n-am. I-am dat ceai de menta la greu, dar daca si maine e cacacios marti merg cu el la pedi.
O fi si de la caldura asta infernala, bai deci mie nu-mi vine sa cred ca la 30 de grade nu pot sa respir in casa. Din cauza umiditatii. Dar la noi nu era asa clima, bai nene!
Fac o incercare ca s-a terminat dvd-ul, poate vedem si noi perna in noaptea asta...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

GEORGIA MARIA si ERIC CHRISTIAN
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE O VIATA FRUMOASA.

Intru in viteza, imi cer scuze ca nu raspund pe ici pe colo. azi ma pregatesc sufleteste de operatia sotului. astept sa sune sa merg la spital. alexia e binisor dar eu sunt ingrozita ca dimineata descoper pe scutec la fundulet niste gamalii albe. sigur sunt iar mosafirii care au iesit din oooo. nici nu stiu ce sa ii mai dau in afara de zentel ca deja se lungesc ca nesimtitii.
va pup

6+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Monu sa scapati repede,multa sanatate,tie cat mai putine emotii...
La viermisori trebuie refacuta coro dupa prima tura de zentel,dupa care iar ...acuma depinde si de paraziti...ciclul lor de viatza este cam de 14 saptamani dupa care dispar...dar mai fa o analiza totusi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen si Androix pe partea aia de ocean, e si Olga pe asta! Asa ne trebuie daca am vrut copii, nu?
Monu, sa scapati repede si bine si de operatie si de gamalii!
Loreen, saracuta de tine! Dar ti-ai raspuns si la intrebarea cum ar fi fara copii!?! Iti spun eu... groaznic! Si doua zile daca ar lipsi de linga tine, ti s-ar parea ca au lipsit o luna!

Am filmat-o pe Tudora mincind, de fapt pe amindoua, dar voiam sa va aratam cum mincam www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">acum

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monule, tocmai ce am citit intr-un Superbebe ca in caz de oxiuroza se trateaza toata familia sau colectivitatea unde merge, altfel se reinfesteaza foarte usor.

Fetele, ce ne facem cu caldura asta??? Ieri uitasem caruciorul in porbagaj la Costi si dimineata eram ingrozita de perspectiva de a-l tine pe Andrei toata ziua in casa. Dar noroc ca isi uitase 'mnealui tigarile acasa si n-a zis nimic cind i-am zis sa vina fugutza cu caruciorul. Al naibii viciu!

Nu in ultimul rind, sa urez veveritei Georgia Maria la multi ani fericiti, sa fie sanatoasa, sa aiba o viata frumoasa si linistita! Si sa o mai trimita pe mami a ei pe aici, ca ne-a parasit de tot!

La multi ani si pentru Eric Christian!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, GEORGIA MARIA!

LA MULTI ANI, ERIC CHRISTIAN!

Sa va faceti mari, mai pui, si sa fiti mereu incantarea parintilor!

Neata, ah, urasc ziua de luni

Loreen - vrei sa zici ca tu ai de-ala de 8 milioane? L-am vazut si eu, arata bine, nu zic nu, dar era totusi prea mult pentru un nenorocit de sport. A, dar al meu nu e nici express, nici swift, e trip. Probabil sunt mai multe categorii... Una peste alta sunt multumita de el, iar bona n-a facut figuri cand l-a vazut de dimineata(nu cred ca si-a dat seama ca e la fel ca al vecinei din fata blocului si de care imi spusese expres sa nu iau - va avea ea o revelatie cand va isi afara azi-maine).
Vasazica e ultima saptamana de libertate, hai?
Iar cu programul de munca situatia e asa:
- conform OUG 96/2003 ai dreptul la 2 pauze a 1 ora bucata pentru alaptat sau, la cererea mamei, acordarea orelor cumulat. Dovada se face probabil cu un certificat medical care atesta ca inca alaptezi, dar asta numai daca e angajatorul mai catolic decat papa,
- conform contractului colectiv la nivel national mamele care renunta la concediul pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani au dreptul la reducerea programului de lucru cu 2 ore.
Asa ca depinde de fiecare de ce prevedere se poate prevala, pentru ca mai sunt angajatori care zic ca contractul nu li se aplica, dar nu cred ca vor putea respinge cererea facuta in baza OUG 96/2003.

Pisik/Daniela - pana la urma nici eu nu sunt lamurita cum arata margelele astea, nu puteti pune o poza? Deocamdata nu face probleme de la dinti, dar ma gandesc ca vin caninii, maselele si nu se stie niciodata.

Androix - multa sanatate pletosului. E fantastic cat de multi copilasi sunt cu probleme la burtica. Si o sa se inrautateasca situatia pe masura ce inainteaza vara, ba alimente alterate (Doamne fereste), ba faptul ca baga in gura toate alea, mai ales de pe afara.

Monu - mult succes cu operatia. Sa intri sa ne dai vesti bune!

Multumim de complimente pentru copchil si carut. Aseara vad ca a fost cuminte, a dormit singura pana la 4.45, sper ca suntem pe calea ce buna. Bine ca la 7 era in picioare, dar i-am pasat-o lui tati care dormea de aseara de pe la 8 si am mai bagat un somn.

Gata, va las ca e de munca azi. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri.Trebuie sa vad ce zice legea in aceasta privinta si sa ma interesez si la personal.
Rosii papa si Sara cu branza si paine taiate bucatele - la masa de la 17.00.Ca ma si sperie cateodata cat poate sa bage in burtica aia ...si a inceput sa pape iaurtul direct din borcanel...nu mai vrea cu linguritza.Ma trage d emana sa ii duc borcanelul la guritza si bea din el ca din pahar.Se face ca porcul dar se descurca.Bea cam un borcan de iaurt la pranz si unul la 17.00 :
Am avut un we de toata pomina...de unde speram si eu ca ma voi odihni am tras mai rau ca in timpul saptamanii.Barbatu'meu a muncit la renovarea apart, iar eu am ramas singura cu monstruletzul.Si doua zile m-a rupt.Adoarme mai nou atat de greu desi nu doarme exagerat ziua (1.30-2 ore) si este in continua miscare tot timpul.Dar seara dupa baie si papa o ia de la capat de unde pana acum cateva zile adormea lemn...Mai, eu nu mai am timp sa fac nimic pt mine...Cum vin d el aservici nici nu apuc sa mananc sau sa fac un dus ca intru la ea.Si ma calareste bine, asta daca nu iesim afara, pana la 8 cand ii fac baie si ii dau sa pape si apoi iar cu calareala pana cand adoarme intr-un tarziu...apuc sa bag ceva in gura pe la 22.00 ...ritm in care cred ca ma voi si ingrasa mancand la ore atat de tarzii...si de la ora aia nu mai apuc decat sa ma spal, sa mananc si poate s acitesc ceva pe forum...barbatu'meu cand ajunge de la servici se duce la apartament sa mai lucreze la el ca deja mai avem un pic si ne dau ai mei afara...Nu mai zic de certurile zilnice cu maica'mea care se pare ca nu face fatza nervos lui fi'mea.a devenit f irascibila si tzipa la noi...o mai lasa singura in camera sau prin casa de o gasesc lovita si ea nu stie unde s-a lovit...asa ca atunci cand ne-om muta trebuie s ama gandesc la o alta solutie care s an-o implice pe ea.Offf, mama ei de viata.As fi vrut sa apuc sa ma duc si eu la bazin sau macar la sala ca ma doar spatele d emor dar nu vad prea curand o astfel de oportunitate.Nu mai zic de concediu.ca nu cred ca pup asa ceva anul asta.Suntem inglodati in datorii cu casa, trebuie sa o terminam de renovat cat mai curand si suntem cu banii pe spongi.
Serviciul ma deprima total pt ca este un servcii de tot kk.Se sta intr-o veselie si dupa 4 luni simt ca mi-au murit 50% din neuroni.Si deocamdata nici nu se intrevede altceva la orizont
Asteptam vremuri mai bune dar sunt cu nervii la pamant.
Ma scuzati ca am refulat asa dar nu prea aveam cui sa spun toate astea...si sa ma si inteleaga
Cam atat de la noi...
pupici
La multi ani Georgia si Eric Cristian.sa cresteti mari si sanatosi, puiutzi scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si...
La multi ani ! Georgia Maria
La multi ani ! Eric Christian

Ioana nu ma pricep sa maresc poza, uite cum arata margelele, dai o data click si se mareste cit de cit. In romaneste ambra se traduce chihlimbar

Va doresc o zi buna, ca a mea , s-a trezit urlind de la ora 7 nu m-a lasat sa fac nimic pina acum, ma trage de fusta, roade un castravete si mie imi da cojile, si tot asha.
Sanatate la bolnaviori

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI GEORGIA SI ERIC!!!!!!!!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti GEORGIA MARIA si ERIC CHRISTIAN!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput