Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
ChrisDun spune:
Incep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care felicit pe copilasii care au implinit anul in saptamana care a trecut:
JULIA ANDREEA (Speranta nu moare), ROBERT (Monicica), IULIA NICOLA (Crissu), LUANA MARIA (Gabi Trifan), CRISTINA (Laura Radulescu), DARIA MARIA (Micky), ANA ILINCA (Ioana) si SARA (Adela I)
sa aveti parte de o viata frumoasa, cu multa sanatate si noroc !
Am fost in Parang, desi nu planificasem sa ajungem tocmai acolo (langa Petrosani), dar a fost super! Ne-am ales si cu o drumetie pe Parangul Mic - mare parte am fost "ajutati" de telescaun ![]()
Zona e frumoasa, in timpul saptamanii cvasi-pustie, peisaje de vis. Vom mai merge cam peste o luna, de data asta chiar unde am fi vrut: la Obarsia Lotrului. In fine, am reusit sa incarc si pozele.
Fran, Loreen, Adina, multa sanatate printeselor! Si Carina a facut febra acu' o saptamana (taman cand am fost noi plecati) - maxim 37.6... Nici acum nu stiu de la ce a fost.
Sufletzica, conform legii ai dreptul la program de 6 ore (cat timp alaptezi), insa in contractul colectiv de munca de la mine de la serviciu e prevazut ca ai acest drept pana implineste copilul 2 ani 
Corail
Sophia mananca rosii? Crude? Carina a incercat o data si apoi s-a stricat la burtica... bine, nu sunt sigura ca de la rosie (mai ales ca i-am dat fara coaja)...
Nelia, imi pare tare rau pentru dintisorul Tudorei
... mie mereu mi-e teama de lucrul asta, insa nu pot sta toata ziua cu ochii pe Carina. Sincer. Nu sunt in stare, nu am rabdare, nu stiu. Ideea e ca nu ai de ce sa iti faci procese de constiinta.
Bea, misto pozele! Sa inteleg ca festivalul a fost un mare pick-nick? Unde sunt vrajitoarele (in afara de amarata aia arsa pe rug)? Am crezut ca e un soi de carnaval, gen haloween...
Adina, mie mi-e o frica de mor sa ma urc la volan, desi am carnet de 5 ani. Si (slava Domnului) nu am avut niciodata accident - bine, o data s-a urcat un camion pe noi, ca vroia sa faca stanga de pe banda din dreapta noastra - si ne-a facut praf aripa dreapta. Dar n-am avut nici unul nici o zgarietura. Te inteleg si nu pot decat sa iti tin pumnii sa treci peste fobia asta. Mai ales ca in oras nu are de ce sa iti fie teama...
Monule rabdare si tiutiun. Nasol cu socrela, da' sa stii ca cine rade la urma rade mai bine! Multa sanatate sotului si
frumoasei mici!
Tina si Andutzy, felicitari pentru mergaretii vostri! 
Pisik, sa stapaniti sanatosi casuta! sa fie intr-un ceas bun!
Noi am facut joi Infanrix-ul si pana acum nici o reactie. Pedi ne-a spus ca in maxim 24 de ore apar reactii dar eu tot stau cu frica-n san sa nu faca febra aia turbata de roseola... Gabitza, Fran, va rog eu, daca puteti sa imi spuneti inca o data la cat timp dupa vaccin au facut puii vostri febra cu bubite de a treia zi?
Din ciclul "pedi a noastra ... no comment" : ajungem la cabinet si ii scoate Carinei fisa. Ma intreaba "Ai cantarit-o?". Zic "Da, acum o luna, avea 9 kg". Noteaza in fisa greutatea si... imi pica mie fisa dupa cateva ore ca poate ar fi trebuit s-o cantareasca si la cabinet, basca sa o si masoare
... ca n-a mai masurat-o de la 4 luni! Daca n-am fost pe faza, ce sa-i fac?! 
Carina iar ne serveste o seara "spooky" - doarme de la 17.40 ... si cred ca iar nu se mai trezeste pana maine dimineata. Nu ca n-ar fi dormit deloc azi: chiar a dormit 2 ore la pranz.
ChrisDun spune:
Aveti idee cum se cheama floarea asta?
Creste la marginea drumului... eu am pozat-o pe autostrada. E un soi de balarie, dar are un miros tare delicat...
nelia spune:
M-am intors, ca nu am terminat mesajul anterior, mi-a dat Tudora un dos de palma peste enter si s-a dus fara sa-l termin. Apoi am fost la cumparaturi, de-ale gurii, ce credeati ca avem bani pentru altele... Tudora doarme, Agata e cu tati la piscina, interioara, ca arde soarele prea tare pentru cea exterioara. Iar eu... ei, teoretic as avea de facut ceva de mincare pentru miine, sa calc niste rufe sau macar sa le imapturesc si sa le pun la loc, sa aspir si sa sterg un pic pe jos ca s-a facut lipicios parchetul... dar e cald, asa ca am ales sa maninca ca Fulga o inghetata, am de gind sa-mi fac o Ice Cofee, ca mi-a facut Gabtizam pofta si v-am citit din scoarta in scoarta, am vazut poze... Trai neneaca, vorba unui prieten al meu.
Cu dintisorul Tudorei m-am mai linistit, tot imi pare rau, dar vad ce se poate si mai rau. La noi e doar o ciobitura mica-mica, nici nu se vede si s-a produs fara nici o durere, fara singe, far plinsete... Cred ca de asta mi-e si ciuda! Multumim pentru incurajari... Slava Domnului, Agata a scapat nevatamata ieri, ca a stat ca o caprita ce e tot timpul cocotata... are doar cu citeva ciupituri de muste negre, care la pielea ei se printesa s-au facut ditamai buboaiele.
Asa, voiam sa felicit umblaretii. Incet-incet, cresc toti copilasii nostri. Sa vedeti ce emotionant e cind isi vor lega pentru prima data sireturile, cind vor pleca singuri pe bicicleta fara rotitele laterale s.a.m.d. Astazi Tudora a facut a doua propozitie din viata ei: mami, da titza! Naaaani! Si mai zice fitza - adica fetita de ieri, de la prima propozitie. Minca Samuel, baietelul prietenilor cu care am fost, o banana si Tudora a intins minuta spre banana si apoi spre pieptul ei si a zis: Baa, da fitza! Traducere libera: fetita vrea banana.
Mi-am facut cafeaua! Si mi-am facut un shake cu gheata, inghetata de cacao si un pic de lapte si a iesit un deliciu!
Ioana, nici eu nu am putut sa vad a doua poza, cea de aseara. Oricum, e scumpa foc Mogaldea. Sint topita dupa figura ei sugubeata! Sper ca e bine, ca spuneai si tu ceva de un scaun care nu miroase bine. Sa stii, ca mirosul transpiratiei, guritei, scaunului... la virsta asta, nu sint normale. Adica ma gindesc ca e prea mica si maninca prea dietetic, mai ales Ioana, care e inca la piureul ei de bebelus si e foarte bine asa, bine ca-l mai vrea, ca sa justifice mirosul acru pe care il descrii tu.
Adina, sper ca Ema e mai bine. Se pare ca are un virus stomacal, dar nu are ce sa-i faca doctorul. Adica in afara de hidratare, de mincare de regim (orezi si morcovi in special) si de antitermice daca mai e cazul. Dar daca are mai mult de patru zile diaree severa, trebuie sa mergeti la niste analize. Fie si pentru hidratare, daca nu bea, poate sa o faca prin perfuzii. Sa te uiti la cearcane, la buzite, la limba, sa iei pielea de pe abdomen si sa o stringi un pic intre degete, daca nu-si revine repede, inseamna ca e musai sa mergeti la doctor. Si pielea in general trebuie sa aiba aspect normal. Si limba... La virsta asta, e foarte periculoasa diareea prelungita, tocmai din cauza aceste dezhidratari, de care mie una mi-e frica rau de tot. Exista si solutii la farmacii, se poate face si acasa din apa, sare si zeama de lamiie. Numai sa o primeasca Ema... Sanatate si pupici scumpei bolnavioare.
Pisik, tinem pumnii sa va vedeti mutati in casuta! Imi imaginez cum e, ca si eu ma mai trezesc visind cum va arata prima casa pe care o vom cumpara... Vise deocamdata... dar bine ca le putem avea, altfel... Ascult Joe Dassin si m-am gindit la tine!
Daca ar vorbi si quebecosii franceza pe care o vorbeste (ma rog, cinta el), miine as lasa totul balta si m-as apuca sa o invat! E cea mai frumoasa franceza pe care am auzit-o pina acum! Mai ales cintata!
Fran, sper sa fie bine Iepu! Adica sa fie numai urmarile vaccinului!
ChrisDun, ce bine de tine ca ai un copil care doarme atit de mult si bine! Eu sint stresata si de aceasta lipsa de somn a fetelor mele (acum realizez ca sint o mama tare stresata!), numar orele sa vad daca au destul si nu ies, orict as incerca, cele care trebuie. Agata cel putin e durere, si nici Tudora nu e chiar departe. Aseara, a fost pentru prima data in 5 ani de zile, cind Agata a zis ca nu mai poate, vrea sa doarma! Si s-a intins in pat, asa imbracata si murdara cum a venit de pe munte, am crezut ca zice si ea asa... dar cind m-am dus sforaia mititica! L-am chemat si pe tati sa o vada, ca asa ceva... Si a dormit neintoarsa pina la 9 dimineata! Record pentru ea!
Hai, ca v-am raspuns intr-o dezordine totala! Ma duc la treaba, ca poate am mai mult succes cu treaba de prin casa. Desi nu am nici un elan! Mai vedem daca fac astazi ceva, ca mai e si miine o zi, nu!?!
Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
babygirl spune:
multumesc tuturor mult pt sfaturi.azi a avut 5 scaune.am inlocuit smecta cu hidrasec si i-am dat doar banane,orez si morcovi.a mancat si niste covrigei sarati in vizita.am fost sa o vedem pe prietena mea,asist la pedi,medicover,si ea mi-a zis sa-i dau covrigei pt ca se pare ca-i mai strang burtica.ea este ok,vioaie,dar ma temina cu scaunele ei.sper ca maine sa fie mai bine,a scazut,totusi,de la 7 la5scaune.marti mergem oricum la dr.e asa de slabuta..nu mai are deloc burta,ii strang scutecul la maxim si i se "casca"daca sta pe spate.eu nu pricep cum ar putea avea un virus la stomac daca tocmai inainte de diaree a terminat tratamentul cu ospamox.mi-e rau de cat sunt de suparata.sper sa reusim sa megem la mare,caci la cj nu cred ca mai ajungem.ii vor lua lui mihai carnetul.s-a ajuns pana la urma la o intelegere cu cei implicati in accidentul din noiembrie,asa ca in iulie le dam banii,se incheie totul(sper..),iar mihai ramane fara carnet.nu stiu cum o sa facem fata cu inca o rata.nu putem sa o luam pe numele nostru pt ca avem deja rate,dar ne va ajuta mama lui.banii ii platim noi,dar ma gandesc cu groaza ce inseamna asta..
ioanailincam spune:
Seara buna! Bine ca va intorserati de pe unde ati fost ca nu mai suportam pustietatea...
Monu/Nelia - kk a fost asa, cel putin cred, ca i-am facut un cocktail de cirese+capsuni+mar la masa de fructe si i-au produs o purgatie groaznica. Iar transpiratia nu miroase a transpiratie de om mare, ci a lapte acrit. Amn sa intreb si pe pedi la inceputul lui iulie cand vine sa faca vaccinul (cred ca o pun sa o miroasa
).
Sufletzica - uitasem ca ai intrebat cu trecutul la jumatate de norma. Asa e cum zice Chris de programul de 6 ore pana face copilul 2 ani (si in contractul colectiv la nivel national). Dar tu inteleg ca vrei sa treci de-a dreptul la 4 ore: din amintiri iti spun ca ai si posibilitatea asta pana implineste copilul 6 ani, daca nu beneficiezi de cresa sau gradinita. In ambele cazuri e nevoie intr-adevar de cerere scrisa la serviciul personal (eventual cu indicarea textelor legale), dupa care va incepe probabil balamucul daca contractul colectiv la nivel national se aplica societatii voastre sau nu (parca cu salariul de nastere i-ai convins sau confund eu). Succes!
Chris- sangele voinicului se cheama si intr-adevar miroase superb. Ai naibii producatorii de parfumuri nu ar face un prafum cu mirosul asta, ma enerveaza la culme refuzul lor de a prelua arome din natura si incapatanarea lor de a produce niste imputiciuni artificiale. AM vazut si restul pozelor, sunt superbe, asa imi doresc si eu un concediu...
Loreen/Androix - pe unde haladuiti?
Noi pana la urma nu am mai ajuns in parc, ci in fata blocului, iar barbatul nici afara n-a mai coborat ca m-am gasit cu o fata si am batut cartierul (oricum e mult mai suportabil afara). Insa ma omoara Ana cu mofturile: nu mai sta in carut, iar daca o dau jos imi culege de pe jos toate mucurile de tigara si ambalajele aruncate aiurea
. Notam si 2-3 pasi pe care i-a facut singura de pe gardul care incojoara parculetul si bratele mele, precum si ca, dupa spusele lui tac'su s-a ridicat singura in picioare, fara sprijin. In schimb a uitat sa coboare din pat
.
Dar faza cea mai amuzanta a facut-o in casa: cand am venit de jos m-am bagat eu in baie prima ca nu ma mai suportam, m-am spalat pe cap si mi-am pus un prosop in forma de turban. Barbatul a a duc plodul pe masa de infasat (noi o mai folosim cu succes si la ora asta), am urcat-o pe Mogaldea pe ea si am inceput sa o dezbrac fara sa observ nimic deosebit ca eram preocupata sa-i povestesc barbatului pe unde am haladuit. Cand sa-i scot bodyul de pe ea, o iau de maini si dau sa o ridic in fund; ea de obicei la miscarea asta percuteaza imediat de se ridica si in picioare uneori. Acum trageam ca de lemn
Cand ma uit atenta la Mogaldea constat ca ea se uita si mai atenta la mine
, de fapt era de-a dreptul infricosata de turbanul meu
. Ne-am amuzat o gramada pe seama ei, am dat sa o iau din brate de la tac'su, dar se agatase ca liana de el si intorcea si capul de la mine. Am zis ca de-acuma imi pun turban dupa baia ei, cand in mod normal nu sta o clipa locului sa o imbrac si ma lupt cu ea.
Gata, ma retrag ca in seara asta vreau sa ma culc devreme. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
uram si noi
Daria Maria si Ana Ilinca 
ChrisDun, pai da, toata lumea a facut gratar si seara au asteptat arderea vrajitoarei... Nu e ca Hallowenul cu costume ci numai asa... Si asta se tine in fiecare parc... Cu concerte si chestia asta cu rugul... Se canta si lumea se simte bine...
Floarea: gura leului... asa imi pare
Ioanailincam, frumos carut. Superbe poze, frumoasa fetita. Este o dulce si o bulanoasa. Imi place pozitia de somn...
Noi inca nu bem cu paiul ci doar din bibe si asta o facem in timp ce mergem prin casa. Apa, lapte ce prinde... De mancat mai putin zilele astea...
Azi am fost in spate la piscina si am facut gratar cu niste prieteni. A fost super fain si foarte soare. Am facut poze, dar cred ca abia maine le pun ca acum nu ma simt in stare...
sanatate la bolnaviori si sa auzim vesti bune...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Danelutza spune:
Andutzy a mea doarme de mult timp doar la prinz, m-am obisnuit cu programul, la 7-8 trezirea, la 12 adormirea vreo 2 ore si ceva, dupa care pina seara la 9.30 vrea joaca cu mami. Eu zic ca-i bine ca-si face program, majoritatea copiilor dorm la prinz.
Cloreta si a mea tot de minutza vrea, merge cit merge singurica dupa care ma trage de mina s-o duc peste tot. Dar eu sint mai smechera ca ea, cind o pun in carutz, la revedere, domnisoara trebuie sa stea acolo. ![]()
Ioana frumos carutzul si foarte asortat cu domnishoara.
Buna faza cu turbanul, ia sa incerc si eu poate sta mai mult cu tatsu si ma lasa sa respir ![]()
Pisik sa va fie de bine dintzocii, si eu ultimii doi tot asha i-am vazut, din intimplare, ma jucam cu ea, ridea, a lasat capul pe spate si i-am vazut undeva departe.![]()
Sanatate multa la bebelushii bolnaviori

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
nelia spune:
Pisik, ambra nu e chihlimbar? Adica nu inteleg ce rol are aurul... Se poate inlocui? Si intreaba sotul... il poate purta si tatii, ca cica eu am dat si dau destula energie copiilor, mai vrea si el sa dea! Si in legatura cu brinza... chiar nu stiu de ce nu a iesit. Cauta lapte organic/biologic si iaurt la fel, incearca si asa. Si pune mai mult iaurt. Adica nu pot sa cred ca ai pus lapte la fiert amestecat cu iaurt si nu s-a brinzit deloc, dar chiar deloc.
Adina, eu stiu ca virusii nu au nici o treaba la antibiotic, din acest motiv nici nu se da antibiotic la viroze de orice fel, decit doar daca apar complicatii (otite, bronsite, pneumonii etc.). Daca era bacterie, ar fi fost mult mai rea starea ei, deci eu cred ca e totusi un virus si va trece in citeva zile. Cind a avut Agata pe la 3 ani si ceva o viroza de genul asta, am citit ca se procedeaza cu mincarea ca la diversificare, treptat, doar ce trebuie si foarte, foarte putin. Si copilul mic isi revine foarte greu... de fapt ce copil mic, eu am luat-o atunci pentru prima data si am vomitat doua zile, am avut diaree vreo trei si nu am mincat mai nimic vreo trei saptamini, ca imi era greata si mi se iritase tot de la git pina la stomac, a fost mult mai rau la mine decit la Agata. Isi va reveni si Ema, dar dureaza. Acum m-am gindit si la altceva, tu spuneai ca a luat antibiotic si i-au iesit si niste bubite pe corp... Poate ca nu e virus, poate ca a facut alergie de la acel antibiotic ori a fost prea puternic pentru stomacelul ei si i-a afectat flora stomacala... Sanatate si pupici multi!
Pina la urma nu am mai facut nimic prin casa, ca au venit tati si Agata de la piscina, Tudora inca dormea si daca ma apucam i-as fi trezit pe toti. Dar acum trebuie sa ma duc sa impaturesc macar rufele alea, ca nu mai vem loc de el, ca pot sa-i spun eu lu' mutu ca aceasta activitate face galagie, ca nici ala nu m-ar crede. As putea inventa ca fac praf si Tudora sta cu nasul in ele... dar mi-e jena. Maaaa duuuc sa le fac!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Buna dimineatza...
Groaznica zi pe mai multe planuri...abia acum am reusit sa ma adun in fatza calculatorului si sa-mi vad de ale mele...
Am dormit putin ca trebuia sa-i dau Deliei medicamentele,am dormit cu ea ca-mi era frica de febra peste nopate si m-am trezit in tipete ei si cred ca odata cu mine si jumate de bloc...Apoi ne-am dus la plaja,adica la 8,30 eram deja cu tot harmasamentul instalat si de bucurie ca Delia nu a mai facut mutre am savurat cafeaua la pachet visand la cum ar fi viata mea daca nu as avea copii,ce liniste ar fi in urechile mele si in fatza ochilor...si mi-am dat seama ca nici sa visez nu mai stiu...
Spre seara am vrut sa iesim la o plimbare prin unica si oribila statiune la indemana dar ne-am enervat ceva de groaza ca era nu aglomerat ci infect de aglomerat...multi turisti de we,o gramada de soferi nesimtiti si niste politai handicapati care habar nu aveau ce-i ala un ambuteiaj si cum se iese in el...intr-un final ca sa ma racoresc si eu m-am porcait cu un bucurestean(fara a generaliza) bolnav de tupeu care credea ca i-a cumparat ma-sa sosea cand a facut 18 ani...
Una peste cealalta Delia este mai bine,nu mi-a facut deloc febra azi,ma chinuie ca nu vrea sa ia siropurile si chiar nu pot sa i le dau pe toate in bietul lapte,face numai traznai si-mi intinde la maxim toti nervii ramasi intregi...in schimb suporta bine caldura... nu mi-a facut sudamina,mananca relativ bine si doarme...
Ioana frumos carutul dar eu nu am din acela ci express,swift are Ada si seamana cu Maclaren-ul de la Mothercare....insa este minunat si vad ca mandra mea este lesinata de-a dreptul in carucioarele Inglesina...sper sa-i placa si lui Mogaldea...apropo de poza aia cu relaxarea... este atat de naturala si minunata ca-mi venea sa-i pup bulanele prin ecran...
Fi serioasa cu ingrasatul ca nu te crede nimeni...mai deunazi o vad si pe Ada si chiar ii spuneam ca este obscen de slaba si de unde incerca sa ma convinga de contrariu,azi pe plaja sa spuna ca vrea sa se ingrase...
P.S. ... cum dovedesti angajatorului ca nu mai alaptezi pana la doi ani,legat de programul redus...eu stiam ca ai dreptul la jumatate de ora libera la 2 ore tocmai in ideea asta,dau programul de munca redus cu 2 ore...cel putin la mine functioneaza asta nevand contract de munca...
Pisik sa va traiasca maselele...inseamna ca la canini o sa fluierati ...bun copil...
Fran ideea cu cana nu-mi apartine,dar a functionat...Delia tot ii ciordea cand Alexandrei cana cand lui Stefan si atunci m-am vazut nevoita sa-i iau 2,una de la Canpol si una care seamana izbitor cu cea de la Farlin,ambele cu pai si supapa prin care sa traga...adica sistemul cu a trage prin pai...si chiar bea apa cu nemiluita in stilul asta...
Adina pentru cat timp are Mihai carnetul suspendat,3 luni?!Las voi sa fiti sanatosi ca ati scapat numai cu atata ca stii tu ca se putea si mai rau ,mai ales ca "victima" apartine unui grup etnic recunoscut pentru circareala...si 3 luni trec repede...greu ce-i drept fara masina...
Nu mai pot, ma duc la culcare...abia acum am terminat de facut mancarea si as fi vrut sa stau pana se raceste sa o si bag la frigider insa nu mai pot...
Si cum tot este trecut de 12 si suntem pe data de 26( si ca sa fiu in ton cu un subiect care l-am citit azi si facea trimitere la acumularea de puncte prin mesaje repetate) urez:
LA MULTI ANI ... Georgia 
LA MULTI ANI ... Eric Christian 
...sa fiti sanatosi dragalasilor,sa cresteti frumos si sanatos,sa fiti plini de noroc si o binecuvantare pentru parintii vostrii...
Noapte buna si ...lunga
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Adina noi am tras i diaree de 2 saptamani jumate, timp in care am crezut ca si mor de ingrijorare. Am fost pe la medici, concluzia generala e ca a fost un virus. La copro nu a iesit absolut nimic si ziceau ca examenele de scaun care pun in evidenta virusii se fac in foarte putine locuri. Avea cate 7-8 scaune pe zi, dar urat de tot. Partea buna e ca Tony e un bautor convis si a baut apa si ceai in prostie. Deci cam asta ar fi cel mai mare pericol, deshidratarea. Cu fundicul am tras-o in cauza ca erau scaunele foarte solide. Eu l-am spalat dupa fiecare scaun si am dat cu crema cu oxid de zinc. A disparut si iritatia cand a trecut diareea. Nu te speria ca a slabit ca ei recupereaza foarte repede. O sa vezi ca in 2-3 zile de mancat bine ii trece. Mie mi-au dat in tara sa-i dau siropel care se numea ercefuryl si calciu carbonic. Asta dupa ce smecta daduse esec.
Loreen ma sochezi la ce ore scrii. Mai ca am putea povesti pe messenger.
Rosii Tony mananca ca prostul. Se pare ca are cateva mancaruri preferate: Paine cu unt si cu rosii si lubenitza. Nu putea sa prefere si el ceva cu mai multe calorii?
Nu mai rezist cu somnul asta a lui. Si azinoapte a dormit pana la 1 cand s-a trezit urland si nu a mai vrut sa doarma neam. Cu chiu cu vai, cu noi in pat a dormit pana la 5. Pur si simplu crap deja de oboseala. Cat despre dormit in timpul zilei- un somn de o ora jumate maximum. Apoi fir-ar ea de viata. Si ala doar in pat cu mine de nu mai pot nici la Wc sa merg neasistata. Oricum naiba stie ce are ca pe mine deja ma depaseste total. Si aici de cate ori merg la orice medic si spun ca nu mananca si nu doarme rad ca ce bine arata, ca nu e apatic, nu pierde greutata. Deci in opinia lor nu e motiv de ingrijorare sau interventie.
Olga
Si maine e o zi