Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Gabitza-stiu de site-uri cu cataloage, da' vezi tu...eu am fetitza, nu baiat ca tine...vrea si ea sa vada cosmeticale pe ecran daca tot ma uit eu, asa ca nu inteleg nimic cu ea in brate din brosurile on-line. Pe aia tiparita ma uit cand doarme, ca tot trebuie sa stau cu ea in pat....
Mey ne-am hotarat sa mergem in we pe Transfagarasan la hotel Siesta, la 15km de Balea a fost cineva pe acolo, stiti cum e drumul de la Vidraru ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare si de la noi!

La Multi Ani Aidan Alexander!
Sa cresti mare, voinic si sa aduci multa bucurie in viata celor dragi!

Zilele astea au fost groaznice... Doua zile la rand Maya a facut febra si kk moale. Cu sosetute cu otet si novocalmin i-a scazut destul de repede.
Iar azi-noapte am avut prima noapte nedormita de cand am copil. A tinut-o numai in urlete, nu stiu din ce cauza. Nu stiu daca o dureau gingiile sau altceva. I-am dat panadol si Orajel Baby dar nu au avut nici un efect. O adormeam in brate si cand o puneam jos urla cat o tineau plamanii. Pe la 5 dimineata ne-am mutat la mama in camera si s-a potolit. Asta dupa ce s-au jucat o jumatate de ora iar pe mine m-a luat somnul. M-am trezit pe la 10:30 cu Maya langa mine, dormea dusa.

Loreen, e atat de cald aici incat nu mai stam in casa decat seara ca nu avem alta alternativa. Am descoperit o terasa cu umbra in apropiere si pe acolo ne facem veacul. Investitia numarul unu va fi un aparat de aer conditionat chiar daca noi speram sa ne mutam de aici. Cred ca si din cauza caldurii e atat de agitata Maya.

Am vazut ca Maya e tare pasionata de desenele animate. Sunt unele dragute dimineata cu animale si doi koala bear pe care ii iubeste la nebunie. Astazi gasisera un catelus care se pierduse si care plangea si Maya plangea o data cu el. Am intrebat-o de ce plange catelusul si mi-a raspuns cu suferinta in glas "tzitzi"!

Gabitza, nu am putut vedea filmuletul, se pare ca si eu am nevoie de o versiune de flash 8, ceva de genul asta... Am incercat sa o iau de pe net si nu am putut sa o instalez. Mey, dar ce se intampla cu stelutele tale de s-au inrosit si imputinat?

Monu, i-ai repetat copro Alexiei? Eu vad ca si-a revenit cu mancatul dupa curele de sare dar nu ma pot baza pe asta! Trebuie neaparat sa ajung la Scarlat Longhin zilele astea. Si chiar, ati facut si voi tratament o data cu ea? Eu am incercat sa iau sare dar nu mi-a reusit decat in prima zi....

Astazi s-a uitat in bluza mea si mi-a cerut tzitzi. A trebuit sa-mi dau iar cu carioca sa-i arat ca am bubitza. A inteles si i-a trecut repede pofta!

O tai si eu afara.... chiar daca e canicula mai rau decat in casa nu poate fi!
Multa sanatate copiilor bolnaviori!

Tina 13+ sau 14- si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI AIDAN ALEXANDER! Sa fii fericit toata viata si sa ai parte de bucurii si noroc

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

AIDAN ALEXANDER sa cresti mare, cuminte, sanatos si noroc de bani multi!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumim de urari fetelor, la fel va doresc si copilasilor vostri.
Am decorat casa si va sta asa pana vineri cand primim tortul si o sa si sarbatorim.Nu va fi ceva mare ca mergem la lacul Constance langa Elvetia pt 2 zile.E superb acolo si hotelul are ferma de animale pt copii sa le atinga.
O sa fie super

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'aide mai, ca mai avem putin si ajungem in pagina 3!
Cum rezistati la canicula? Azi cind am coborit din autobuz mi se lipise rochia de fund, eram fleasca.
Bona mi-a zis ca l-a lasat pe Andrei afara in parc doar in pampers. Si chiar la fundu' gol la un moment dat, ca a facut kk si a trebuit sa-l fugaresca putin pe acolo pina i-a pus scutecul la loc

Flori, n-am retrogradat si nu mi-a luat nimeni stelele, dar s-au facut ceva schimbari pe forum si s-a schimbat si sistemul de puncte si culori si stele.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am citit ca la voi arde, nu gluma! Si mi-a zis si prietena mea ca asa calduri nu au mai fost niciodata. Se intimpla ceva cu pamintul asta si nu e numai vina Universului! La noi e bine astazi, ploua, s-a racorit un pic, bate un vinticel... pacat ca nu putem iesi inca afara, dar astept un moment cind se opreste ploaia un pic si sa o scot si pe Tudora sa se balaceasca cu picioarele in balti. Eu am terminat cit de cit curatenia, nu cit mi-am propus, dar arata multumitor casa, acum caut o reteta de tort pentru acasa unde va veni nasa Tudorei cu baietelul Tudor, prietenul cel mai bun al Agatei. I-am luat Agatei cadou: ochelari pentru piscina si tub ca sa respire sub apa, un prosop haios in forma de broscuta, verde, care se baga pe cap ca o rochie dupa ce iesi din piscina, costum de baie in doua piese supeeeer si niste papuci de plaja din aia cu doua barete care trec printre degete, nu stiu cum sa-i descriu, ea le zice flip-flop, toata lumea poarta aici, eu nu-i suport, iar Agata e topita dupa ei... ah, si ochelari de soare... sper sa-i placa ce i-am luat. I-am luat si multe, multe baloane sa ornez casa miine cit e ea la gradinita si ii voi orna tortul de acasa, pe cit imi sta in putere si indeminare, cu modele fluturesti. Asta pentru ca nu-i mai cumpar tort la gradinita, noroc ca am intrebat, cica il face gradinita + petrecere + poze + cadou. Asa da gradinita. Nu puteam sa mai cer sa-l faca si fluture... Tudora s-a potolit, tot ma uit dupa dinti si masele, ca de obicei asa a fost, intii s-a si m-a chinuit vreo saptamina si apoi au iesit, dar nu vad nimic. In schimb a inceput sa faca la figuri, mai ceva ca sora-sa.

Florentina, Monu... ma gindesc la voi de fiecare data cind citesc cit de cald e in Romania. Dar tot e bine ca burta mare o veti avea in toamna, cind va fi racoare!

Pentru febra... si mie mi-au spus sa combin metodele si antitermicele si sa le alternez. Si sa i le dau cind e nevoie, adica sa nu astept sa treaca orele care sint scrise in prospect. Cind au febra, au febra, nu conteaza decit sa scada. Dar nu mai mult de 5 zile, daca febra persista si dupa 5 zile, atunci trebuie mers de urgenta la spital.
Ultima data cind am avut probleme, la un moment dat, Tudora avea 39 de la 40 cu: supozitor in fundulet, suspensie luata la mult mai putin de 6 ore cum scria, la doua, dupa impachetare si cu ciorapei cu otet in picioare. Innebunesti nu alta, cind vezi cum sta termometrul la 39 indiferent ce ai face. Si ne-am dus la spital si cind i-am povestit, desi mi s-au parut si ei (de data asta!) un pic speriati mi-au spus ca c'est normal!

Gata, m-am hotarit: ii voi face un tort diplomat cu fructe multeeee! Ah, si inca ceva: am multe vinete, ca erau la reducere si a luat sotul ca sa ne saturam... stiti vreo reteta deosebita de a le gati!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza eu nu am iesit azi din casa decat dimineatza putin sa ma duc totusi sa depun dosarul de alocatie...dar am facut cale intoarsa repede pentru ca mi s-a parut inuman de cald...si eram cu masina cu AC...cu troleul nu as merge nici platita...
In casa merge aerul nonstop...altfel nu se poate trai...de fapt la mine este suportabil ca am umbra toata ziua,dar la cat imi este de rau nu mai conteaza acuma...

Florentina cand a avut Bianca oxiuri am luat toti,inclusiv si ai mei unde mergea la sfarsit de saptamana...prima oara Zentel si a doua oara parca Wormin...saramura nu am avut greata destula sa pot lua,dar nici pe Delia nu am putut-o convinge sa ia...

Nelia o musaca de vinete?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, nu vorbiti toate odata ca ma ametiti!
Ia, treceti aici si faceti prezenta! Ce, sinteti de capul vostru? Va pun absenta in catalog.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

hai ca scriu eu nitel pe langa subiect. moooooooor de cald!!! merge AC cate 2 ore pe maxim si la jumatate de ora dupa ce-l opresc este din nou cuptor. azi am facut 5 cu fii-mea si toata menajeria de cauciuc. in baie este cel mai cald,zici ca-i baie turceasca,dar ne racorim cu apa dezmortita.

aici puteti vedea filmulete

Mergi la inceput