Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Noi de vineri seara am plecat la munte ,la casa, desi nu e terminata , ca mobila vb.Am stat pana aseara.
de abia astept sa fie gata.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

acum ca sa va scriu am apasat pe simblolul de pagina din dreptul rubricii de bb de iul-aug 2005 ca am incercat toate variantele
asa ca reiau ce am scris aseara cu speranta ca acum o sa pot sa trimit si nu o sa patesc la fel
Mamini,nu m-am vazut decat cu Irina si asta din intamplare.apoi fata ei a facut varsat de vant si dupa aceea fata mea tot a fost bolnavioara.si Oanei ii place in leagane,sunt aici in parc.
Mona,si eu tot sticluta Chicco fiz am.si lapte Hipp 2 papa in cereale.3 e plin de vanilina si alte kestiidespre sirop,habar n-am.sper sa pot citi dk merge dc si sa vad dk ti-a raspuns cineva,sa bag si eu la cap.noroc cu tine.si eu fac liste peste liste ca nu am ajuta capul.pt venit in Ro cu fata m-am apucat cu o luna inainte ca sa nu uit nimic.si cum imi aduceam aminte de ceva,notam.
Dede&Dania&Nicoll-mersic,sper sa o fac si pe a mea sa pape din sticluta ca tot mai suge la nani ziua.+noapteacica vreau sa o intarc treptat pana de Craciunparca o vad de Revelion cu tzatz in gurita si cu cadou de la mos in mana
Mari,ce mai face fata,sa inteleg ca e mai bine,nu?pupici de la noi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anis,mersi de raspuns.mai stau cel putin pana la sf lui sept.daca nu merge cu intarcatul max pana in ian cand trebuie sa plec.as sta pana pn ian ca nu pot sta fara fata.in ian nu ar sta decat max o luna departe de mine.si apoi ar veni cu mama la mine cat mai repede.sa ma suni dk ajungeti,suntem la 10 min de Mamaia.
dk nu sunt cu fata pe picioare k acum(ca deh pe piciore doarme mai bine decat in pat unde mi-a dormit 20 min) sau cu matz-sas in gura ne vedem

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Mihnea-Gabriel si Mihai!sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
mult inainte si celor care rotunjesc virsta in luni!

Yasmari, sanatate si te asteptam la sfat mai pe indelete...

Anis, ai ceva vesti de la Monica-Elena? daca vorbiti, transmite-i sanatate si cele bune din partea noastra. sa ii traiasca puiul(puii, speram).

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, mersic de sugestie. Daca ai timp, imi poti spune, te rog, daca e pentru tuse seaca sau expectoranta? Sau nu e ca la adulti, e ceva universal? Intreb si eu, ca pana acum m-o ferit Dumnezeu, deci habar n-am.

Emaaimee, tare rau imi pare ca nu s-au rezolvat problemele voastre cu somnul fetei, eu stiu cat ai patimit. Macar acum ai in ajutor bunicii, iti doresc sa te poti odihni si tu putin.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Intru si eu mai in graba ,ca nu stiu cum se face dar nu mai am timp deloc pt. scris!

Ema-spor la intarcat ! Sper sa nu patesti ca mine,care si acum ii dau lapte tot cu lingurita! Spune-mi si mie te rog cum ai dezvatat-o de degetelul in gurita,ca al meu ma dispera ,sta cu el in gura toata ziua!
Am incercat intr-o zi si i-am pus leucoplast pe deget,dar si-i l-a tinut tot timpul in mana ,cu pumnul strans si nu mai folosea deloc mana stanga de parca avea buba,asa ca am renuntat la idee deocamdata.As vrea sa-l dezvat dar nici sa-i ramana sechele nu vreau!

Alte vesti despre noi: de ieri zice :MAMA ! Sunt in culmea fericirii.Bine nu zice decat atunci cand ii dau sa manance si cand a fost afara cu tati.
De vreo 3 nopti doarme cu mine in pat.Se trezeste urland noaptea,leoarca de transpiratie.La inceput il adormeam in scaunelul de masa si il puneam in patut,cum il asezam incepea sa urle din nou si tot asa,pana am incercat sa-l pun langa mine in pat ,unde n-a mai avut nici o probl. a dormit bustean pana dimineata.Numai ca eu dorm cu grija si ma trezesc de n ori pe noapte.Cred ca e de la caldura,sper sa treaca mai repede si sa-l pot obisnui din nou cu patutul!
Tot in faza de greva a fructelor suntem,ma gandeam sa i le fac maine compot.Cum altfel as putea sa i le servesc sa-i placa ? Astept sugestii.
Va pup dulce si merg sa mai vad poze si fimulete!

Mergi la inceput

Monai, STODAL e si pt tusea simpla dar de ex si pt bronsita.Ideea e ca e cam singurul sirop bun ,pt bebelusi.Firma Boiron il face.
Distractie placuta!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Andatudor, FELICITARI pt 'mama' .Cred ca te-a topit de tot ,nu?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: : MIHNEA GABRIEL[Monica-Elena], MIHAI[Cris Ciurea]!

"La multi ani!" - 11 luni: CRISTINA[mitub], IOANA-BIANCA[beby], GEORGE CALIN[monik25me], TUDOR[oanabomboana], ALESIA[Costi];

- 10 luni: SEBASTIAN MIKAEL[Kulta].

CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Pana azi dimineata a fost mama la mine..de maine os a fie tare rau.Mai ales ca n-are cine sa iasa cu Ingrid afara, ac eu nu sunt in stare mereu.Cu bonele e DEZASTRU, am vazut cateva, pe unele le-am auzit la telf.Iti sta mintea in loc.
Eu am menajera deja...deci trebuie sa se ocupe doar de copil si pt 8ore nene una vroia 8mil, si fusese casnica toata viata ei.Ce sa zic, poate fabrica bani acasa..ca altfel nu vad..ca si noi muncim pe bani..in fine, dar nu sarim calul nene.
Alta ii dadeam un ex, daca Ingrid mananca la ea in acmera pe jos biscuiti ,e normal sa faca curat.Si ea intreaba daca am aspirator de mana.Am ramas masca...Pai asta era problema nene?

AniS

Mergi la inceput