Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
MONAI spune:
Magda, m-am conformat, am facut listuta, dar doar pentru fata, noi mergem cu strictul necesar sa economisim la bagaje. Nu-mi vine sa cred cu ce putine haine plec.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Yasmari spune:
Salutare mameleor frumoase si dulci, bebelusi asisderea.
Doarme mindra, e pe ultimele minute cred, am facut si mincare, mai e si timp de un hello macar adresat voua!
Vazut Medeea innotatoarea, mamica cea duioasa e frumoasa si ea; Vinez orice filmulet mi se ofera, tare mi-e drag sa vad bebeii in actiune.
Starchi, admirat Scanteia; subiectul pus in discutie e f interesant, voi reveni mai incolo.
Ema, maiastru povesteti tu, si pe tine te vinez, nici nu mai am ragaz sa regret asprimea tratamentului la care sinteti supuse, mama si fiica! Salutari lui Oani cu ochi de cicoare!
Ella si voi fetelor patite, bine ca ati scapat...mai putin Mamini.
hai ca s-a trezit, ma duc.
You may be powerless, but in your imagination you can transform the world
nicoll_mada spune:
'Neata fetelor!Mai dar la voi or e prea cald si deja ati plecat fara sa dati un semn,fie e mai racoare si inca va odihniti.Sau...va alintati sotul?
LA MULTI ANI,SA CRESTETIO MARI,FRUMOSI,SANATOSI SI NOROCOSI!SA VA BUCURATI PARINTII SI SA AVETI PETRECERE FRUMOASA LA IMPLINIREA VARSTEI DE UN AN!!!!
MHNEA GABRIEL-Monica Elena
MIHAI-Cris Ciurea
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI PT COPILASII CE MAI ANIVERSEAZA O LUNISOARA:
CRISTINA-mitub
IOANA BIANCA-beby
GEORGE CALIN-monik25me
TUDOR-oanabomboana
ALESIA-costi
SEBASTIAN MIKAEL-Kulta
MMN
nicoll_mada spune:
Sa va spun ca zana mea cea mica a inceput sa zica "taci"...si toata ziua turuie!!!
Fetelor vreau sa va intreb si eu doua lucruri. Am un trandafir japonez care a facut purici.Va rog,care stiti cu ce il pot trata?
Si al doilea,v-am mai intrebat eu,dar...nu am primit nici o indicatie.Cum puneti voipe net filmuletele?Am facut cont pe DropShot,dar...nu incarca.
Multumiri anticipate pt ajutor!
MMN
MONAI spune:
LA MULTI ANI
baieteilor
Mihnea-Gabriel si Mihai
Sa fie sanatosi, fericiti si sa-si bucure parintii.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
emaaimee spune:
ce tot se intamla cu DC?
am incercat sa intru ieri si nu am putut,iar seara cand in sf am putut,scriu si eu rpd si pac iar imi fuge si mesajul si a cazut iar forumul
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Monai, intrebai de sirop de tuse.STODAL.e f bun, eu asta i-am dat lui Ingrid.Si vacanta placuta.Si noi plecam peste 1 luna...la bulgari, si daca ma tin balamalele cu burtika la greci in toamna.
AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Emaaimee, eu folosesc biberoanele Avent.Sunt f bune, desi scumpe.Si b-free, astea sunt bune ca o ajuta sa nu inghita si aer.Vezi asta, de ex daca faci lapte intr-un bibe noormal, dupa ce il agiti si deschizi capacul, iese aer, la b -free nu e necesar.
Lapte a acceptat Similac cu fier.De intarcat s-a intarcat singura, de cand cu bb mik din burtik.
Cat mai stai in tara? Ca daca ajung la Mamaia...te sun!
AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Emaaimee, upgradeaza forumul.Se schimba una alta...
AniS