Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! 11 luni

** ALEXANDRA ** [ caterina71 ]
** ALEXANDRU ** [ pisicut ]

La multi ani ! 10 luni

** CHRISTINE ** [ Ica_1975 ]
** ROBERT ** [ cryna77 ]

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare fetele!Ieri nu am mai apucat sa intru,am venit franta,am iesit putin cu zana mea afara si apoi baie,papa si nani amandoua.Nici nu stiu bine daca eu am culcat-o pe ea sa Codruta a reusit performanta sa ma adoarma.
Asa incat Uram LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI ATAT PT COPILASII NASCUTI IN ZI DE 23 CAT SI PT CEI NASCUTI IN ZI DE 24:
PENTRU 23 :
NIKO VLAD-peca
VICTORIA HRISTINA-hristina
ALEXANDRU MARIAN-BB23

Aceleasi urari pt cei nascuti pe 24:
ALEXANDRA-caterina71
ALEXANDRU-pisicut
CHRISTINE-Ica 1975
ROBERT-Cryna77

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

emaaimee - noi folosim biberon de la NUK cu tetina din silicon nr.2 pt. hrana groasa si bem lapte MILUMIL 3.
Succes la intarcat si multi pupici

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ella draguta de tine,imi pare rau de ce ai patit.
Eu era sa o patesc cred mai rau cand era Adi mic, a intrat un individ dupa mine in scara si am simtit ca nu e in regula ceva cu el si ma faceam ca imi caut cheile, dar el statea la 2 metrii de mine si astepta cred sa ma atace.
Dar am avut inspiratie si l-am luat tare si l-am intrebat ce vrea.
Cred ca nu se astepta sa reactionez asa, si eram deja pe pozitie sa ii trag una. Nu era el prea solid.
Mi-a raspuns ca cauta pe nu stiu cine, si i-am spus ca lista cu locatarii e la intrare si am stat pana am vazut ca se indeparteaza.
S-a mai oprit o data si am strigat la el daca mai vrea ceva si el a iesit sa se uite cica pe lista cu locatarii, timp in care in 10 secunde am deschis usa si am intrat.
Dar si acuma simt racoare pe sira spinarii cand ma gandesc ce era sa patesc.

Bine ca sunteti in regula tu si fetele.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060623&ctime=114856" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Emaimee noi folosim stcluta si tetina Nuk din aceea mai noua adica cu diametrul sticlei mai mare, dar ceai si apa bem din sticla normala tot Nuk cam de la 7 luni.
Lapte bem Milumil 2 ca mi-a fost frica ca poate nu accepta 3, cum mi-a spus Emanuela ca mai fac unii copii.
Si mai am un considerent sper sa accepte mai usor laptele normal dupa Milumil 2 ca 3 fiind cu cereale poate e prea diferit de laptele normal.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060623&ctime=114856" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri!

Poze

Mergi la inceput

Ella2000 - bine ca voi sunteti bine si nu ati patit nimic. Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.
Si eu vineri veneam pe o strada mai laturalnica si erau pe acolo niste oameni mai colorati cu niste fete ciudate. Eram singura cu carutul cu BB care dormea, mi s-a facut frica si am luat-o pe strada pe langa masini. Nu mi s-a intamplat nimic dar am crezut ca am luat-o eu razna si ca totul este in mintea mea (dar uite ca se poate intampla).

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Alte fotografii

Mergi la inceput

Irda pupicei sa mai prinzi ceva putere si sa stii ca eu acum,de cand lucrez te inteleg perfect.Doar ca pe mine ma ajuta mama.Va pupam dulce!
Andre_ea mi-e asa dor de tine si atat de mult as vrea sa-l vad si pe micul plimbaret...Dar nu stiu cand voi ajunge in Bucuresti.Oricum va pupam pe amandoi!
Anis imi place ca esti optimista,dar cine va avea copilasii apropiati de varsta...
Emaaime ne bucuram ca sunteti bine,lasa creste ea Onuta si o sa vezi ca iti va lipsi dragostea ei pt tzatzi!

MMN

Mergi la inceput

Briana nici Codruta nu zice mama...si ca sa ma dispere si mai rau...s-a blocat pe ta-ta;ta-ta-ie...
Starchi ce Scanteiuta dulce ai!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!Codruta recunoaste si ea persoanele apropiate,vaca de pe diferite cutii,stie ce sunt jucariile ei daca ii cer una anume,stie unde e nasul,sa se ridice cand ii zic..nu mai stiu,ma mai gandesc.
Dede o dulcica Medeea,se vede ca ii place in apa.Si mami e draguta!
Caterina si noi facem galerie pt D3 sa iasa la Alexia mai repede sa nu o chinuie!
Ella off,ce trebuie sa te fi speriat!Asta e in Romania si cel mai tare pe mine ma supara pasivitatea celorlalti.Ma bucur ca nu ati patit nimic.Va pupam,atat putem face de aici!
Bogdana sa fi mandra de fetele tale,niste dulcele!
Mona spor la facut bagaje si distractie placuta.Speram ca Sariciul se va simti mai mult decat bine!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, am si eu o intrebare. Mi-a facut doctora mea o lista cu medicamente de luat in vacanta pentru fata, dar as vrea sa iau si un sirop de tuse, in caz ca Doamne-fereste... Am sunat-o, dar are mobilul inchis, cred ca deja e in concediu, ati putea sa-mi recomandati unul pentru Sara?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput