Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetili,
Am mai intrat si eu sa vad ce mai faceti si sa va rog mult sa imi spuneti daca v-ati confruntat cu asemenea probleme cu care ne confruntam noi.
Sebastian are o alergie, inca de cind avea 1 luna. Mici insulite de bubite care il maninca si se scarpina saracutul de nu mai pot de mila lui. Am fost la doctor cu problema asta de cel putin 3 ori si n-au gasit nici o rezolvare. Mi-a dat diferite creme care nu si.au facut efectul.
Daca voi stiti ceva, va rog spuneti-mi.
Va pup
KULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Dede-vazut filmuletul ! Ingenioasa ideea cu colacelul! E o scumpete mica Medeea careia ,se pare,ca-i place taaaare mult balaceala!

Boga-tu te-ai tuns? ,parca aveai parul lung!Oricum ai niste mandrete de fete si imi seamana,mama- mama!Pupam micuta dansatoare si pe Cristinica grasunica!

Aldebaran-ce mai faci? Ce mai fece micutul Aris cu parul balai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Anis-da,iti dai seama ca sunt lesinata.Dar la inceput nu mi-a venit sa cred,tot asteptam sa mai zica ,sa fiu sigura.Si sotul mi-a confirmat,da mama a zis!
Cat despre bone:cele care vor o "carca de bani si aspirator de mana siguuur nu sunt de incredere.Toti muncim pe bani,dar mai trebuie sa-ti faca si placere mai ales cand e vb de copii.Asa ca multa bafta in continuare!

Kulta-bine ai revenit! Imi pare rau ca Sebi are alergie,nu stiu ce sfat sa-ti dau,ii doresc insa muuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Altceva..pe une umblati pe caldura asta?
Acum va cer .Nu mai pot sa fac fata cu adormitul seara.Adica cand o alaptam sugea la san si pac adormea.Acum adoarme , asa.O pun in pat bea cam 300-350lapte seara si timp de 1 ora ma calareste ,sare, aprinde lumina.Ma termina.Daca o pun la ea in patut urla rau de tot.
As vrea sa pot sa o pun la ea in patut seara si sa adoarma .ca ziua asa adoarme.
DAti-mi ideei, ca nu mai pot asa!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis si eu o culc pe Sara cu mine in pat (de vreo saptamana am inceput s-o culcam amandoi, vreau sa fac in felul acesta trecerea catre o alta persoana, prima data tati si apoi bunica). Asa pateam si eu daca o culcam prea iute. De obicei adormea pe la 21.30, acum la 22.30. Indiferent cand ii fac baie si-i dau bibe(de obicei la 20.30-21), ea nu adoarme imediat dupa. Asa ca nu o tin in pat, o las pur si simplu sa se joace si cand vedem ca-i e somn o ducem in pat(deci pe la 22.15). Acolo dureaza putin zbenguiala, dar in cele din urma adoarme franta(de cele mai multe ori adormim odata cu ea).
Parerea mea e sa o mai lasi sa se joace dupa bibe, nu pateste nimic si la ora cand iti adoarme de obicei, in pat...

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

urez si eu sarbatoritii zilei
ghici cine e pe picioare la mama de data astas-a trezit iar dupa 30 min si vrea leganata.maraie rau s-o legeni

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Mona,mi-am adus aminte,Eurespal e f bun.dupa 1 an.pt tuse si expectoratie.
Mona,uite aici

www.babycentre.co.uk/toddler/travel/packingchecklist/" target="_blank"> packing checklist
si

www.babycentre.co.uk/baby/travel/travelling8to15months/" target="_blank"> Travelling with an eight- to 15-month-old
sper sa iti foloseasca si sa iti dea idei

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

si uite si www.babycentre.co.uk/baby/travel/" target="_blank">Travel with a baby

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

KULTA,bine ai revenit.da si noi am patit asa ceva.la cateva zile dupa nastere Oanei i-au aparut si ei niste kestii asemanatoare.si ne apare si ne dispare.am fost la dermatolog si ne-a zis ca e dermatita.uite un pic despre asta:
http://www.babycentre.co.uk/baby/health/eczema/

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

nu am timp sa caut in alta parte si linkurile,asa ca o sa pun linkuri din ce primesc eu mailsper sa va fie utile.
acum mai caut rpd ceva in legat cu somnul.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput