The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 5
Naty spune:
Si ca sa revenim la oile noastre -
Aissa, Adela distractie placuta si vreme buna! Cand va intoarceti? Noi plecam duminica viitoare.
Babirusa felicitari pentru bb2. Sarcina usoara si bebe sanatos! DPN 1 ianuarie? O sa aveti un revelion pe cinste!
Mada, Ellen, Ioana merci ca va ganditi la noi - cu tranzactia a fost OK, doar ca am stat la banca de la 9 dimineata la 6 seara si asta intr-un stres teribil. La control bineinteles ca au gasit niste nereguli, maine dimineata ma duc sa aflu verdictul.
Dimineata am tras o sperietura pe cinste, Ioanei i-au aparut o gramada de bubite pe piept, manute si frunte, m-am gandit ca precis are o boala contagioasa tocmai acu inainte de concediu. Am sunat dr. de familie si a a zis ca e de la caldura, ca o gramada de copii au asa.
Alte noutati - fie-mea si-a facut obiceiul sa se scoale tare devreme dimineata, pe la 7, ba azi chiar la 6,30. E bine ca la mare o sa mergem devreme la plaja dar ... eu cand naiba mai dorm, ca seara inainte de 12 nu pot sa inchid ochii?
Aaaa si am inceput sa o las fara pampers afara. Face fata pipi pe ea de n-are treaba, nu se sinchiseste nici un pic. Ba da - zice "pipi" si apoi "udi" si se joaca in continuare. Sper ca totusi la un moment dat va cere sa faca la olita.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ellen spune:
Ca batuta in cap cum sunt am uitat sa felicit fata.
Nature, felicitari. Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra.
lorena_andreianu spune:
Babirusa, felicitari pentru burtica!
Nature si Naty, bafta cu pregatirile!
LA MULTI ANI de Petru si Pavel celor care sarbatoresc!
Va pup!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
babirusa spune:
Buna fetelor, multumesc de felicitari
Adela, multumesc pt. apa, care ti se pare mai buna? Am auzit ceva despre o apa de izvor buna, dar nu stiu numele...nu stii despre ce e vorba?
Aissa, mersi pt. iaurt, parca se spunea ca danone nu e bun... nu stii, campina are bucatele de fructe prin el?
numai bine!
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
ellen spune:
babirusa, noi folosim toate tipurile de apa plata, ideea este sa le schimbam din cand in cand. Dupa parerea mea orice tip de apa e bun, numai sa fie plata. Bebelina mea le bea fara probleme pe toate.
La iaurturi folosim Covalact (care este numai simplu) sau Zuzu (care este si simplu si cu fructe). Mai gasesti pe aici si Yogobella care este cu fructe dar bebelinei mele nu-i place asta. Din asta papam doar noi astia mari.
aissa spune:
Babirusa la Campina au mai multe feluri de iaurturi. E unul "cremos" (asa scrie pe el, pe pahar) care nu are bucati si e si unul cu bucati de fructe parca "frutis" ii zice. Zuzu am luat o singura data si nu mi-a placut deloc. E subtire...curge si nu stiu...nu era stricat, nu era expirat dar totusi pe langa gustul de fructe simteam un gust ca de lapte acru nu stiu cum sa spun. Nu mi-a placut si nici lui Ale.
Cat despre Danone...daca nu mi-a facut nici o reactie niciodata eu nu iau in seama, de fapt singura reactie avuta la iaurt a fost la cel simplu pe care mi l-a vomitat, asa ca ii dau de la inceput iaurt cu fructe si nu a avut nici o problema.
Apa...eu am folosit pana acum Calypso la bidon de 5l dar pentru ca e cald si se cloceste...acum iau la 2 l Dorna.
Cristina si ghighiloi
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Ce de vesti bune!
Patricia sa fie intr-un ceas bun!Felicitari si casa de piatra!!!Ilinca va fi domnisoara de onoare?
Babirusa felicitari pentru burtica!Mai dar ce de burtici in trupa noastra!Sarcina usoara si un bb sanatos sa ai!
Raluca tinem pumnii sa nu fie prea aspru verdictul!Tu cum stai cu pregatirile?
Fetelor am si eu o veste mare! Alesio face la olita!!!Ieri si azi l-am lasat in chilotei si l-am tot incurajat, iar azi surpriza: s-a pus singur pe olita cand i-a venit pipi si a facut....inca de vreo 7 ori....si kk o data....partea mai putin placuta e ca...nu vine sa-i dau jos chiloteii, si nici nu si-i da singur....asa ca face in olita...dupa ce filtreaza prin chilotei!
Oricum sunt f fericita!E un pas urias pentru noi!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
andora spune:
hopsieu] AM VENIT DE LA TARAAAAAAA!!!
Asa ca hop aic ca a deschis barbatu' pisiul sa descarce pozele si a adormit, si io cum sa nu dau click nitel pe dc... mai fetelor spe ca nu m-ati uitat eu m-am intors azi noapte sunt moarta de somn in rest canicula cum stiti si voi .
Nu am prea citit depre voi, doar am inteles ca Patricia se marita in sept - FELICITARI!!!!! Sa fii impreuna cu Naty o miresuca si o sotie fericita!
Ania - condoleante si sa rasara soareel si pe straduta voastra definitiv! pup dulce Inushu cu personalitate!
Pufy felicitari domnule, sunteti mari... Noi la tar am avut niste tentative de dezvatat de pampers dar doar o sngura data a zis ca face pipi inainte de proces insa l-a scapat cand iesea din casa... pe olita stam maxim 5 secunde, tot la wc stiu ca va fi dezvatarea. Si daca e uda nu o deranjeaza daca e in chilotei, doar daca are kk
Noi am fost binisor, cald si praf insa aer curat de la verdeata, Gogo are numai semne de buna purtare, e fost tartora pisicilor si a copiilor de pe ulita de la care a invatat numai lucruri minunate si a achizitionat o tuseeee.... fix ieri. Maine petrecem cu finutul ca a facut ieri doi anisori iar poimaine poate plecam pana la Moeciu sa ne vedem cu niste fete de pe forum hihihi... tare ar fi frumos.... Iar joi plecam la mare Adela distractie placuta la mare si tie, tu parca la 2 Mai mergi?
Acum inchei fiindca sunt cam buimaca de atata tren si Gogo si ma duc la niste nani. Trai neneaca. pup, pa-pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Naty spune:
Ioana merci, a fost destul de bine cu fiscul, adica a iesit o diferenta si va trebui sa platesc cateva milioane impozit in plus dar sunt multumita, putea fi mult mai rau!
Cu pregatirile nu stam prea bine, mai bine zis am cam stopat ca nu am avut timp si acum am intrat in panica pentru ca plecam la mare si dupa aia am 3 saptamani in care sa aranjez absolut tot fiindca ai mei pleaca o luna din tara si n-o sa mai am cu cine sa o las pe ioana deci adio magazine!
Andora ma bucur ca ati avut o vacanta placuta. Sa fie la fel si in continuare! Unde mergeti la mare? Poate ne vedem!
Adela chiar mergi la 2 mai? Pana cand stati?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ellen spune:
Pufymic, felicitari bazucului. Mare realizare, mare. Noi mai avem drum lung pana acolo.
Andora, bine ai revenit si concediu placuta in continuare
Naty, bine ca e numai diferenta de impozit. Bravos!