The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 6
herra spune:
Ioana, felicitari pentru realizarea cu olita! si noi suntem departe; am avut niste tentative, l-am lasat fara pampers (mai mult din cauza caldurii), dar face pipi pe picioruse/sandale/sosete fara sa resimta nici cel mai mic disconfort!
de kk pe covor am scapat deocamdata...
eu folosesc apa plata Izv Alb alternativ cu Bucovina - pt ca au cel mai mic continut de saruri - din ce gasesc eu pe aici.
vacanta placuta fetelor, eu mai am putin de asteptat, dar tot cu gandul la ...
susulina spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca aud vesti bune.Felicitari pentru viitoare miresici si viitoare mamici de bb2.
Am lasat-o si eu pe Alex intr-o zi fara pempars si intr-o jumatate de ora a facut pisu de 4 ori(era dupa masa de lapte si fructe),pe canapea, pe pat, in patut si pe scaunul de la calculator.Si bineinteles ca n-avea nici o treaba.O singura data s-a asezat asa imbracata pe olita si i-am dat repede pantalonii jos si a facut.In rest ea nu cere olita.
De tuns...dupa 2 tentative nereusite la coafor, zilele astea chemam o frizerita acasa, poate avem mai multe sanse.
In rest, ieri am aflat ca maine trebuie sa tai motul unui baietel.
Nasa de botez a copilului a anuntat-o pe prietena mea ca ea pleaca la mare ca s-a ivit o ocazie.Si pentru ca noi o sa-i cununam in septembrie anul viitor pe parinti,au zis sa-i taiem si motul copilului.
Voi ce obiceiuri stiti la mot?In primul rand se face turta si la baieti?Ca eu asa stiam dar unii zic ca numai la fete.Sau fundita ce culoare trebuie ca eu stiam albastra dat am auzit si varianta rosie ca poarta noroc?In afara de imbracat copilul si de ales dupa tava 3 obiecte, ce stiti ca se mai face?Mama copilului auzise ceva de taiat motul pe o galeata cu apa???!?Voi stiti ceva de asta , ca eu n-am auzit si ce semnificatie ar avea?Oricum pe mine nu ma deranjeaza, numai sa stim ce se mai face, ce obiceiuri mai sunt.
La mare ne vom duce si noi la inceputul lunii august, dar undeva la tara, la Corbu, langa Navodari, la niste cunostinte.Am mai fost acolo acum 3 ani cu fratele si cumnata mea si a fost frumos.La plaja eram singuri, dar era o plaja supercurata si vedeam zilnic delfini.Si ma gandesc , ca acum cu copii mici dupa noi, le e mai bine la casa, cu curte, le facem noi de mancare ce stim ca vor(mai ales a mea la cat e de mofturoasa, nu stiu ce ar manca la restaurant)si nici nu avem un program impus de restaurant.
Sunt convinsa ca pentru noi astia mari era mai confortabil la hotel, dar cu copiii dupa noi cred ca e mai bine asa, anul asta.
Concediu placut la toata lumea si sa aveti vreme buna!
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
babirusa spune:
Buna fetelor,
ellen, aissa, herra, multumesc pt. informatii. Cred ca o sa luam campina cremos, ca nu-i place iaurtul cu bucatele si poate o sa incercam si danone. La apa se pare ca avem de unde alege.
pufymic, mersi. Felicitari pt trecutul la olita.
numai bine!
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
lorena_andreianu spune:
Si noi tot in plin proces de dezvat de pampers suntem... Il las in chilotei pe zi (ca tot nu putem iesi afara de caldura) si il bat la cap "faci pipi?" "nu-nu-nu" raspuns inevitabil... si desigur face pe unde apuca... Apoi se pune pe plans: "apa?!" nu, mama, pipi!" "pipi?" si uite-asa...
Mai nou cere la wc nu la olita pe care daca o prinde ii tranteste capacul (ca o las si eu doar doar s-o lipi) si-i explic ca la wc face si mami si tati si, cum ai zis si tu Adela, staaaaaaaaaa de ma zapaceste si nimic nu face. Desigur, dupa, face tot pe el...
Vreau si eu la mare! Concediu placut celor care plecati si we placut la celelalte care ramaneti pe baricade.
Va pup!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
pufymic spune:
Multumim tuturor de felicitari!Adevarul e ca si pentru noi e un pas urias statul si facutul la olita....si ma rog sa-l tina...sa nu fie doar de moment.
Stati linistite ca si eu l-am mai lasat pana acum in chilotei doar-doar l-o deranja pisu ...dar degeaba!Facea si tacea!Numai ma trezeam ca mai calc intr-o baltuta...!
Acum ne-a surprins ca s-a pus si sta singurel!
...dar ca sa nu fie totul roz....azi-dimineata a facut kk pe covor(noroc ca nu era fleashca...kk nu covorul)! Saracutul nu stia ca si kk trebuie "produs" tot la olita....acum i-am explicat si sper ca a priceput....
Oricum azi l-am lasat in funduletul gol sa nu mai schimb atatia chilotei(ca nu-i da jos....)!
Drum bun la mare si vreme frumoasa tuturor mamicilor+pitici+tatici care merg in perioada asta!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Naty spune:
Weekend placut fetelor!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Paaaaaaaa, la 5 plecam! Tineti-ne pumnii, sper sa avem un concediu reusit si sa fie fata sanatoasa. Am emotii dar sper sa fim bine din toate punctele de vedere.
Sa fiti cuminti si bebeii sanatosi. Si vacanta placuta celor care pleaca zilele astea.
Cristina si ghighiloi
georgiana.david spune:
Babirusa, felicitari pentru BB2!
Patrice sa fie intr-un ceas bun si bafta cu pregatirile!
Pufy, baiat mare Alesio. BRAVO!
Ralucule LA MULTI ANI PENTRU MAINE! Ce mai faceti??
danyce spune:
Salutare mamici si pitici,
Nature, Naty, muuuuult succes cu pregatirile de nunta!Sa va iasa totul exact cum doriti!
Pufy, pupici si felicitari scumpului de Alesio pt realizare!
Babirusa, felicitari pt bb2 din burtica!!!
Ralucule, La multi ani!!!!Sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi tie!
Noi suntem bine, chiar foarte bine. Alma palavrageste din ce in ce mai mult, e o scumpa, se joaca in cartier cu copilasii mari care o adora.
Eu am fost foarte busy cu proiectele mele si ieri am avut in sf prima runda de interviuri la o firma vizata de aproape 4 ani (cam de cand sunt aici).Azi deja m-au sunat sa ma prezint la a 2-a tura de interviuri sapt viitoare.Mi s-a parut totul extrem de simplu fata de ce ma asteptam ieri si dupa jumatate de ora in care vorbisem in trei limbi straine si despre relatii comerciale internationale nu mai aveau ce sa ma intrebe, insa i-am intrebat eu, ca-mi venise randul la interogatoriu:"Care e, dupa dvs, candidatul ideal pt functia aceasta?". Raspuns:"esti tare smechera, stiai asta?" si radea d-nul director de se prapadea...dupa care a citit ce am scris eu la calitati in CV.Le-am strans mana barbateste la cei doi intervievanti si le-am urat o zi buna si sa ne mai auzim....Ne-am auzit deja azi (ieri mi-au zis ca ma suna pe marti) cand m-au sunat sa ma mai duc sapt viitoare la turul 2 si deja negociau salariul cu mine la telefon cand eu cascam ochii dupa mobila noua pt Alma. Ce bine-ar fi sa devina visul meu realitate sapt viitoare!Sa-mi tineti pumnii, please!!!
Va urez un weekend minunat tuturor!O sa apar eu weekendul asta, poate chiar cu pozici noi. Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Raluca!
multi de la noi!
Si tot ce-ti doresti!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2