The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am dat send prea devreme, nu mai editez
Naty si mie mi se pare mult, foarte mult chiar.
chiar vorb cu o vecina ca ea si-a tuns fata numai acolo, dar ca nu se mai duce ca e prea scump, plus ca fata de noi e mult prea departe sa ajugem, doar asa de amorul artei
daca e tarziu si al meu doarme vorb cu voi, hihihi
m-am uitat la emisiunea cu Irinel si Monica, mie imi place de ea, o fi ea cum o fi ca s-a incurcat cu 'bunicu' sau 'taticu', dar e frumoasa de pica
asta asa daca va intereseaza parerea mea, sper ca da
am baut o cafea tarziu, de aia n-am somn, sa ma vedeti ce fata am dimineata cand suna ceasul

noapte buna

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Cris acusi plecati la mare!Va doresc timp frumos, distractie placuta si fetita cuminte!

Raluca cum esti?Bafta la tranzactie si sper ca a fost ok controlul...Dodolina ce mai face?

Noi ieri (abia) ne-am luat un ventilator....acum fiu-meu sta in fata lui si imi tot explica : "dandiou ...ata ce tace dant"(adica ventilatorul....asta ce face vant".E tare incantat!
De cateva zile ne-am mutat din camera in care doarme Alesio in alta....acum el doarme singur, iar noi singuri....azi-noapte s-a dat jos din pat(la ora 4!!!!)-i-am luat niste bare de la patut si are loc sa se coboare cand are chef- si-a luat cana cu apa si a venit la noi....s-a lipit de canapea, a baut apa apoi l-am luat de manuta si l-am dus la el in pat....a adormit la loc....dimineata surpriza: fiu-meu era langa mine in pat! Habar n-am cand a venit cu noi....n-a facut scandal....pur si simplu s-a urcat in pat si s-a culcat!
BB mic e cumintel, se agita si el (se sperie cred de urletele lui Alesio)din cand in cand...

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor, n-am mai apucat sa intru pe forum, acum am citit ultimele 3 pagini, sa vad ce mai faceti, si m-am distrat copios citind nazbatiile facute de pitici.

Aia cu Alma in portbagaj a pus capacu'!

Ania, condoleante!

Mina, admir puterea ta de a pleca de acasa cu hei-rup.Asa eram si eu inainte de ILinca, acum parca ma urnesc mai greu de acasa...Un WE pana in Moldova nu-i de colo...Cu tot cu catel si cu purcel...

Noi suntem OK, Ilinca a facut o mica infectie la degetul pe care il tot baga in gurita, a trebuit sa mergem la Budimex sa ii curete acolo si sa o bandajeze, dar acum a trecut.Nu mai mananca la fel de bine ca inainte, dar nu ma plang.Vad ca recupereaza seara, cand se mai racoreste, si mai nou se mai scoala noaptea si mai baga un laptic.

A, si sa nu uit sa ma laud si eu: ma marit in sept.Am tot amanat momentul, intai ca am zis ca avem timp, apoi a aparut Ilinca, apoi eu am zis ca nu vreau sa fiu o mireasa- balenuta, apoi pana ne-am dezmeticit dupa ce a venit pitica....nu se mai putea asa...Asa ca ne-am hotarat sa o facem anu' asta. Toata lumea a zis ca sunt nebuna sa imi organizez nunta inainte cu doar 2-3 luni, ca nu o sa gasesc locatie, etc,etc, dar la 3 zile dupa ce ne-am hotarat aveam aranjat deja restaurantul.Drept pt. care tin regim si ma pregatesc sa fiu frumoasa.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Bravo, Nature, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa mearga snur toate pregatirile.

Despre plecat de acasa in ultima clipa - hazul e ca inainte de vizigot nu aveam talentu asta - zau daca nu e mai bine asa pe sistem hei rup, ca anu trecut cand am plecat la munte m-am tooot pregatit o saptamana si am luat cu mine de toate de umplusem juma din holul hotelului si tot am uitat treburi nesemnificative cum ar fi blenderu pentru papa copilului. Asa macare te concentrezi juma de ora si sub presiunea momentului te gandesti la toate (sau daca uiti ceva dai vina pe bagajele facute in graba). Ca ne-am trezit la hotel 4 adulti si un cupil cu doar 2 prosoape la noi e de-a dreptul intr-un fel....noroc cu scutecele de finet luate sa invelesc teroristu ca au devenit prosoape de urgenta.....
Abia astept sa fie tero suficient de mare sa isi faca singur bagajelu sa vedeti ce usor o sa imi fie ;)

Si eu am avut ciuda pe acel stabiliment unde se tund copiii pe bani multi (vedeti ce exprimare spalata am si nu fac reclama negativa?) ultima oara chelia vizigotului ( ca l-am executat numero unu) m-a costat 280 000 lei!!! Pai atat ma costa pe mine tunsu, ca de regula renunt la coafat dat fiind ca oricum nu tine nici pana acasa... e frumos? Data aviatoare il trimit pachet cu tati la frizeria din colt unde isi face tati chelia.

va pup ca mi-am consumat pauza de masa si am treaba gramada pana deseara.

PS: Nature, ce regim tii?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, din pacate nu mai apuc sa intru pe aici . A fost soacra in vizita vreo 3 sapt. Mergem si noi in Ro. in august ca nu am mai mancat de vreo 2 ani porumb adevarat, asta de aici parca-i de plastic. Vine si la noi bb 2(DPN 1 ian.). Are si Alexandra 7 dinti si 4 masele, poate ne actualizati si pe noi.

Nu stiti ce iaurturi de fructe (pt. copii) sunt mai bune? sa nu ma apuc sa le incerc pe toate. Ce apa le dati la copii?

Numai bine la toata lumea

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai salut!
Mai io la Ciufulici nici nu ma gandesc, asa a patit si sor-mea pentru ca a sunat sa se programeze platea dublu, 1 data tunsul, 1 data programarea.
Bretonul i l-a executat pustoaica de ma tunde si pe mine la coaforul de la scara si a stat super, la mine in brate si cu 5 sprayuri in mana. Nu stiu daca o tundea mai mult daca era cooperanta...
Da...noi ne pregatim de mare, eu mai mult moral ca mai am putin si lesin de emotie. Insa sunt bucuroasa ca ma voi intalni cu inca 2 fete de pe forum!
Ale cred ca tine regim sa incapa in costumul de baie (macar ea daca ma-sa nu), dar ieri si azi a mai mancat si ea...ma termina...dar papa slava domnului fructe la borcanel asa ca prestam Nestle la greu.
Iaurt mai accepta...(noi papam cu fructe, zilele astea am luat Danone delicios, alteori iau Campina...).
Si mai nou, de 2 zile doarme taaare aiurea. Ieri, trezita la 8, la 12 dormea, la 14,30 in picioare. Am zis ca e o intamplare. Dar azi, treaza de la 7, la 11 jumate am ajuns la ea in momentul in care, sus pe noptiera fiind aruncase porcii si suzeta in pat si era cu un picior pe margine sa sara si ea. Asa ca am cedat si am pus-o in pat, in 5 minute dormea. La 14 era treaza. Tare aiurea imi e mai ales ca pana dupa 6 nici gand n-am sa ies afara si ma zapaceste in casa atatea ore....

Gata...plec ca imi strica pe aici!

PS: Nature felicitari!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ania, condoleante.

Naty, succes la tranzactie. Cum a iesit controlul?
Super tare faza cu tunsul piticutei. Noi inca nu am prestat. Ma mai gandesc cand sa o tund, dar in nici un caz nu ma duc cu ea la coafor. O sa o tund eu...oi vedea eu daca mai pot sa mai ies din casa cu ea

Eliana, multi ani fericiti

Pufy, hehe ce m-a distrat bazucul tau cu ventilatorul.
Felicitari pentru dormitul separat si sa o tineti tot asa

Nature, micuteti si sa-i treaca repede degetelul

babirusa, felicitari pentru bb2. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos

Adela, Aissa, distractie placuta la mare.

Aissa, nu te mai stresa. Ai sa vezi ca Ale o sa fie foarte incantata si nu o sa aveti probleme. Mai mult ca sigur o sa manance si mai bine

Mina, mama draga cand mai vrei sa mai tunzi vizigotul la chelie, poti sa vii la mine ca ti-l tund eu si nu iti iau nici un ban...pe cuvant de pionier . La fetite nu ma bag...decat la a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

sa va povestesc faza de vizigot aseara:
de cand am venit de la munte a fost cam rasfatat si a facut talente la baita si la impachetatul de dupa, cu crize de nervi ca vrea sa faca mami aia tati ailalta. Ei si ieri se apuca bunica sa faca educatie cu el si cand ajung eu acasa repetau lectia:
Nana: cine face deseara baie la baietel?
Vizi: Mama
Nana: cine pune deseara scutecu la baietel?
Vizi: Mama
Nana: si tati ce face?
Vizi: pupa tei
Nana: si cat bea baietelu biberonu il lasam pe tati sa faca baie?
Vizi: Daaaaa.

Ei, dau io pe spate de emotie, ma mir ce cupil ascultator am, ne luam cu una alta si vine tati. Nana fericita vrea sa mai faca o demonstratie si intreaba cine face deseara baie la baietel ...raspunsu vine socant: TATA! Pai cum mai Matei nu vorbiram ca mama? TATA. Dar scutecu cine il pune? TATA.
Sa cad din picioare oameni buni. Ce cupil oportunist pot sa am..... si tot asa...evident ca tata a fost de serviciu cu baia, singuru meu rol a fost sa tin o galetusa in care fiul meu punea apa cu suportul de la periuta de dinti exercitiu de rabdare si munca de chinez batran......dar daca tero e fericit ce conteaza.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ania, condoleante.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by nature

A, si sa nu uit sa ma laud si eu: ma marit in sept.Am tot amanat momentul, intai ca am zis ca avem timp, apoi a aparut Ilinca, apoi eu am zis ca nu vreau sa fiu o mireasa- balenuta, apoi pana ne-am dezmeticit dupa ce a venit pitica....nu se mai putea asa...Asa ca ne-am hotarat sa o facem anu' asta. Toata lumea a zis ca sunt nebuna sa imi organizez nunta inainte cu doar 2-3 luni, ca nu o sa gasesc locatie, etc,etc, dar la 3 zile dupa ce ne-am hotarat aveam aranjat deja restaurantul.Drept pt. care tin regim si ma pregatesc sa fiu frumoasa.

va pup.

WOW! Felicitari , te invit la miresici de 2006 si daca vrei sa schimbi impresii cu o alta viitoare miresica - mamica despre restaurante, biserice, rochii si alte alea, da-mi un mail sau PM.
Vai, ce ma bucur ca suntem colege de "suferinta" - ca nu am rabdare - la ce restaurant faci? La ce biserica?

Scuze fetele de off topic.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput