Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

joce pot lunea si miercurea
s-am mutat cursul marti si joi
care mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele nurorici..eu am fost cam absentuta dar ce e drept v-am citit asa din umbra...
Raza..am vazut ca ai revenit din luna de miere..astept pozicile...
Fetele cele care ati avut nunta de curand anul acesta...cam cat ati strans asa la nunta? a avut careva nunta de 60 persoane?
lavi,nu mai fi trista din pricina examenului..iti tin pumnii sa il ei...si sa fii si tu absolventa si licentiata...
nadia...ma rog la Dumnezeu sa fii bine tu si bebele...ai grija de tine si sa te duci ca mai curand la doctor...sanatate multa...
va pupacesc pe toate nurorile....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Mai fetelor mi-ati facut o pofta de tort ca am dat o fuguta jos si mi-am luat o inghetata ca tort e prea cald si e asa buna ,buna ca e o caldura la Buc-va dau si voua virtual cate o lingurita.

Razuca -spor la strins bani si succes cu modificarile din casa-apropos AC nu este bun pentru organism-citire de la doctorita de familie-cu ajutorulAC de la serviciu am reusit o "frumoasa" sinuzita
asa ca am recomandare expresa fara AC daca se poate ...

Cat despre casuta stiu pe cineva a luat de curand un ap cu 2 cam la 58 mii-cu tot dichisul -asa ca sa va ajuta DD sa va luati ap mai ales daca urmeaza sa vina si un bb- si mai ales scapat de soacra-very important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
Ca dc ma luam dupa zapauca de raza...(fata am glumit, tu sti ca eu te iubesc asa cum esti )
Ref la casuta, of...avand in vedere ca un avans este cam 10.000, mie greu sa cred ca cineva strange la nunta 350 mil. nu mai zic apoi de obtinerea unui imprumut pt restul ..la noi o sa fie super greu ca noi nu avem pe CM sal real, suntem platiti mai mult la negru

Si io 'ubesc! si lasa, fata, k ne luam noi case! (cumva...) noi vrem asa: vindem masina de acum, punem si banii de la nunta, luam alta...valoarea ei min 10.000...si cu ce mai strangem noi...nu's cat....s-or face acolo, macar de-o garsonerie..k visam la 2 camere, e altceva, da' ne limitam la ce putem. oare cati bani apucam noi sa strangem intr-un an? maxim 2, k eu nu mai stau cu scorpia aia! iar varianta chiriei e exclusa, atata timp cat pot pastra aparentele si cat de cat linistea...banii dati pe chirie, ii strangem pt avans...corect? corect!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, mersi de inghe, a fost yami yami.

Briza, asa-i, nasol sa iei imprumut daca nu ai tot salariul pe CM. Cat despre banii stransi la nunta, eu am auzit cazuri in care au strans si 600 de mil. Asa ca... nimic nu-i imposibil.

Tocmai m-a sunat tipa de la salon, ca nu-mi e gata rochitza azi ca a avut o urgenta si abia luni sa merg dupa ea.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Mai fetelor mi-ati facut o pofta de tort ca am dat o fuguta jos si mi-am luat o inghetata...
Razuca -spor la strins bani si succes cu modificarile din casa-apropos AC nu este bun pentru organism-citire de la doctorita de familie-cu ajutorulAC de la serviciu am reusit o "frumoasa" sinuzita
asa ca am recomandare expresa fara AC daca se poate ...

Iiiiii!... inghetata! buni iti faci pacat cu pofticiosu'... da' las k-mi iau eu, la 17, cand ajung acasa..
multumesc pt incurajari!

lavi, nu fi suparici, k poate nu va fi asa rau ..

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

raza cat teren are soacra-ta?
va construiati o casa a voastra in timp
fiecare era stapan la el acasa, fiecare cu mancarea sa sau pe ramaneste zis fiecare cu p***a masii

ce limbaj pe capul meu

Mergi la inceput

iar ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nico eu sunt tot aici!!! imi pregatesc o baitza relaxanta......
oare ce o mai fi cu andreea???
mi se pare mei sau sun, nu a aparut azi??
raza, las k vi le faceti pe toate in timp, cel mai important este sa va iubiti mult, sa va intelegeti si impreuna o sa le faceti pe toate!!! si noi de cand suntem impreuna ne-am pus apartamentul al punct, ne-am luat mashinutza si am si fost in concediii (si doar sotzul lucreaza, amandoi fiind la facultate!!). deci trebuie sa ai rabdare, ca nu se afc toate peste noapte!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Nico si eu pe aici n-am plecat inca desi am un chef de duca spre casa

Lavi o baita e minunata acum-mai ales dupa atata stres-dar lasa ca sigur ai luat o nota de trecere.

Razuca fuga la inghetata- nu poti pleca 5 min de la serviciu? nu vreau sa poftesti- corect varianta cu chirie exclusa- garsoniera este destul de scumpa mai bine 2 cam.- de ce nu incercati cu un credit ipotecar? -desi costurile sunt destul de mari si trebuie si avans -dar incet incet il platiti voi -asa cum spunea si Lavinia daca exista dragoste si intelegere puteti realiza multe in viata-mult succes.-

Paula pentru cine nu este in concediu si nici sperante sa plece (cazul meu) cum a fost la mare ? lume multa? in ce statiune ai fost, preturile cum sunt- ma intereseaza ca pleaca fiu-miu peste cateva zile dar el la Costinesti ca e statiunea lui de suflet din studentie.

Mergi la inceput