Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 7
bunicuta spune:
Fetele repede ca se topeste:
CATE O INGHETATA tututor pentru prima mea staluta si un suc rece- merge la fix pe vremea asta...
Merci Nico ca eu n-am observat.
bunicuta spune:
Hai ca de emotie am scris cam aiurea dar intelegeti voi
Sper ca nu mi se topeste inghetata ca sunt singura pe aici.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Lavi o baita e minunata acum-mai ales dupa atata stres-dar lasa ca sigur ai luat o nota de trecere.
buni, eu dupa parerea mea zic ca am facut de un 7, dar profu asta e mai ciudat la dat note..
felicitari pt stelutza!!!! sa cresti mare, mare, mare!!!
ma duc la baitza, ca dupa aia tre sa vina sotzu sa ma duca la nepotzica, mie asa de dor de ea1!! tot mai scumpa si ami smechera se face, gagicutza!!! se vedeti ce se bucura cand ma vede....imi salta inima de bucruie cand o vad!!!
revin sa va spun ce bien a fost la baie!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
preda_vicky spune:
Buni, , eu sunt pe-aici, dar pap inghetata de la tine!
Lavi, si eu abia astept sa ajung acasa sa fac o . Mi-ar surade mai mult o piscina, un strand, dar ma consolez cu ideea ca pe 24 iulie plec la mare! In luna de miere! Si mi-a promis iubi meu ca-mi cumpara aparat foto, asa k, dupa ce vin din concediu, in sfarsit, pot sa va arat si eu poze! Abia astept!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
preda_vicky spune:
Iupiiiiii! am si eu steluta!
Cine ce vrea, cine ce doreste? Buni a dat inghetata, eu dau sampanie sau bere, la alegere!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Raza de soare spune:
Iau si io o pauza si cand ma-ntorc, ce vad? va spalati, papati bunatati...Felicitari pt stelute!
De construit la socrii, in nici un caz!
1. e varianta de a ne extinde, dar am renuntat la ea, pt k nici macar puiu n-are incredere k nu ne-ar face ma-sa surprize
2. nu vrem sa stam cu ai lui tot timpul! vrem sa ne putem plimba in prin casa ( Nicoleta, tu ma provoci!), prin casa noastra, fara sa stam cu teama "aoleu, ma vede x"...
Buni, NU pot pleca pana la toaleta, darmite pana la inghetata...si nici nu e, pe aici prin zona...las' k mai am rabdare!
Proaspat casatorita !
Foto
bunicuta spune:
VICKY- FELICITARI SI TIE PENTRU STELUTA SI LA MAI MULTE
Eu vreau ceva rece un suc ca bere sau sampania ma molesesc pe vremea asta
Lavinia pai nota 7 e bine draga mea eu am inteles gresit ca nu ai stiut subiectele si nici posibilitati de inspiratie nu erau-de aceea ma gandeam la o nota de trecere-asa ca poate mai avem un motiv pentru ceva bun de baut-ma risc si la o bere rece,- sa nu uit sa-ti traiasca nepotica sa creasca mare, frumoasa si desteapta.