Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 5
cherry22 spune:
Joce, esti o scumpa
Razuca, urat din partea soacrei tale, doar este vorba si de baiatul ei si, sa ma ierte DD, dar nimeni nu saraceste cu o farfurie de mancare mai putin. Dar, vorba lui Aly, nu puteti sa va luati o casuta a voastra, mai ales ca tu ai zis ca v-au mai ramas ceva bani de la nunta? Macar asa, scapati de rautatile soacrei si stati si voi singurei. fata si nu mai pune totul la suflet
Buni si spor la treaba, sa iasa totul cum iti doresti
Briza, ce putin mai ai
Sunule, sa stii ca si mie imi lipsesc optimismul si pofta ta de viata.
Ce o face Lavi la examen? Noi o asteptam cu bere, ca doar este vineri,nu?
Raza de soare spune:
quote:ok, s-a facut! iar eu dau detalii despre TT..
Originally posted by briza_marii
Razucocrede-ma nu e complicat de loc sa faci sarmale. ne vedem la un suc si iti spun eu cum se face.
ref la tort: la TT, pret per kg: 220.000 tort normal (ex diplomat) sau cu glazura de martipan, 250.000.
daca tortul cantareste peste 10 kg, asigura ei transportul, altfel, se plateste 20.000/km.
Suportul este gratuit si ai de ales intre etajat si ne, dar cum zici k vrei, e clar nevoie de etajat.
Si-ti mai zic!.. e undeva pe Valea Cascadelor, centrul TT...e un parc acolo...habar n-am cum se numeste
da' ori iti spun diseara ori dak te grabesti rau-rau, mergi la un TT oarecare si intreaba unde se dau comenzile, la centru. sunt obligati sa spuna! ma mir k nu au poze unde ai fost tu...cre' k mai e nevoie de-o reclamatie, k vad k le e lene sa munceask..a, vezi k tb sa fie cineva la restaurant, sa achite restul de bani..noi am dat avans 1 mil din 3, cat a fost in total...si tortul nostru a fost imens, 15 kg! 5 etaje! baza e cat o roata de caruta, asa, sa-ti faci o idee da' cand l-am comandat, in poza arata mult mai mic
pt orice alte nelamuriri, baga!
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Razuca -am ramas "muta" de reactia soacrei tale -bine ca n-a zis ca va da 1/2 sarma de pofta sa-i ramana ei cealalta jumatate-
mai fetelor chiar asa soacre?- Doamne nu-mi vine sa cred -astea's exemplare unicat trebuie duse la un muzeu de RAUTATE SI NESIMTIRE.
Fetelor nu cumva Andreea a nascut ca altfel aparea pe aici iar sotul cred ca numai de forum n-are timp.
Buni, pe mine nu ma mai mira...dimpotriva, repet, chiar ma bucur k mi s-a implinit un alt vis...k pana acum urla k vezi Doamne, nu-l las pe fi-su sa manance de la ea! acu' tocmai ea ii interzice...ma rog, nu chiar asa, da' tot dracu' ala e.
Pt faza cu borcanelul, pup mult pe buni k are grija de fata!
Andreea, sa fi nascut deja?
Proaspat casatorita !
Foto
paula2003 spune:
Eu de pe 1 iunie si pana pe 1 septembrie nu am soacra, e plecat in tarile calde, concediu.
Ce mai faceti, cum mai e cu soacrele voastre.
Noi am fost la mare si acum ne-am intrat, incercam sa ne intram din nou in ritm. In iulie mai plecam o sapt. la munte si poate in septembrie. De ce nu e si la noi concediu de 2 luni si sa avem bani sa ne plimbam .....
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
NicoletaB spune:
tortul meu a avut 18 kg si tot de la TT l-am luat
pt ca vroiam o combinatie speciala care nu exista expusa in cofetariile TT am fost la laboratorul lor care e undeva in dr taberei (valea oltului) stiu tantile de la cofetariile TT sa-ti dea amanunte
am vorbit direct cu cofetareasa sefa si a stat si mi-a explicat ce se recomanda si nu la un tort de nunta daca nu vrei sa-l iei de pe jos
in conditiile in care aveam o obsesie: super insiropat, caci nu-mi place coca tare la o prajitura
Raza de soare spune:
Cat despre casuta noastra...park v-am mai zis..mai asteptam..nu-mi place, da' pana atunci mai strangem o parte din bani..
Miscare urmatoare e sa luam alta masina, care sa valoreze mai mult si pe care o vom vinde pt a avea un avans, atunci cand ne-om infinge intr-un credit. Deci vom avea si masina si bani stransi. Ideea este sa ne bagam din start la 2 camere, k dak vine bb, ce facem cu garsoniera? Da' m-am uitat zilele astea la oferte si am ametit instantaneu. E, ne-o ajuta D-zeu...
Pe langa astea, mai sunt altele in plan, de ex, tb marit urgent sifonierul...si analizand, am decis sa ne multumim cu un ventilator pe care-l avem, in locul AC...banii aia ii folosim la sifonier/altele...k doar nu ne-am nascut cu AC.
Practic, chinul cu nunta a fost abia incalzirea...pe de alta parte, am zis k macar anul asta sa ne mai rasfatam si noi cu o plimbarica, o hainuta..vom vedea.
Ehe, ce mai visez la ziua in care ii voi spune soacra-mii "avem casa noastra, ne mutam de aici!"...
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
TT - laboratorul lor care e undeva in dr taberei (valea oltului)
Nico, saru'mana! asta e, valea Oltului, nu Cascadelor! Brizaaaaaaa, auzisi???????? acolo am fost!
Proaspat casatorita !
Foto
Nici una n-am avut dreptate, e Valea Cricovului! Iertare, Briza!..
am uitat: buna dimineata!
lavinai spune:
fetele am venit de la examen.......am o stare de , ca si daca mi-ar zice cineva date mai incolo cred ac as izbucni in . s-a adunat de la ata stres, emotii, examene, restanta.....
la examen a fost cam nasol, a dat exact subiectele care a zis sa nu le invatam ca nu is pt examen, a plecat din sala, a ramas asistenta profului, cu care ne intelegem super si ne-a lasat sa ne inspiram (ca eram vreo 6 persoane din anul 4 la restanta de anul 3).....acuma inspirate daca ai de unde... (nu aveam nici macar o fitzuica la mine ). sper ca o sa fie bine, miercuri se afiseaza rezultatele. ce o fi o fi......GATA CU STRESUL, CA MI-A AJUNS!!!!!!!
va multumesc la toate de sustinere!!!
azi am duc sa ma relaxez cu nepotzica..
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
preda_vicky spune:
la norici, scuze de absenta dar sunt motivata, dim. nu a mers net-ul, iar pana acum am avut trebusoara. Si vin si in wk la serv. ,ca de luni incepe Bac-ul.
Cheruca, nici eu nu pot veni vineri la intalnire, ca sunt in examene, sunt problele orale si astea se intind de dim. pana seara...
Briza, da-mi si mie pe PM adresa site-ului cu retete, eu mai tot timpul sunt in impas ca nu am idei ce sa mai gatesc.
Bunicuto, si pt. grija ce o porti prietenutei fiului tau.
Razuca mea draga, las ca vin eu si intru-n soacra-ta! Mama-soacra il cearta pe iubi meu daca mananca la mine acas'. Cu chiu cu vai il asez cu noi la masa! Zice mama lui: "cum sa te asezi sa mananci mancarea fetii?". Si nu pt. ca nu as gati bine, probabil pt. ca stie ca la mine sunt mai multi la masa... asa k, draga mea Raza, nu-ti mai fa nervi, ca nu merita. Sa vezi ca dak vede ca te apuci si gatesti doar pt. voi, se razgandeste si-l cheama iar pe sotior sa pape la ei!
Lavi, si BAFTA! cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Bey, fetele, nu mai vorbiti de torturi ca ma omorati! mi-e o pofta de mor, abia astept sapt. viitoare sa cumpar unul, ca e ziua mea si trebuie sa fac cinste...va invit la cu sampanie!
Aly, succes la dentist, sa treaca toate durerile si sa dea DD sa termini cat mai curand, sa stai linistita pana la nunta si in luna de miere.
O zi buna sa aveti.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
briza_marii spune:
Nicomersi mumos! Ca dc ma luam dupa zapauca de raza...(fata am glumit, tu sti ca eu te iubesc asa cum esti )
Ref la casuta, of...avand in vedere ca un avans este cam 10.000, mie greu sa cred ca cineva strange la nunta 350 mil. nu mai zic apoi de obtinerea unui imprumut pt restul ..la noi o sa fie super greu ca noi nu avem pe CM sal real, suntem platiti mai mult la negru
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta