Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nico, eu marti si joi nu pot decat dimineata, dar depinde totusi de saptamana....

Raza, eu nu stiu ce s-a intamplat. Nu a venit o prietena de-a ta la nunta? Si nu ti-a dat nici telefon?

Him, de ce pleci?:((

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

pe aici si neata fetele

Bine ca este Vineri ca sunt frinta din cauza treburilor de acasa asa ca Alynuta mama nu te mai vaita ca nu ai timp sa faci treburile ca si la mine la fel

Nadia- sa dea DD sa fie bine

Lavi-BAFTA- desi cred ca ai plecat la examen.

Cami-lasa voinicul la mama si stai linistita -cred ca bunica are mare grija de el si nu te stresa mai ales daca o sa incepi serviciul ce faci stai toata ziua cu gandul la el ? e usor sa dai sfaturi din afara dar eu aveam mare incredere cand il lasam la ai mei era pe maini f f bune.(chiar f bune ca devenea f rasfatat).

Fannna ce face Foxie ? are puisorii ?

Alynuta sanatate si sa dea Domnul sa se rezolve cu maselele repede.
Ma bucur ca se rezolva problemele cu socrii-ai vazut ca inteleg pana la urma dar de dupa multa munca de lamurire-

Razuca -sincer nu este prietena pe care o crezi tu -eu una n-as mai suna - as astepta sa vad ce se intimpla -desi macar un telefon putea da -dar surprise din astea sper sa nu mai ai in viata -
Un wk minunat tuturor cu mult soare , caldura si odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, eu ma vaitam ca pe langa treburile de acasa mai sunt si cele pentru pregatirea nuntii, ca anul trecut parca era altfel si tot mai reuseam sa fac una alta prin casa si nu ma stresam. Spor la treburi, sa termini cat mai repede curatenia si sa te odihnesti. Mersi de urari, si eu sper sa se rezolve cu dintii, ca daca totul e ok, atunci nu mai trebuie sa merg decat la o sedinta pana la nunta si apoi abia dupa ce ne intoarcem din luna de miere.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu pic de somn...abia astept sa vina maine . Fete, am tot vazut-o pe scorpia de soacra-mea k ma priveste urat zilele astea..ieri am aflat de ce. I-a zis puiului (auzeam perfect, dar mie mi-a trantit alta varianta) sa ne separam complet cu mancarea (oricum, in secret, eu asta voiam), k acum nu mai avem cheltuieli cu nunta si ei "nu-si permit sa faca ea sarmale si sa mancam si noi, hai poate ne da asa, una, de pofta...sau sa-i dea din mancarea ei lui Zorro (pai cine-o pune, din moment ce are mancarea lui?)... L-a enervat pana si pe puiu cu faza cu "va dau o sarma, acolo, de pofta"...si na, m-a enervat si chit k n-or iesi perfect din prima, k n-am mai facut pana acum, o sa-mi fac singura sarmale! ce, n-o pot suna pe mama s-o intreb cum? ce, eu nu stiu sa gatesc? ba da si ink bine! da' cik au saracit acum, de 5 zile...cand ne-a invitat socru-meu sa mancam impreuna de cateva ori, desi eu oricum gatesc.
Da' ce ma mira? Numai sa n-o aud k ne cere vreun ban pt termopanele pt care vrea sa faca economii! k noi doar 2 ferestre avem, restu' nu ne intereseaza! sau gresie in bucatarie sau mai stiu eu ce i-o coace mintea!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata si de la mine!

Aly, scumpa, imi pare rau ca te supara maseaua. Lasa ca o sa treaca si o sa fii cea mai mumoasa. fata

Razuca, asteptam cumintele pozici, dar sa nu intarzii prea mult, ca-ti dam bataita.

Sunule, te dam absent motivat, stim ca ai mult de lucru. fata

Nadia, sper din tot sufletul sa fie totul bine cu bb tau, DD sigue este alaturi de tine.

Lavi, bafta la examen,tinem pumnii!

Fanna, ce face foxie? Esti soacra?

Cami, ai flacau mare de acum, nu-ti face griji, se va descurca el cu bunica lui.

Fetele din Bucuresti, eu saptamana viitoare nu pot veni la intalnire, sambata voi fi nasica si mai am de rezolvat una, alta. Daca voi vreti sa va intalniti, nu ma supar.

Sunt tare ingrijorata din cauza Andreei, nu mai stim nimic de ea. Sa dea DD sa fie bine si ea, si bb-lina.
Andreuta, suntem alaturi de tine.

Marina, tu cum te mai simti, esti bine?

Azi sunt tare pupacioasa, caci este vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Razuco mama, nici nu te mai gandi la fata aia (nu pot sa ii spun prietena aia ) ca nu merita!! noi care practic suntem niste straine in comparatie cu ea, tot am stat si ne-am gandit la tine, te-am sustinut, te-am sunat, si ea nimic! Crede-ma stiu cum e cand iti pierzi cea mai buna prietena (am plans o sapt, dar mi-am dat seama ca nu merita sim-am tinut tare pe pozitii).
Alynuta spune-i lu nenea dr sa te mai scuteasca de dumuri la el, ca tu ai altele pe cap acum. Sa iti faca ceva provizoriu si sa te lasa in pace.
Fetelor e vineriiiiiiiiiii.....AU! E vineri. vinerea viitoare la ora asta sunt la coafor si apoi devin dna in acte
chiar, am si eu nev de o parere: am fost la o nunta unde am mancat un tort super bun si racoritor, si am zis ca asa ceva vreau si eu dar cand am intrebat mireasa de unde l-a luat am aflat ca esre o cofetarie no name. Acum stau si ma sucesc: sa il cump si eu de acolo (fiindca mi-a placut cu adevarat si ea a zis ca au fost parolisti, l-au adus la timp, nu au fost probleme), sau sa imi comand totusi de la o cofet nu zic cu renume, dar cu mai multa experienta in domeniu. Ideea e ca tre sa ma hot cat mai repede, in cateva zile, ca apoi risc sa nu mai gasesc suport.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherruca si eu fata scumpa si pupacioasa. Lasa ca o sa ma fac bine, am toata increderea, mai ales ca acum iau si antibiotice, plus ca am mai scapat de durere ca mi-a prescris nenea doctorul si niste calmante (ca ieri nu-mi trecuse nici cu ibuprofen nici cu algocalmin fiola).

Sunule, stiu ca esti absenta motivat, dar tot imi lipsesti. si spor la munci.

Briza, pai daca ti-a placut tortul ala de ce sa nu-l comanzi? Ce conteaza daca e cofetaria no name sau cum e, atata vreme cat iti place? Lasa ca la nunta la care am fost eu sapta trecuta degeaba era tortul de la o cofetarie renumita, ca a fost super gretos si nu l-am putut manca. Daca-i pana acolo si de cofetaria unde ne facem noi tortul de nunta nu cred ca a auzit multa lume, dar pentru mine chiar nu e important, fac niste chestii minunate si deosebite. So, go for it!
Cu nenea doctorul din pacate nu mai am ce sa fac, daca m-am apucat de tratament, trebuie sa-l tin, tot ce sper este sa mai am nevoie doar de o sedinta si nu de mai multe. Oricum, nu vreau sa fiu mireasa cu falcutza umflata.

Raza, de ce nu va luati ceva al vostru? Mai ales ca spuneai ca v-au ramas ceva banuti de la nunta, poate va ajung macar de un avans. Ca oricum asa e bine, sa stea tinerii singuri sa-si faca viata lor.

Chiar fetelor, ce-o fi cu Andreea, ca n-a mai dat nici o veste...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Razuca -am ramas "muta" de reactia soacrei tale -bine ca n-a zis ca va da 1/2 sarma de pofta sa-i ramana ei cealalta jumatate-
mai fetelor chiar asa soacre?- Doamne nu-mi vine sa cred -astea's exemplare unicat trebuie duse la un muzeu de RAUTATE SI NESIMTIRE.

Pai eu ii dau in borcanel ciorba prietenei lui fiu-miu ca in timpul saptamanii nu are timp de bucatareala si-ar manca o ciorba.

Pe viitor ma gandesc sa-i dau 1/2 din borcan cu ciorba sa-mi ramana mai multa mie nu-i asa?

Am uitat- de intilneala fetele saptamana asta nu pot ca Miercuri am
pe nenea cu raschetat parchetul,...

Briza eu as face tortul la aceea cofetarie daca ai mancat si a fost super bun- poate vor astfel sa-si faca un nume .este o parere.

Fetelor nu cumva Andreea a nascut ca altfel aparea pe aici iar sotul cred ca numai de forum n-are timp.

Iar Marina -poate n-a avut timp si oricum multa sanatate.

Sun-ule tot ocupata-cu multe probleme? ca erai f activa-Ne lipsesti- ne mai contaminai cu optimismul ,verva si pofta ta de viata
te asteptam.
-
Astazi sunt eu mai activa ca n-am chef de treaba la job astept WK care va fii plin de activitati.

Alina ma vaitam si eu ca n-am timp stiu ca tu esti si mai ocupata decat mine ca e si nunta dar sunt si ceva ani in minus care conteaza.Oricum sa rezolvi cu nenea dentistulrepede si fara dureri.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cum sa ne intalnim fara cherry? Nu se poate asa ceva :))

Raza, am citit, mi se pare inadmisibil acest comportament si nu cred ca ar trebui sa mai faci ceva. Daca ea nu te suna, nu da nici o semn de viata, las-o in pace, asta nu e prietena. Daca te suna mai vedem...
Hai, capul sus si inima asisderea ca or mai fi prieteni adevarati pe lumea asta

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Razucocrede-ma nu e complicat de loc sa faci sarmale. ne vedem la un suc si iti spun eu cum se face. Vezi ca e un site unde sunt tot felul de retete si au si poze pe etape cum se face. Dc vrei iti spun PM adresa lui. eu de acolo ma inspir cand nu mai stiu ce sa gatesc.
Chiar mai, ce o fi cu burticuta noastra? ori a nascut, ori o sta cumintica la spital ca sa nu iasa bblina....alt motiv nu vad...

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput