Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 3
lavinai spune:
nadia, sunt alaturi de tine cu gandul!!! sa dea doamne-doamne sa fie totul bine!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Jocelyn spune:
Fetele din Bucuresti, vad ca tot tragem matza de coada, io va fac o propunere concreta: Miercuri intre ora 18:30- 19:00 la Unirii la KFC -de exemplu. Anyone?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
briza_marii spune:
Him sa nu ne parasesti de tot. Promiti?!
Nadia si eu sunt cu gandul alaturi de tine. Sper sa ne dai o veste buna.
Lavi bafta multa.
Eu spun din start ca miercuri nu pot venii la intalnire.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Nadia1976 spune:
Fetelor, va multumesc mult! Si eu Il rog pe DD sa fie bine. Va multumesc din suflet!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
camelia72 spune:
Nadia,curaj,stai linistita si totul va fi bine... si ma rog sa fie bb ok si sa se faca mare!
Lavi,bafta maine la examen,iti tin pumnii!
Buni,e mai liniste fara junior dar stau numai cu gandul la el ca e tare nazdravan...mama ma tot linisteste la telefon ca trebuie sa se obisnuiasca fara mine,luna viitoare va trebui sa incep serviciul iar Mihaita va sta la mama...!
Elena...nastere usoara lui Foxie,ai pregatit patutul nepoteilor?
Raza,eu as trata-o cu totala indiferenta pe "prietena",un telefon,ceva,putea sa-ti dea sa te felicite,oricare ar fi fost situatia...!Daca nu avea bani sa vina la nunta,ar fi trebuit sa-ti spuna...un prieten adevarat nu procedeaza asa!
Dragi nurori,va pe toate...Somn usor,vise placute...ma duc si eu la nani!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
neatza !!! iarasi eu prima??? sunt asa de stresata.......peste o ora jumate plec la examen...... am invatzat tot ce se putea, dar parca m-am trezit cu asa o frica ca nu stiu nimik .
dar aseara am primit si o veste super buna: m-a sunat mami meu sa imi faca o surpriza : vine mai repede......mai exact dumninica la pranz sa o asteptam!!! uraaaaaaaa
ma duc sa mai trag un ochi prin cursuri....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
'Neatza si de la mine.
Lavi, tinem pumnii! Lasa ca o sa fie bine.
Nadia, imi pare rau de ce aud, dar totusi ma rog si sper sa fie totul in ordine. Si mami meu a avut ciclu peste sarcina o luna sau doua (cand era insarcinata cu fratele meu). Poate nu e nimic grav.
Eu am trecut pe antibiotice, cica s-ar putea sa existe complicatii. Am un gust groaznic in gura de la ele, parca as fi baut fiere, dar macar sa treaca, altfel mi-a zis medicul ca trebuie sa deschida acolo sa intre aer si apoi trebuie s-o luam de la capat cu spalatul si curatatul canalelor si chiar nu cred ca mai rezist inca o tura de 4 ore.
Ieri m-a sunat si nasa sa mai discutam unele detalii, dragii de ei isi faceau probleme ca acum au unele dificultati financiare si ca nu pot sa ne puna foarte multi bani la nunta, si sa nu ne suparam noi. I-am zis ca nu i-am luat de nasi pentru "cotizatie" ci pentru ca ni s-au parut oameni super ok cu care ne putem intelege bine, si ea ofta ca suntem in orase diferite. Oricum dupa toate discutiile legate de culoarea rochiei ei si costumul/camasa nasului (sa stiu ce buchet/cocarda iau) si de obiceiurile de care sunt nashii raspunzatori, evident ca azi noapte am visat ca era nunta si eu nu aveam totul pregatit.
Aseara a fost si iubi pe la ai lui si cica socru-meu era ala care se tinea de ideea cu prajiturile ca "orbul de bota", insa iubi a fost puternic pe pozitii si in final au ajuns si socrii la concluzia ca sa facem cum vrem noi.
Fetelor, e VINERI ! Sa aveti o zi usoara si sa vina repede repede weekend-ul.
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
NADIA suntem alaturi de tine si ne rugam ptr tine
LAVI...tinem pumnii!!
si buna dimineata ptr toate fetele....iuhuuu e vineri...
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
Raza de soare spune:
'mneata! Nadia... ma rog sa fie bine! lavi, bafta in continuare, Him... sa nu lipsesti prea mult!
Cat despre "besta" mea, vad k si voi ganditi la fel...poate e mai bine sa-mi vad de treaba mea!multumesc pt sfaturi!
Aseara am fost la cameraman..am stat 5 ore sa alegem pozele pt facut, k oricum ni le da pe toate. Acu'... nu k ma laud, da' sunt SUPERBE! insa nu sunt gata..asa k mai asteptati. una mi-a facut-o... da' nu pe cd, deci...rabdare! am stat o ora sa ne uitam la ea..
Proaspat casatorita !
Foto