Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by addinel
raza de soare, eu in locul tau as suna-o sa vad ce s-a intamplat cu ea.
sunat! cu nr meu, nr privat, alt nr...stie k sunt eu si.. da' ce vreau sa stiu: credeti k ma ia de fraiera dak-i bat la usa-ntr-o zi? k "dragoste" cu sila...
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
Mult noroc la examene si multa sanatate cui are nevoie!
Fete, andora, a.cicel, diadaniela, marinar, Nadia...si restul, unde sunteti?
Proaspat casatorita !
Foto
Himmelsduft spune:
Fetelor, eu nu stiu cind revin pe DC, voi lua o pauza.
Va doresc numai bine si va pup,
Him
Alynutza spune:
Fetelor, eu va ca plec spre casa, adica spre dentist, sa vedem ce parere are de noua mea radiografie. Pe maine!
Him, sa nu iei o pauza prea lunga, c-apoi ni se face dor si te dam disparuta
Nunta noastra
Pregatiri
Nadia1976 spune:
Razuco, aici sunt. Ieri am fost la dr., mi-a luat sange. mi-a confirmat sarcina si aseara dupa niste dureri cumplite, am inceput sa sangerez rau! Nu stiu daca mai am pe bb inca sau nu... nu stiu. Stiu doar ca acum sangerez ca la ciclu normal, nu ma mai doare nimic! Miercuri am programare sa-mi vad dr.
Ieri ar fi trebuit sa fie o zi fff fericita: mi-am semnat actele de Rezidenta Permanenta si aseara... oooffff ooofffff oooooffffff!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
SunSmile spune:
Him....o sa-mi lipsesti! Esti atat de calma, de sincera si buna, incat mereu ma linisteau post-urile tale. Dar...te astept aici cumintica!
Nadia...offfff.....hai, fruntea sus si roaga-te sa fie bine! Nu poti merge mai repede la doctor? O sa ma rog si eu pt BBle tau! Si...felicitari pt rezidenta!
Bafta maine Lavi! Tin pumnii!
Va pup
Fla cand viiii????
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Razuco, aici sunt. Ieri am fost la dr., mi-a luat sange. mi-a confirmat sarcina si aseara dupa niste dureri cumplite, am inceput sa sangerez rau! Nu stiu daca mai am pe bb inca sau nu... nu stiu. Stiu doar ca acum sangerez ca la ciclu normal, nu ma mai doare nimic! Miercuri am programare sa-mi vad dr.
Ieri ar fi trebuit sa fie o zi fff fericita: mi-am semnat actele de Rezidenta Permanenta si aseara... oooffff ooofffff oooooffffff!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
offfff nadia......imi pare rau sa aud ca ai probleme!!!!
ca sa te incurajez iti spun ca am mai auzit cazuri de sangerare asemanatoare ca la ciclu peste sarcina! sper sa fie totul bine!!
tin pumni la fata sa fie totul bine!! sa nu te stresezi si sa incerci sa stai linistita (stiu ca e cam greu), mai mult in pat!
sa ne tii si pe noi la curent!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Nadia1976 spune:
Sun si Lavi, va multumesc! Da, si eu tot asta-mi spun, ca e totul ok, sotiorul meu aseara la fel imi spunea, sa ma linistesc ca totul va fi bine. Mai repede de miercuri nu pot merge la dr. si asta ptr. ca ieri m-am certat cu ei, ca m-a programat initial in 18 iulie si dupa ce am urlat la ei ca sunt inconstienti, ca eu sangerez si am mai avut o sarcina extrauterina, m-au reprogramat ptr. miercuri. Of, sper sa ajute DD sa fie totul bine. Azi nu am mai sangerat rau... dar mai picura cate putin.
fericita