Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 27
bunicuta spune:
Da Alynuta dar cine o sa aiba casa mumoasa rau-si nunta si casa aranjata deci avantaj tu plus honeymoon -
eu numai casa ca nunta fuse demult demult iar luna de miere ....
dar eu am scapat de ziare mai am un raschetat in sufragerie si apoi aranjat final dar continua la bucatarie- e oricum mai usor si gata ca trece si vara.
plec acum
pa,pa.
Alynutza spune:
Asa-i Buni, ai dreptate. Desi la noi va continua santierul si dupa intoarcerea din luna de miere, am fi vrut noi sa facem mai mult inainte, dar nu se poate. Oricum, macar atunci vom fi mai relaxati si fara termene limite, cand avem chef facem, cand nu, nu.
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
gata lista...cine mai trebuie trecut?
razuco nu am anul tau de nastere
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Alynutza spune:
Elena, pentru listutza.
maine primim de baut...
Nunta noastra
Pregatiri
impreuna spune:
Dragelor imi pare rau ca am dat bir cu fugitii, am avut o gramada de treaba si musafiri, plus ca ma solicita si Sara si parca m-am dezobisnuit:(
Tare imi e dor sa stau cu voi la povesti, dar parca nu-mi gasesc timpul si energia necesara, plus k mi-au trecut prin cap tot felul de ganduri, sa-mi reorganizez viata, timpul, programul, la ce as putea sa renunt k sa am mai mult timp...
Multumesc tuturor pt aprecieri si gandurile bune, va
Fla (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
buna fetelor
scuze ca nu am mai trecut de f mult timp pe dc...si implicit nu am mai scris nimik la nici un topic....
nadia imi pare tare rau sa aud ca bebelica nu a vrut sa mai cresca in burtica....; nici nu stiu ce sa-ti spun ....cuvintele nu porea-si au rostul.
mai inceraca! stiu ca nu te incalzeste cu nimik....dar.....f f f multe femei pierd sarcini si pana la final tot reusesc sa le duca si sa aiba bebelini draguzti. stiu ca suna aiurea....dar ridica-te si ia-o de la capat incet, incet si cu curaj.
sanatate multa!
fug sa-mi mai fac treaba si va pup din mers pe toate!
incerc sa revin mai spre seara si sa citesc ce ati scris pe aici
pupici tuturor
roxi foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
gata lista...cine mai trebuie trecut?
razuco nu am anul tau de nastere
Maaaaaaamaaaaaaaaaaaa...cate avem de sarbatorit eu nu mai zic cati/cate am, k acaparez ...1980!
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Clujencele mele dragi, mai faceti si voi act de prezenta? Va , imi lipsiti sa stiti.
Eu in 20 de minute intru in sedinta, n-am nici un chef, plus ca de la AC-ul parca is palita in cap... sau sa fie de la faptul ca de vreo 3-4 nopti tot in jur de 12 mi-e ora de culcare...
Nunta noastra
Pregatiri