Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

cred si eu ca e bine, rasfat la maxim.
Cat despre evenimentul de 2 iulie, iti doresc multi multi ani fericiti de acum incolo (nu te deranjeaza ca-i anticipat, nu?).
Eu in 3 iulie am 1 anishor de la logodna.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lavinai

fetele lista cu sarbatoritii lunii iulie cand se face??? ca noi dumninica (2 iulie) avem 1 anisor de casnicie!!!

Si crezi k scapi neurata? pt k eu nu intru-n wk, sunt prima care va urez ca fiecare zi sa va fie plina de fericire, zambete, bunastare si...sa dea DD curand un bebita ! LA MULTI ANI!

Edit: n-am fost prima, da' n-are nimic!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

raza, aly, multumesc frumos!! sa fie la cat mai multi!!! si la anu' pe vremea asta sa fie si un bb la purtator!!!
aly, eu am 1 an de casnicie, 2 ani de la logodna si 6 si 1 luna (azi) de cand suntem impreuna!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Marina, da, chiar l-am pus sa exerseze Pai doar n-o sa se faca de ras acolo...
Mersi de sfat pentru rochitza, numai va trebui sa ma gandesc bine de tot unde s-o pun la aer, ca la mine in balcon nu-i bine ca e sub privirea "curiosului", la mama iar nu-i bine ca e la discretia pisoilor care ne curteaza matza, si poate le cade cu tronc... ca sa nu mai pomenesc e plin de muncitori si se lucreaza la greu... deci praf cu nemiluita.
A, uitasem sa va spun, de ce ma temeam n-am scapat: ieri cand am venit acasa din oras am vazut in capatul strazii semn "drum in lucru"... Se apuca astia de lucrari la strada... macar de le-ar termina in 2 saptamani, ca e doar reabilitare... altfel, va dati seama ce beton o sa fie sa vina nuntasii dupa mine si sa opreasca in alta parte si eu cu fustele mele sa escaladez gropile ca sa ajung la masina

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetele am actualizat lista am trecut si sarbatoritii de iulie...lista e deschisa...cine mai doreste....cine mai pofteste...sa se-nscrie????

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Elena, mersi esti o scumpa, dar ca sa nu monopolizez listuta mai bine trece-ma doar cu 15 iulie - nunta.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

si eu pe aici dar fiind asa de cald si pentru ca n-am dormit bine azi noapte de caldura sunt cam ametita parca am baut-si n-am chef de nimic dar v-am citit.

sunt bucuroasa ca am o camera gata (zugravit+raschetat o victorie pe asa caldura)voi va ganditi la rochiii mireasa, aranjamente sala cu nuntasi ,luna miere si eu la smotru -pai e frumos?

Andreea vezi ca e mai bine cu picioarele si ale mele se mai umfla dar pe alte motive -caldura mare.

Lavi -BAFTA sa fie BINE la examen.tin pumnii.

Restul fetelor ce faceti ? caldura mare chef de vorba mai putin .

o sa dispar cateva ore ca fug pana la banca desi e o vreme afara .
asa ca putina racoare de la aerul meu conditionat de aici de la job si ceva bun si rece va trimit sa va fie bine.

fetele-

a si sa nu uit fetele maine am DOI sarbatoriti-una buc sot+ una buc fiu amandoi in prenume au PETRE.

Mergi la inceput

Fanna, multumesc frumos!!!
ufff fetelor, cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta, "imi tzârâia fundul" 9scuzati expresia) ca mai aveam doar 2-3 zile pana la nunta.......si asa repede a trecut deja 1 an de atunci!! Mai vreau o data sa fac nunta si sa fiu mireasa... (dar tot cu acelasi barbat!!!)

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Buni, lasa ca eu am pachet din ala special, 2 in 1, si nunta si smotru, ca si noi suntem in amenajari. Sa vezi ce frumos arata si la mine casa, cu ziare intinse peste tot sa nu murdareasca mesterii parchetul... Sper sa scap de ei cel tarziu saptamana asta, ca sa pot sa ma apuc si sa si termin curatenia sapta viitoare.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

fetele eu va las un pic, ma mai duc in pat (pana vine mami meu cu papa ) ca am asa o lene si un stres ca nu iau restantza,,,, si nu mai rezist sa stau tot cu ochii pe site sa vad dc afiseaza sau nu nota!!!
revin!!!sper sa mai fie careva pe aici,,,,,

Mergi la inceput