Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Intrebare la voi: mi se pare ca rochitza are un miros mai ciudat

Mie mi se pare ca toate rochiile de mireasa miros...nu's cum sa spun...a mireasa! Si-mi place! sa recunosc de cate ori mi-am bagat basu-n rochita si-n voal? adik...nu e un parfum neplacut..nu stiu sa-l definesc... da-mi place! park miroase a proaspat...(ma refer la cele noi-noute, nu la cele curatate chimic)

nu stiu cum sa faci sa dispara ce nu iti place...tine-o acoperita, sa nu se pateze, undeva la aer..sau...n-o mai mirosi! poate stiu fetele mai multe...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai si a mea e noua-noutza, dar probabil o fi prins mirosul ala cum a tot stat pe la salon.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!! am intrat sa va salut, ca bāntui #351;i eu pe aici in a#351;teptarea rezultatului la ultimul examen.....tineti pumnii la fata sa il ia!!! PLSSSSSS

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

lavi SIGUR vei lua examenul!! stai linistita!

restu' fetelor, unde umblati?

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

aly, foarte, foarte frumoasa rochitza de mireasa!!! sa o porti sanatoasa!!! chiar imi place foarte mult, e frumoasa, simpla si cu bun gust!! ai sa fii o miresica frumoasa!!!
fla, m-am uitat si eu la poze......foarte fain.....ce sa mai.. zic...va invidiez!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

lavi SIGUR vei lua examenul!! stai linistita!

restu' fetelor, unde umblati?

Proaspat casatorita !

Foto

razuca mersi de sustinere!! sa te auda doamne-doamne!!! imi este cam frica, ca este o restanta din anul 3, si daca nu o iau nu stiu cand pot sa o mai dau, si eu am licentza in septembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, mersi . Sigur ca tinem pumnii la fata sa fie bine.
Cum e cu mami acasa?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Lavi, mersi . Sigur ca tinem pumnii la fata sa fie bine.
Cum e cu mami acasa?

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

FOARTE BINE!!!!! pt ca saptamana viitoare noi plecam in concediu si nu vreau sa ma despart asa de repede de ea, inca nu ne-am povestit toate, o luam cu noi!!!
fetele lista cu sarbatoritii lunii iulie cand se face??? ca noi dumninica (2 iulie) avem 1 anisor de casnicie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Ali ce haioasa esti... chiar l-ai pus sa exerseze!!!
Cat despre miros... cred ca toate au acest miros soecific, de la materiale. E ok daca tii putin rochitza la aer.

Lavi succes la examen.

Andreea ai grija cu plimbarile prin oras pe caldura asta. mie nu-mi vine sa ies nici sa iau painica...

Raza bea si tu multe lichide ca sa nu te deshidratezi. e nasol tare cu vremea asta...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
ce putine suntem azi pe aici...

Mergi la inceput