Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 24
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by Raza de soare
Gandeste-te si la posibilitatea aceasta si la eventuale "nu stau eu langa ala, k sunt certat cu el"!
Pai la toate asatea m-am gandit si eu: prieteni, rude, colegi, tineri, vecini.etc (avem si carduri de masa). pe mine ma omoara ca mesele sunt mici de 8 pers si de multe ori grupul e de 10-12 si nu incap toti . Plus faze de astea gen: frati care nu isi vb, dar vor sa stea cu verii lor la ac masa...
Chiar dak grupul e mai mare, fa in asa fel incat mesele alora care vor cat mai aproape 1 de altu', sa fie apropiate.
Haidi k p'ec! paaaaaa!...imi fac curaj sa ies in canicula...din canicula...
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Pa fetelor! Si eu mai stau o jumate de ora si plec. O dupa-masa racoroasa va doresc!
Nunta noastra
Pregatiri
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va urez o seara placuta si linistita! Si,daca se poate, nitel mai racoroasa!
Pupici
P.S. Him, Rox...haideti mai des pe aici! Ma gandesc la voi!
The future belongs to those who believe in their dreams.
marinar spune:
Ali, Raza... eu nu mi-am ridicat poalele-n cap la faza cu jartelutza, i le-am pus lui in cap, asta ca sa fie mai palpitant. si bineinteles ca nu avut voie sa puna mana ca sa se ajute... a avut grija fratele meu de asta. vai ce distractiv a mai fost....aaaaaaaa, si s-a descurcat fff bine sotul meu.
va pup pe toate
marina
pozici
SunSmile spune:
Buna fetele,
Va doresc o zi frumoasa si plina de reusite! Si, daca se poate, mai racoroasa!
Pupi
The future belongs to those who believe in their dreams.
a.cicel spune:
Neatza
Uite ce matinala sunt... Ca doar azi mult de umblat prin oras. Si sunt foarte fericita ca dupa ce ieri am stat in pat toata ziua (aproape ) si cu picioarele cocotate pe 2 perne mari si cateva paturi, si asa am dormit si azi-noapte mi s-au dezumflat complet
Lui iubi nu i-a vanit sa creada. Mi se vad si venele de la picioare acum. Azi, dupa ce imi termin treaba prin oras o sa iau iarasi pozitia de ieri...cu picioarele in sus. E incomod, dar face bine. Si a mai ajutat la asta si o crema buna (nu vreau sa fac reclama
Va pup si sa aveti o zi buna.
Andreea 34+
POZE
Raza de soare spune:
Moaaaamaaaa, ce activitate slaba... de ieri...
'mneata, fete si pupici! pupici cam verzi la fata, k mi-e rau si ff obositi..k nu mai pot de caldura!...nu mai vreau temperaturi peste 28 de grade, limita mea de suportat!...vreau sa dorm si eu noaptea, k tot omu'...
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
'Neatza fetele!
Marina, chiar ca e palpitant sa-i pui lui poalele-n cap, ma mai gandesc si eu, dar probabil o sa ne luam dupa inspiratia de moment. Pe al meu iubi l-am pus deja sa exerseze, si s-a descurcat de minune, a scos jartelutza una-doua
Ieri am fost in Selgros si am luat suporturile pentru marturii, posibil sa fi gasit si bomboane (unele rotunde din cocos si rom invelite in cioco alba). Am rezolvat si cu rochitza, n-am mai scurtat-o, in schimb o sa port si jupon si crinolina, vai de poponetzul meu. Intrebare la voi: mi se pare ca rochitza are un miros mai ciudat (ca sa va faceti o idee despre cat de fricky sunt, va spun ca eu nici hainele cumparate din magazin cu eticheta pe ele nu le port pana nu le spal si rochitza n-am cum, din pacate, ca as fi in stare). Cum si cu ce as putea sa-l scot?
Va pt toate, sa aveti o zi buna si racoroasa.
Nunta noastra
Pregatiri