Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 23
fannna2003 spune:
prezenta pana la 16...
`
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
bai nurori unde ati disparut?
prezent!
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
ne-am inmuiat de la caldura ca ceara ....
ia uitati aici
http://www.ebaumsworld.com/balloonart2.html
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by NicoletaB
bai nurori unde ati disparut?
Icisa! Dar mai si lucrez, mai asez si oamenii la mese- doamne fetelor, cum asez eu 80 si ceva de oameni astel incat sa fie cat de cat OK, adica sa cunoasca macar pe cineva, sa fie cu rude (frati, matusi), cu "preteni"...bla bla, ca deja imi fac ochii
Si io p-aici...la fel, pan'la 16...
Pai..uite ex de asezare:
- pe varste
- grupuri de prieteni, rude, cunostinte
- orasele sau zonele din care vin
- invitatii miresei si invitatii mirelui
cel mai important este sa asezi la masa persoane care se plac, eventual
se cunosc ca sa fii sigura ca vor avea ce discuta si se vor simtii bine la aceeasi masa
Tine cont si din ce orase sunt, media si extremele de varsta, numar de mese in sala, mese rotunde sau dreptunghiulare, fiecare masa
cate pozitii/scaune are....
Vezi ca trebuie sa faci o schita cu mesele si scaunele si asezarea lor
in sala.In general, un sef de sala bun face el aceasta schita, pe baza
nr.-ului de invitati si a arhitecturii salii.
Si uite cum a fost la mine (teoretic! k practic cateva mese nu s-au respectat)...
Asadar:
masa mirilor:+nasii+parintii
2 mese*16 pers-la una:frati, surori, familia in general, persoane importante pt miri; la a 2 a, parintii nasului, copiii, rude apropiate ale nasului - una din ele nu s-a respectat
alte 2 mese cu oamenii nasului, aproape de cea de 16 pers (s-au amestecat cu cea de 16 pers)
o masa cu colegii sotului
2 mese cu invitatii socrilor mari
o masa cu invitatii socrilor mici, vecinii din bloc
o masa cu colegii de serv ai socrului mic
o masa de rezerva pt intarziati/cei care ink nu au confirmat... aici pot fi chiar 2 rezerve
mesele au avut cate 10 si chiar 12 locuri... in total, au fost pregatite pt 120 persoane (cu tot cu rezerve)
sper k ti-am dat cat de cat o idee... sau te-am zapacit mai tare? ah! si desigur, am avut si carduri de masa! pt a evita despartirea unei familii, pt k X are chef sa stea mot langa CUTARICA. Daca au chef sa vorbeasca, o pot face si fara a plange vreun copil ca-l da jos de pe scaun...
Gandeste-te si la posibilitatea aceasta si la eventuale "nu stau eu langa ala, k sunt certat cu el"!
Proaspat casatorita !
Foto
fannna2003 spune:
hai ca plec acasa...pup norici...sa aveti o zi superba!!!
Raza de soare spune:
Da, Nico, bagam capu-n nisip! k e mai racoare..
abia astept sa plec, poate am chef sa merg la mani-pedi...
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Si pe mine ma ia ameteala cand ma gandesc la asezarea la mese. Dar numai sapta viitoare avem numarul final de invitati, pana atunci mai stau calma.
Fetelor, ce fain de voi ca plecati la 4, eu mai am un ceas de stat pe-aici...
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Gandeste-te si la posibilitatea aceasta si la eventuale "nu stau eu langa ala, k sunt certat cu el"!
Pai la toate asatea m-am gandit si eu: prieteni, rude, colegi, tineri, vecini.etc (avem si carduri de masa). pe mine ma omoara ca mesele sunt mici de 8 pers si de multe ori grupul e de 10-12 si nu incap toti . Plus faze de astea gen: frati care nu isi vb, dar vor sa stea cu verii lor la ac masa...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta