Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dupa ce am asteptat juma de ora in conferinta cu inca 2 colegi si sefii n-au venit, acum aflu ca sefu' mare a reprogramat conferinta de la 5 Tocmai azi, cand imi programasem si eu sa o tulesc mai repede ca am o gramada de chestii de rezolvat... Si dupa cate sunt de discutat, un ceas pe putin se va intinde, mai ales ca stiu ca n-o sa inceapa la timp...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

gata am revenit si eu!!! am tras un pui de nani (ca azi noapte nu am prea putut dormi) si acuma tre sa vina mama cu dovlecei pane (ca imi era tare pofta!!).
rezultatul nu s-a afisat inca (sau nu l-am luat de aia nu apare....)
aly, las' nu fi suparata, ca e jumatatea saptamanii deja.....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

mi-e rau ... de la caldura! ma doare park tot corpul! si da, ma hidratez, am deschis toate ferestrele...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nico, la d-alea nu ma pricep... Aly nu fi suparici, las' k le rezolvi tu...

edit: BRIZA, esti pe teren????

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Lavi, mersi de incurajari, dar ma necajesc ca azi puteam pleca si mai repede ca nu am sef (de maine vine) si imi programasem sa termin intr-un final neglige-ul pentru noaptea nuntii, mai ales ca iubi azi vine tarziu. Si maine seara nici o sansa, am programare la proba de machiaj si trebuie sa facem cumparaturi... Si asa ma seaca fazele astea, ca nu-ti da nimic de lucru toata ziua, dar te tin peste progam...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

nico, imi pare rau dar nici eu nu ma prea pricep!!!
raza
, mie imi place la nebunie sa fie cald, chiar dc mie rau prefer caldura, vara decat iarna!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinai

raza, mie imi place la nebunie sa fie cald, chiar dc mie rau prefer caldura, vara decat iarna!!!

Si mie, si mie!

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

aly, mai ales cand stii si ca trebuei sa pleci in concediu.....uffff da' ce imi place!!! saptamana viitoare pe vremea asta sunt la examen, dupa care directia la mare..... si m-am uitat la vreme pt sapt viitoare la mare si e super faina!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu-i nimic fetelor, caci nici eu nu ma pricep

vreau o inghetata MARE, dar n-am de unde cumpara
lasa Lavi ca iei tu examenul si mai papi si dovlecei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

nu-i nimic fetelor, caci nici eu nu ma pricep

vreau o inghetata MARE, dar n-am de unde cumpara
lasa Lavi ca iei tu examenul si mai papi si dovlecei

daca iau examenul fac eu o inghe' mare, mare!!!
offf sper sa aflu odata oricum ar fi luat, neluat ca numai rezist sa astept!!! nici chef sa ma apuc sa invatz pt urmatorul nu am psns nu stiu!!

Mergi la inceput