Clubul nurorilor (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Addinel ,nu pot sa-mi dau seama. in lista si tu si Adinela sunteti trecute la fel: ADDINEL.
oricum ,cred ca ai soacra albastra ca mine.
Fanna, nu scoate bata . uite ca am venit.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

lol... iete, eu sunt trecuta si la nurori cu soacre bune si la cele cu rele. sa nu fie confuzii: eu sunt albastra... din nefericire...

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, eu v-am ca incepe si pentru mine weekend-ul. Fug sa-mi iau material pentru marturii si apoi mergem pe la florarii sa vedem pe care o alegem pentru a face buchetele de nunta. N-am nici un chef, si nici iubi, ca tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca e super super obosit, dar asta e, ca nu mai putem amana.
Sa aveti un weekend placut, relaxant si cu vreme buna!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

heheeh!!!!!!!!!!!!!!!!
bine ati venit zabaucelor :addinel si daniela pe la noi!

sa ne arati poze, addinel cu noul living.

pupici si numai bine tuturor!
weekend placut!!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna dimineata, nurorici! Vin si eu mai optimista, s-a oprit sangerarea; acum 2 zile am sangerat sange curat, rosu, acum e doar fff putin, cateva picaturi si nu mai e curat, e maroniu, ceea ce e bine. Parca mi-a mai revenit inima la loc. Cred ca DD a ascultat rugile mele si pe ale voastre si va multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa-l rog pe DD sa-mi salveze pe bb.
Va pup pe toate!

fericita

Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Lavi, sa-ti traiasca frumusetea de nepotica. E o scumpete! Dar, totusi, cum o cheama? Probabil ca ai mai spus, dar eu nu-mi amintesc sau nu am citit postarea respectiva.
Pupici si tie si la nepotica!

fericita

Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Roxi ,credeai ca v-am uitat?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Roxi ,credeai ca v-am uitat?

Dana

credeam ca de cand cu subiectele elitiste....nu mai treci pe aici
ia hai vb chestii serioase si educative! lasa-ti frecatu` de duda pe aici si sa va prezentatzi numai cu replici interesante.
ok??????????????????????

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

Buna dimineata, nurorici! Vin si eu mai optimista, s-a oprit sangerarea; acum 2 zile am sangerat sange curat, rosu, acum e doar fff putin, cateva picaturi si nu mai e curat, e maroniu, ceea ce e bine. Parca mi-a mai revenit inima la loc. Cred ca DD a ascultat rugile mele si pe ale voastre si va multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa-l rog pe DD sa-mi salveze pe bb.
Va pup pe toate!

fericita

nadia ma bucur tare sa aud ca esti mai bine. hai ca mai ai vreo 4 zile si mergi la medic sa afli mai exact ce s-a inatmplat.
numai bine si sanatate
pupic

roxi foto

Mergi la inceput

Roxi draga ,stau si ma gandesc .
ce subiect de importanta mondiala sa abordez....?
ntz,ntz,ntz!
nu-mi vine nici unul in cap.
ce ma fac?

Dana

Mergi la inceput