Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 9
preda_vicky spune:
Lavi, e o dulce nepotica ta! Sa-ti traiasca!
Eu am baieti, si cand vad fetite, ma topesc ca untul la soare! Si de cate ori intru-n magazin sa iau hainute pt. junior, numai rochite vad in fata ochilor,in loc de sorturi si tricouri.
Iar eu promit sa fiu o soacra buna!
Raza, ai dreptate, e mult mai bine singuri si cat mai departe de socrii, in cazul vostru.
Mama-soacra mi-a spus ca si ea in tinerete a pus piciorul in prag si nu a stat cu socrii, asa ca se intelege ca nici noi nu vom sta cu ei. Mie una, nu-mi pare rau,desi amandoi sunt super de treaba.
Buni, nu ca as fi mare bautoare, dar am o slabiciune... berea neagra.
, week-end placut la toate noricile, eu o sa mai bantui si maine pe-aici, dak o sa am timp.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
addinel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Addinel ,ce faci?
esti la nurori?
ma duc sa vad ce soacra ai.
pup nurorile!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gata...? vazusi?
raza, eu admir toate femeile care reusesc sa stea cu soacre si sa ramana intregi la minte. eu la a mea nici o noapte nu as ramane
nurorile
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by addinel
raza, eu admir toate femeile care reusesc sa stea cu soacre si sa ramana intregi la minte.
Pai ai ce admira, ca-s multe nurori...
edit: sters intrebarea, k am gasit!
Proaspat casatorita !
Foto
fannna2003 spune:
raza cauta pe la 58
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
addinel spune:
raza daca tin eu bine minte tu faceai cursuri de dans, nu? poti sa imi recomanzi si mie, te rog? ai fost multumita, ce program e? ca vrea si fata...
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
fannna2003 spune:
gata lectura razuco?...cautai ceva anume sau ai ramas in urma cu actualizarea?
bei da cald e aici...de cand cu caldura si activitatea pe dc e mai slaba...razaaa cum e sa fi fomeie cu acte-nregula?!?!
andreaaaaa...da-ne o veste...nu stim nika de tine, pls.
lavi....pup motata
camelia cam rarut pe la noi...cred ca esti ocupata(mai ales ca miha nu-i acasa...)
diadaniela...scoatem hai mai des pe la noi
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
fannna2003 spune:
wk placut tuturor!!!pup norici
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
Alynutza spune:
Weekend placut si tie, Elena!
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
razaaa cum e sa fi fomeie cu acte-nregula?!?!
Bine de tot, tot numele de fata-l zic obisnuinta, fir'ar sa fie!
Da, actualizam...si tot mai am 1 capitol..
Fete, VA MULTUMESC!!! Doar atat pot spune...M-ai facut sa rad , bebi, cu "sa n-o sun tocmai cand zice DA" si mi s-au umplut ochii de lacrimi, marina, cand ai povestit de bb....si am un nod in gat! Sa fiti fericiti!
De fapt, VA MULTUMESC si...offf..emotiile astea
O nora spunea k voi, fara sa ma cunoasteti, tot v-ati interesat de mine si de nunta, iar prietena mea cea mai buna, nu... [flo ]
Si....offffffffffffff... unde mi-o fi fost capu' cand n-am incarcat telefonul, sa va pot auzi? k stiu k n-as fi scos nici un sunet, de emotie...
sau poate as fi urlat la telefon, de bucurie, asa cum m-au auzit marina si Briza, acum putin timp...
Inchei, k tb sa plec...cu ce am inceput: VA MULTUMESC!
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by addinel
raza daca tin eu bine minte tu faceai cursuri de dans, nu? poti sa imi recomanzi si mie, te rog? ai fost multumita, ce program e? ca vrea si fata...
iti spun luni! cu detalii..da, f multumita!
fanna, la 58 eram, corect! pup u si alte fete! wk placut!
Proaspat casatorita !
Foto