Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 11
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Buna dimineata, nurorici! Vin si eu mai optimista, s-a oprit sangerarea; acum 2 zile am sangerat sange curat, rosu, acum e doar fff putin, cateva picaturi si nu mai e curat, e maroniu, ceea ce e bine. Parca mi-a mai revenit inima la loc. Cred ca DD a ascultat rugile mele si pe ale voastre si va multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa-l rog pe DD sa-mi salveze pe bb.
Va pup pe toate!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
neatza!!!
nadia, ma bucur ac esti mai bine si ami optimista!! de ce nu mai faci un test de sarcina ca sa fii sigura ca totul e ok?? eu una nu as avea rabdare pana miercuri :D.
rertul fetelor de fac??
eu azi am duc la masa la soacra (ca nu prea ma chef de gatit pe vremea asta!!) iar maine vine mami meu!! yupiiii
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
preda_vicky spune:
buna dimineata la pranz, ca mai devreme nu mi-a mers forumul.
Eu sunt la servici si! nu am chef de treaba... are cineva sa-mi dea si mie?
Lavi, eu nu apuc sa merg azi la mama-soacra, ca a gatit peste, dar mi-aduce iubi diseara, cand ajung si eu pe-acasa, ca toti stiu ca imi place pestele.
Nadia, si Doamne Ajuta sa mearga totul bine si sa ai un bb voinic si sanatos!
Alysi cand ai o marturie gata, pune poze sa vedem si noi!
Week-end placut, norici dragi si multi .
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
'Neatza la amiaz!
Ce fac fetele? Noi am venit pana la iubi la scarbici sa vedem cum sa ne aranjam prezidiul si pana isi "instruieste" iubi angajatii, am zis sa intru sa va salut.
Nadia, tare ma bucur ca esti mai bine, si sper sa afli vesti bune miercuri cand mergi la medic.
Lavi, ce bine de tine, ca numai dai fuga la socrela cand n-ai chef de gatit. Sa-ti traiasca! Si a mea soacra s-a mai calmat nitzel, a sunat-o mama ieri si atata ne-a mai cainat, "saracii copii, is asa de obositi si stresati si toata ziua alearga pentru nunta" si i-a zis la soacra-mea ca in Bucuresti mirii nu tin lumanari si la ce rochitza larga si frumoasa am eu, mai mare pacat sa curga ceara de la lumanare pe ea. Acum poate zice soacra-mea c-am pus-o pe mama s-o sune s-o puna la punct, treaba ei, oricum a fost initiativa mamii, s-a necajit si ea cand m-a vazut asa suparata.
Mi-am facut si programare la proba de machiaj si mi-a promis tipa ca-mi gaseste si manichiurista. Si ne-am gasit si unde sa facem florile pentru nunta.
Cam atat. Va las fetelor, weekend placut in continuare!
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Vicky, fata sa nu fie necajita. O sa pun si poze cu marturii, dar n-am luat decat organza, tull-ul nu mi-a convenit ce am gasit si iau saptamana viitoare. Si inca n-am gasit bombo pe gustul meu, mergem maine la Kaufland sa vedem daca gasim ceva.
Fetelor, am uitat sa va spun ca nu ma mai doare maselutza . Asa ca se pare ca am scapat de ce era mai rau, merg doar peste doua saptamani sa-mi puna iar calciu in canale si sa-mi faca o plombitza provizorie mumoasa sa ma tina pana ne intoarcem din luna de miere.
inca o data toate noricile.
Nunta noastra
Pregatiri
lavinai spune:
aly, ma bucur ac nu te ami doare maselutza!!! . eu cu a mea tot in stadiul ala sunt :mie frica sa merg as o scot!! in legatura cu socrela ta ai face bien sa nu o bagi in seama, ca o sa va "intersectati" mult de acuma in colo si daca te necajesti de fiecare data cand i se "cashuneshte" ei ceva....nu ajungi nicaieri asa!!
da sa stii ca am noroc cu soacra, dar sa vedeti daca vien mami meu acasa acuma ce rasfatata o sa mai fiu .....de abia astept!!!
vicky, las' ac trece si ziua de azi si amien e dumninica.....si te odihnesti!!! uite o rece sa te mai "inveselesti"!! :))
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
preda_vicky spune:
Aly, si eu pe tine, ma bucur ca ti-a trecut maseluta.
Lavi, din pacate, maine tot aici la serv. sunt. Si asta-i abia inceputul, pana se termina bac-ul o sa fiu musafir acasa. Mai ales in primele zile ca sunt probele orale, ajung seara acasa. si sa stii ca mi-a prins tare bine!
De odihnit o sa ma odihnesc in luna de miere (sau nici atunci?).
la norici!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Nadia1976 spune:
Fetelor, va multumesc! Sunt mai bine, mai optimista, asa e.
Lavi, nu mai fac inca un test ptr. ca stiu ca bb e tot aici, ca nu am sangerat puternic si inca mai am simptomele de gravidutza! Si am tot citit pe net ce se intampla exact la un avort spontan si eu, din fericire, NU sunt acolo! Va pupam dulce pe toate!
Eu si burticutza in crestere!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
lavinai spune:
NEATZA' fetele!! astazi vine mami meu!!! yupiiiii
nadia, tin pumni sa fie totul ok!!
vicky, las ca trece si bacu' asta o data (parca in 8 iulie , nu??)
sun, pe unde esti??? ca nu ai aparut de ceva timp!!! dau na na daca ai uitat de noi!! sau tu o astepti pe fla, si de aia nu intri???? cred ca maine ar trebui sa vina, nu?? de abia astept sa vina si sa ne "arate" si poze!!!
o dumninica frumoasa sa aveti!!
SunSmile spune:
Buna fetele,
Lavi iti multumesc din suflet! Vineri am avut multa, multa treaba si nu am intrat. Iar ieri m-am chinuit mult sa intru. Ma bucur pt intoarcerea mamei tale!
Nadia mi-ai dat o veste buna! Abia astept sa ne spui miercuri ce a zis doctorul! Dumnezeu sa-ti ocroteasca sufletelul mic din burtica!
Va urez o duminica frumoasa, alaturi de cei dragi voua!
p.s. DA, Lavi, imi este foarte dor de Flavia si parca subiectul nu mai e acelasi fara ea. Abia astept sa vina!!!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
camelia72 spune:
Salut si eu fetele frumoasele!
Noi tot cu treburi,mai nou,ne-am apucat sa schimbam faianta de la baie ca au cazut cateva placi si am avut probleme si cu o conducta in zid...si dai si sparge...alti bani,alta distractie...!
Fla,ne este tare,tare dor de tine,asteptam cu nerabdare sa revii cu povesti de prin tari mai calde!
Nadia,ma bucur ca esti bine,asteptam sa ne spui "oficial",dupa vizita la medic ca totul e ok.!
Him...ce mai faci,pe la noi cand mai apari ca-ti simtim lipsa...sper sa ne "vizitezi" cat mai curand posibil...!
Ce mai fac "burticile" noastre?Andreea,nu ne mai zici nimic?
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE