Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
ama.lia spune:
dolores, e foarte frumoasa burticuta ta!
abia astept sa creasca si a mea! deocamdata nu prea am pe ce sa desenez...![]()

Amalia 18+ si 
adinazot spune:
Monis,bine ai venit,iti doresc succes sa duci cit mai departe
Dolores,am 20 saptamini,traiesc cu emotii ,sper sa o duc cit mai mult,data trecuta am pierdut la 24.
succes!!!
dolores spune:
fetele care are rezultatele de TT imi spuneti si mie ce valori aveti?? nu stiu ce inseamna estriol si diametrul biparietal
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
mayaione spune:
Dolores la rezultate TT iti apare calculul de risc genetic: risc varsta, risc triplu test, risc tub neural defect si risc trisomie 18 si in dreptul fiecaruia ai riscul standard si compari si vezi daca te incadrezi. La mine mine asa sunt rezultatele.
dolores spune:
la mine am scris cum imi apare..pe pag 14 cred....nu stiu ce e cu estriolul ala care mi-a iesit cam mare....fetelor...chiar ma ingrijoreaza desi medicul; a zis ca e ok...dar de ce nu ma incadrez si e mai mare ca sa fie ok?!
quote:
Originally posted by mayaione
Dolores la rezultate TT iti apare calculul de risc genetic: risc varsta, risc triplu test, risc tub neural defect si risc trisomie 18 si in dreptul fiecaruia ai riscul standard si compari si vezi daca te incadrezi. La mine mine asa sunt rezultatele.
dolores
17+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
Mirona spune:
Dolores ... hai mama ca am gasit:
DBP inseamna diametrul capului (diametru biparietal, probabil se masoara intre cele doua oase parietale, alea din lateralul craniului).
eu stiam ca in TT este estradiol nu estriol.
Am gasit si asta ... tot pi forum
:
inseamna ca balanta hormonala iti este dezechilibrata, si judecand per a contrario mai poate insemna ca progesteronul este mic. sau f. mic, pentru ca cei doi hormoni se balanseaza unul pe altul, deci o productie mai mica de progesteron nu poate contrabalansa esterogenul produs in excess de ovare la comanda hipofizara.
poate ca ar trebui sa reiei utrogestanul ... sa intrebi neaparat dr.
daca progesteronul este in limite normale :
progesteronul poate iesi in limite normale, nivelul lui poate fi usor influentat in functie de ce mananci.... dar daca nu te deranjeaza nimic... eu zic sa le lasi in pace, corpul singur are puterea sa completeze lipsurile hormonale doar ajutat cu o dieta mai sanatoasa si evitat stresul
pupici
Miro
21+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
miro..m-ai salvat...deci nu e nimic de care sa ma ingrijorez...un sindorm ceva nu?
te pup mult si dulce.....
banuiesc ca daca era ceva imi zicea sa reiau utrogestanul?ce zici? deci zici sa ma calmez ca ceea ce mi-a iesit nu face rau sau nu e ceva rau cu bebe nu?
mii de pupicuri Miro
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Mirona spune:
monis bine ai venit printre noi. Ma bucur ca ai luat hotararea de a intra sa stam de vorba. Pareri de rau pentru cele doua sarcini pierdute. Stii si cauzele? Sper din tot sufletul sa fie bine de data aceasta. Cum te simti? Analize, tot in ordine?
Bafta pe 7 iulie si te mai asteptam printre noi. Mesajele tale sunt deocamdata moderate si apar mai tarziu ... dar scapi tu de moderare.
Te trec in listutza noastra .... sa-mi mai dai niste date: DN, UM, DPN spitalul unde vei naste si dr. ce te va asista.
FETELE DIN UMBRA!!!!
FETELE DOAR CITITOARE ... haideti la o palavra.
la toate.
Miro
21+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
m_monique spune:
quote:
Originally posted by ama.lia
Fetelor, m-a chemat sefu' sa-mi prezinte persoana care ma va inlocui pe perioada concediului de maternitate. Vine in 2 sapt! si trebuie sa preia incet-incet de la mine. Nu e cam devreme???? Simt ca parca vrea sa-mi ia ceva al meu, si il ia cu forta. Eu ma gandeam la concediu de maternitate prin octombrie (dpn este 01.12).
Intr-un fel e ok ca o sa fie mai lejer dupa ce invata, ca o sa pot sa plec mai des de la serviciu, dar din luna a patra??? Sunt cam uimita.
Voi cum procedati la serviciu?
Amalia 18+ si
amalia, lasa ca e mai bine asa. stai si tu mai linistita la birou, poti sa-ti iei si cate un concediu. poate ca persoana e pila cuiva
la mine la birou lucram in echipa si oricand colegii pot sa-mi preia munca. asa ca pot sa-mi iau concediu medical cand am chef.
15+Nunta noastra