Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

probabil este prescurtarea la anterolaterala...dar asta ce inseamna? e ok asa anterolaterala??
multumesc pentru informatii

am niste crampe....am mancat dimineatza 2 banane si nu stiu ce papuci am facut dar m-a durut stomacul si acum am crampe

[quote]Originally posted by leyla

iti raspund la ce stiu eu:
LA - lichid amniotic, n -probabil inseamna catitate si aspect normale
BCF - batai cardio fetale
placenta ant ce? ca dupa ant trebuia sa mai fie continuare ... anterolaterala sau cum?
colul este bine daca este si lung si inchis
mai stiam si DBP dar nu-mi mai aduc aminte...poate te mai ajuta altcineva. La TT eu abia saptamana asta le iau asa ca...
Leyla17+

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Era sa uit:
Mirona, super, super poza cu burtica..bravo.
Eu am vrut sa schimb acolo ordinea pozelor, ca sa apara alta cand deschidem pozele sa vedeti ca am mai pus una cu grasuta de mine si una cu tortul de la nunta.Da nika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor ... deja ma dadeam de ceasul mortii sa caut informatii sa-i raspund la dolores.

Doamne ce informate sunteti. BRAVO. pupici ... eu cand ma intorceam de la medic cu foaia aceea eram la fel ... dar io oricum nu ma uit pe ea ... ca oricum nu inteleg nika. Zicea el ca e bine ... si asa o luam. Acu ma uit si io acasa sa vad daca is pe langa ceea ce a scris dolores.
dolores hai mama ca esti in limite - deci esti ok. Nu-i bai ca nu stii inca sex-ul ... e BB si atat.

Lavinia_P ca sa apara prima o anumita poze in album ... ar trebui sa le stergi intai pe toate din album ... si abia apoi sa incepi sa le incarci inapoi ... incepand cu cea care ai vrea sa o pui prima.
NASOL. Daca ai mai multe poze ... le mai poti schimba locul, ordinea una cu alta ... dar prima va ramane intotdeauna cea care ai agatzat-o prima oara in album. Asta e yahoo, sorry.
Dia1609 trimis parola pe PM. De stat la soare ... numai cu capul acoperit am facut-o si cu dres intreg ... si numai dupa ora 16. Se pune? Ma incadrez?
Veronici chiar ... nu stii nika de sex-ul bebeilor?
chinico BRAVO!!! tu esti sefa fetelor din umbra. Te mai asteptam.
roxana c. nu stiu ce sa-ti zic de eco morfologica ... ca am intrebat dr. ce si cum si ea mi-a spus ... exact asta facem acum. Na scârtz ... ca io nu vedeam nici un alt eco fatza de ceea ce-mi face la un control de rutina. Zau ca nu stiu.
madaluta cauti un produs pe net ... iti place OK - copiezi de sus link-ul ... faza aceea cu www si ii dai paste intr-un document word.
Atata tot. Eventual s-o faci pe categorii:
biberoane, patutzuri, lenjerii, comode de infasat ... etc. Mai caut si alte teme pentru tine .... numa sa nu te plicti ... si sa incepi sa te stresezi degeaba.

pupici si mai vb.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Habar n-am daca e bine sau ba. Eu cred ca la fiecare e altfel situata, pe dreapta sau stanga, anterolaterala sau anterioara (eu asa am avut-o acum 3 sapt) sau postero... La mine este anterolaterala acuma dar nu mi-a spus cum ca n-ar fi bine.
Leyla17+

[quote]Originally posted by dolores

probabil este prescurtarea la anterolaterala...dar asta ce inseamna? e ok asa anterolaterala??

am niste crampe....am mancat dimineatza 2 banane si nu stiu ce papuci am facut dar m-a durut stomacul si acum am crampe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna DOLORES,
Am luat si eu rezultatul dar pana la 19,oo cand merg la doctor nu am stare.Am citit eu ceva dar nu am inteles prea mare lucru.Sper sa fie bine.Daca imi scrii ce nu ai inteles exact pana plec eu il intreb pe al meu doctor.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Mirona, eu zic ca e bine daca ai stat numai dupa ora 16... si mai bine e daca o sa stai dupa ora 17 :))
Aaa, si atentie mare la alunite sa nu-si modifice culoarea (sa se faca inchise ) sau forma (neregulata)
A facut cineva de la soare petele alea pe fata - nu mai stiu cum se numesc - pe care le fac unele gravide?
Mirona, merci de parola

Dia 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dolores!
ai o burtica sa te mindresti ci ea!si esti frumoasa!te invidiez ca ai colul lung si inchis si analize bune!!!eu am analize bune dar colul scurt,deschis.Bravo!!!

Mergi la inceput

o sa caut pe net ce ineamna anterolaterala sau anterioara?? ca sunt in ceatza totala...merci mult

quote:
Originally posted by leyla

Habar n-am daca e bine sau ba. Eu cred ca la fiecare e altfel situata, pe dreapta sau stanga, anterolaterala sau anterioara (eu asa am avut-o acum 3 sapt) sau postero... La mine este anterolaterala acuma dar nu mi-a spus cum ca n-ar fi bine.
Leyla17+

[quote]Originally posted by dolores

dolores 17+
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

multumesc mult..in cate saptamani esti?

quote:
Originally posted by adinazot

Dolores!
ai o burtica sa te mindresti ci ea!si esti frumoasa!te invidiez ca ai colul lung si inchis si analize bune!!!eu am analize bune dar colul scurt,deschis.Bravo!!!

dolores 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Fetelor, m-a chemat sefu' sa-mi prezinte persoana care ma va inlocui pe perioada concediului de maternitate. Vine in 2 sapt! si trebuie sa preia incet-incet de la mine. Nu e cam devreme???? Simt ca parca vrea sa-mi ia ceva al meu, si il ia cu forta. Eu ma gandeam la concediu de maternitate prin octombrie (dpn este 01.12).
Intr-un fel e ok ca o sa fie mai lejer dupa ce invata, ca o sa pot sa plec mai des de la serviciu, dar din luna a patra??? Sunt cam uimita.

Voi cum procedati la serviciu?

Amalia 18+ si

Mergi la inceput