Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
Cleomoni spune:
Buna PITIKOT si mie mi s-a intamplat la fel cu sanii, m-au durut dar nu ma mai dor cu toate ca s-au facut babani:)si am cam tot atatea saptamani.
deny75 spune:
Urez si eu noilor fete bun venit in "gasca".Dragi burtici,vineri m-a apucat "paranoia" cum ca nu l-as mai simti pe bebik in burtica asa ca am dat fuga la un echo de la noi din oras .In primul rand,din cauza emotiilor,m-a gasit doctora cu tensiunea 140/90 (in mod obisnuit fiind 100/50).La masuratori,toate erau in grafic,insa am plecat de acolo tot cumva nelamurita:1 bebik era asezat cu caputul in jos si 2 colul are doar 36 mm.Va rog sa va dati si voi cu parerea:e bine sau nu.Am impresia ca pana voi merge la echo 3D pe 4 iulie mai e o vesnicie.Bineinteles ca nici de data asta nu am aflat sexul deoarece bebik statea cu piciorusele stranse si mai tinea intre ele si cordonul ombilical.Va .DENYFIX 21+
pitikot spune:
ufff multumesc ,ce m-ati mai linistit,sunt si singura acasa si ma agit ca nebuna,m-am speriat sa nu mi se fi intamplat ceva rau...cred ca ma imbolnavesc de nervi :(
Cleomoni spune:
Buna DOLORES, si eu merg maine sa iau TT si am emotii sper sa fie bine la amandoua.Ce ecografie faci?Cate saptamani ai?Mie doctorul mi-a spus ca la 22 de sapt se recomanda urmatoarea ecografie.
Pupici multi
p_onu spune:
ce m-am speriat ca nu va mai gaseam......
eu sunt mai noua pe aici!
Miro am vazut pozele tale si am intrat in agitatie.....parca eu nu am suficienta burtica!
Am vazut pozele iale de la 17 saptmani. eu a 18 jumate si abia se vede burtica. Colegii ma sacaie cu "Si, burtica unde e?". Am luat-o in ras...dar acum, dupa ce am vazut pozele tale am cazut serios pe ganduri..... abia astept morfologia de la 20 de saptamani, pe 8 iulie.
Sunt nerabdatoare si mi-e teama, in acelasi timp.
pupici tuturor
p_onu spune:
a....am uitat sa va spun ceva!
Cat timp am fost plecata la Suceava,weekend-ul asta, l-am simtit pe bebe zglobiu prin burtica. Era prima oara cand am stiut sigur ca e bebitz-ul!
Pana acum nu eram sigura...daca este el sau e peristaltismul intestinal..... e super!
paula 18+
danita spune:
salut gagici
bebeluska al meu se misca am obs eu dupa ce merg la toaleta si dupa ce mananc. noaptea nu msica deloc deloc ...... cred ca doarme si el . sper sa nu il deranjeze sforaitul lui taica=sau:)
va pupic si o canicula usoara
D
BeBelusca
almo spune:
Donia eu am fost la pescuit undeva in Muskoka iar la cules de capsuni pe langa Newmarket. Bine ca mi-ai spus ca nu s-au copt inca ciresele la Niagara ca acolo voiam sa merg la cules. Da-mi de stire daca cumva mergi si sunt cirese coapte undeva prin zona. O sa mai astept 2 sapt atunici si dau o fuga pana acolo.
Adinazot imi pare rau de cele intamplate si cand te ia o astfel de problema prin surprindere ma gandesc ca e mult mai greu. Acum chiar ca o sa il intreb si eu pe medicul meu sa imi studieze putin colul ca mie nu mi s-a facut un control ginecologic mai bine de 3 luni. Apropo fetele din Canada voua va face control vaginal la fiecare vizita?
Moni19+ cu
fatima spune:
roxana c., o fi ceva prin aer pe la noi prin ploiesti, ca si eu ma trezesc cateodata dimineata cu mainile si picioarele amortite si uneori raman cu o durere usoara toata ziua..peste o saptamana merg la doctor din nou si o sa-l intreb daca putem folosi ceva, eventual vreun unguent naturist..pe deasupra, mie mi s-au inmultit alunitele, petele si pistruii pe piept si sani..
..concediu placut si sa ne mai lasi si noua un picut de soare..
madaluta, draguta de tine, iei o farmacie intreaga de pastile..intr-adevar, utrogestan si duphaston sunt unul si acelasi lucru, si parerea mea e ca si celelate sunt redundante..adica iei si materna (care contine exact cantitatea de acid folic si fier necesare in sarcina) si tardyferon, care e fier+acid folic..in plus, iei si acid folic separat..n-ai avut incredere doar in tratamentul lui T..puteai sa iei in plus pentru linistea ta, doar materna sau alte vitamine speciale..(in cazul asta puteai renunta si la acidul folic simplu)..nu stiu cat rau iti fac, in orice caz, dar cum de mai poti sa le inghiti? eu uit uneori si de biomarin si pliculetul de magne..apropo, te-ai mai programat la T? mie chiar mi s-a facut dor de el si de glumitele lui, obisnuita sa-l vad la 2 sapt, acum ca nu l-am vazut de o luna si ceva..
alexandra25, pitikot, cleomoni, bine ati venit in gasca!
pupici
20 fix azi