Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

eu tot noua sunt de 2 saptamani....pe mine nu ma baga nimeni in seama....

Alexandra de cate ori sa-ti uram bine ai venit sa te simti acceptata in ? Uite pe listutza figurezi deja la nr. 31
Si de 2 saptamani ... numai 3 mesaje? hai qu noi si sa vezi ce bine e.
Hai scrie-ne macar un mesaj pe zi, in curand scapi si tu de moderare si vor aparea si mesajele tale imediat ce le trimiti.
Stam da la plaja, dar cu creme cu factor de procetie mare, cu capul si burtica acoperite - nu ai voie sa faci insolatie in sarcina.
almo la tine nu se vede deloc burtik? Cum poti merge pe bici ... mama da ce bine tre sa te simti. Io si la urcatul scarilor gafai deja si la etaju 2 deja am nevoie de o pauza.
madaluta mama, tu mergi pe prea multi dr. si nu stiu unul de altul = GRESEALA. Bagi prea mult progesteron in tine. Decizi de care asculti si hotarasti cu el/ea ce iei in continuare ... enorm de multe ... nu stiu daca ii faci vre-un rau la bebe ... dar sigur nu-i faci nici bine.

Sper ca nu m-am agitat degeaba cu acele poze din revista ... macar cateva sa va placa dintre ele.

pitikot eu am arareori dureri in sani ... si atat de brusc apar ... si la fel de brusc dispar. Io zic sa nu-ti faci griji.
Cleomoni nici tu ... poate ca e fetitza si nu are atat putere. Mai ai putintica rabdare si o sa miste si al tau mai des.
deny75 habar n-am cat tre sa fie colul ... da pe cuvant ca miercuri la control am s-o inreb pe dr. ... ca parca a mai intrebat cineva si nu i s-a raspuns.
In rest .... daca toate au iesit bine ... de ce te stresezi? N-ai de lucru? Hai pupici.
p_onu nu mai fa comparatii ... ca nu toate suntem la fel ... plus ca eu mi-am facut stocul de grasime inca de acum 2 ani de cand cu tratamentele hormonale ... asa ca eu aratam anu trecut asa cum aratam la 14-15 saptamani. Deci ... nu ai ce compara. Acum ... eu am 21 - maine ... deci prea mare nu e burta fata de cea de 17 saptamani ... numai cand mananc mult si-s balonata.

Va pupez ... si poate mai ne vedem asta seara ... daca nu ... SOMNIC USOR burticoase mici.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Of,ce noroc cu acest forum,mai ales pt cine trebuie sa stea in casa toata ziulica,iti mai alini ofurile si trece altfel timpul,alaturi de persoane care te pot intelege prin ce treci.
Draga Donia,normal ,ar fii indicat cerclajul,dar dr meu spune ca nu il facem pt ca uterul si asa e destul de contractil si un cerclaj ar putea agrava situatia,eu chiar am insistat ,dar el a zis ca nu e cazul.Ce sa fac acum,oricum e prea tirziu pt asa ceva,20 sapt,asa ca merg pe mina lui,am grija maxima si incredere in cel de Sus.Oricum am emotii mari,avind in vedere prin ce am trecut inainte.Uff,sper sa fie bine.
Draga Almo,f bine sa ii ceri medicului si examen vaginal,e f important sa stim care e starea colului.Nici mie nu-mi facea daca nu ceream.Iti doresc sa fie totul bine si sa nu ai nici un fel de problema.
BB meu misca destul de bine ,sint zile cind il simt f tare,zile cind il simt mai putin.Dar oricum isi face simtita prezenta.
Si pe mine ma dor sinii,dar tot asa zile si zile,sint zile cind nici nu ma pot atinge.
VA doresc la toate zile cit mai bune pina la sfirsit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

miro, eu la etajul 2 urc cu liftul.. asa babeta am devenit..gafai si pufai ca o locomotiva..si nici eu n-am burtikosu chiar asa mare..a..super revista..mi-o cumparasem si eu..
danita, si eu la fel, dupa ce mananc mereu o simt..cred ca incep si mititeii sa pape imediat ce ajunge mancarica la ei..iar treaba cu sforaitul la noi chiar e serioasa..dar eu ma gandesc mai ales dupa nastere, ca noi vrem sa punem patutul cu noi, in dormitor pentru inceput..oare o s-o trezeasca pe prichindica trilurile incantatoare ale lui tati?

20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

aa, uitasem..a fost cineva la targul ala de care spunea parca marcela (sper sa nu ma insel) de la romexpo?..kidex sau cum s-a numit? interesant?
voi ati inceput sa cautati lucrusoare pentru bebe...carucioare, patuturi, biberoane..etc?..e cam devreme sa cumparam, stiu, dar asa, sa ne facem o idee..eu de exemplu habar n-aveam ce sa caut la un carucior..cred ca l-as fi cumparat dupa culoare..asa am gasit pe net tot felul de chestii utile..sa fie transformabil in landou si sport, sa fie cu roti de cauciuc cu suspensii, usor, cu maner reversibil si reglabil (noi suntem toti lungani), cu aparatori pt. frig si ploaie..etc..la fel si cu biberoanele, sterilizatorul, etc..
mi-am facut si liste de cumparaturi din ce-am gasit aici,pe forum, la "bagajul util.."..una pentru maternitate, alta pentru acasa..peste vreo 1 1/2, 2 luni ne gandim sa incepem cumparaturile..sunt si nerabdatoare, si as vrea sa am totul pregatit, din experienta altor mamici se pare ca e mai bine asa, dupa nu prea mai ai timp, rabdare si chef sa umbli prin magazine..si nici incredere in gusturile si priceperea altcuiva n-as avea..nici macar in ale sotului..se stiu barbatii la cumparaturi..cel putin asa e al meu..cumpara primul lucru ce-i cade in mana.. care intamplator, e cel mai scump si nu si cel mai bun..

Mergi la inceput

Fatima ne-am gasit noi doua fara somn ... si io mai bantui pe aici.

Hai sa va zic una tare ... eu sforai dintotdeauna ... dar asa usurel si lin, dar de cand sunt se intampla de ma trezeste tati noaptea sa ma intorc pe partea cealalta ca nu poate dormi de ce triluri trag.
Deci beata mea bebitza ... are probleme cu ma-sa nu cu ta-su.

Despre cumparaturi? Mi-am facut o lista cu ce as avea nevoie la prima strigare. Mi-am gasit si pe net o multime de link-uri ... nu le-am salvat ... ci doar pun in Bookmarks ... la primul FORMAT ... normal ca le-am pierdut . Tre sa ma apuc din nou de cautat.
Noroc ca am mai si notat cateva pe caietul lui bebe.

De cumparat am inceput sa cumparam cu tzârâita, am luat servetele umede cu cutie, o crema, si azi de ex. am cumparat pompitza pentru nas. Nu plec cu lista dupa mine, cama am incap ceea ce vreau ... dar nu stiu exact ce sa aleg din raft ... atatea sunt ... si eu atat de nestiutoare ... .
Sper sa-mi vina cat de curand prietena in vizita ... lasam sotii home cu copilul (al lor) si noi sa merem la cumparaturi.
Gata acum ... fug la nani ca mi-am luat o carte faina azi ... si abia astept s-o incep.

P.S. ce ciuda mie ca nu va stiam prea bine cand am fost la Ploiesti la prietena mea ...
Atatea sunteti din Ploiesti ...
... dar las ca vin ei acum ... si pana nasc mai tragem o tura .... si sigur ne intalnim.

Miro20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Fetele, am o veste mare! DE MAINE MA DUC LA MUNCA! Am scapat, dupa 2 lubni de concediu, din care una jumate numai in pat, maine ma intorc! Pazea! Sa vedem cum rezistam la program de 10 ore, daca nu, am sefi buni, imi fac un program personalizat, ca sa zic asa.
Adinazot, tu sa nu faci ca mine, te rog sa stai acasa linistita, nici o plimbare, nu te risca, mai ales dupa problemele pe care le-ai avut! Pe mine, dupa ce mi s-a oprit sangerarea de tot, medicul tot m-a mai tinut in concediu aproape o luna!
La mine misca in fiecare zi acum, da numa o data sau de 2 ori, cand stau linistita, nu mare lucru. Asa imi vine cateodata sa ma duc la eco, ma apuca nelinistea...da trece daca simt picioruse.
Asa, si ma bucur ca mi-ati spus ca avem voie la piscina, abia astept sa ma fac neagra!
Va pup acu, ma duc si eu sa ma culc, maine ma trezesc la 6 (sper). O zi buna maine.

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna Cleomoni...bafta multa si tie la rezultat..trebuie sa fie bine..trebuie sa fim optimiste pentru a influenta in bine tot ce se intampla pe parcursul sarcinii. lunar ma cheama la control si imi face si eco..cred ca 2D, azi am 17 saptamani si 2 zile...pentru 3D o sa ma programez la 20 /21 de saptamani. te pup si eu si grija de bebe sa ai

quote:
Originally posted by Cleomoni

Buna DOLORES, si eu merg maine sa iau TT si am emotii sper sa fie bine la amandoua.Ce ecografie faci?Cate saptamani ai?Mie doctorul mi-a spus ca la 22 de sapt se recomanda urmatoarea ecografie.
Pupici multi

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am pus poze de la mare....pupicei..mi-a sarit somnul si din cauza asta sunt la ora asta pe DC...la 11.30 am programare la dr.

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

pupici Dolores - ce burtik frumos ai. Si ce fain e la mare .....

Cred ca-s mari emotiile de te-ai trezit asa de dimi. Vezi si de semnatura ... ca ai ramas la 16 s. Tin pumnii stransi pentru eco si mai ales pt TT si sa vi cu vesti ... numai de la ffff bune in sus.

Miro21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burticoase!

Dolores, iti tin pumnii pentru azi. Neaparat sa scrii cum ajungi acasa! Mi-ai facut asa o pofta de mare si ai un burtok beton...Te

Miro, mii de pupici, mersi de link-uri. Tortul vostru a fost super! Si mie imi plac inimile enorm, insa finutei mele nu-i plac deloc, ca si eu ii dadusem ideea sa-l facem in forma de inimioare si nici n-a vrut s-auda...Am gasit oricum altceva! Mersi...

Adinazot, imi pare rau pentru ce ti s-a-ntamplat...Ai grija de tine!

Desiree, hai mai des cu vesti...Te pup si eu inapoi...

Pitikot, stai linistita e normal...Mi s-a intamplat la fel...Oricum am niste sani acum.......Pamela Anderson cu silicoanele ei sa se ascunda...

Dandusa, inca nu esti acasa???? Hai ca ne e dor de tine!

Va pup...

Oana 14+

Mergi la inceput