Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare tuturor! ce mai faceti?eu la scarbici..
Chris e la bunici in moldova,l-am lasat pe vreo 3 saptamani acolo,deja mi s-a facut dor de el,dar oricum vorbim destul de des cu el,creste invata lucruri noi,a inceput sa i se contureze mai bine personalitatea,invata lucruri noi,si noua uneori nu ne vine sa credem de unde cunoaste anumite lucruri.Ultima data cand am vorbit cu el la telefon zice"mami,dar tati inca nu a reparat masina?sa veniti si voi aici.."eu dupa aia m-am prins ca bunica-sa i-o fi spus ca o sa venim si noi cand o sa reparam masina .
Asa ca noi suntem acum liberi ca pasarea cerului,ca doi porumbei,vorba lui Lilly,adica ne odihnim,ceea ce cu un copil mic nu prea ai timp,asta-i adevarul.
Elena,chiar te-a prins soarele bine?ca si noi vrem sa mergem in vre-un week-end,daca o sa prindem vreme frumoasa.Unde ati stat cazati?sau ati fost la cineva sau cu cortul? Asi vrea si eu sa ma mai bronzez un pic,inca nu stiu cand si unde..ca vara aceasta am folosit doar spray autobronzant daca aveam nevoie ca sa ma duc undeva sau sa arat ceva mai ciocolatie,insa stiu ca nu se compara cu bronzul natural.
un inceput de saptamana cat mai reusit
pupici

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

ce bine ca puteti merge la mare, admir oamenii care pot rezista caldurii de la mare... Eu ma topesc in arsita de la Chisinau, d-apoi la mare cred ca ar trebui sa stau doar in frigider p/u toate fetele care rezista sa se bronzeze ca ciocolata.
Am mai aflat o veste: cica de miine dimineata 8.00 pina joi pe la 17.00 nu vom avea gaz... "Compania isi cere scuzele de rigoare..." Ma bucur ca nu traieste nimeni in zona noastra, de fapt aceste reparatii cuprind si o parte din Botanica si Ialoveniul... Sper sa nu inchida si apa

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare,
M-am eliberat si eu nitelus si am zis sa intru repede aici, sa vad ce faceti.

Cornelia, vorbeam cu Alina despre tortul nemtesc cu brinza.
A, si mai devreme, cind ziceam de pane-uri, ma refeream de fapt la alimentele prajite in ulei mult (cam ca in friteuza), or, si eu prajesc vara destul de des dovlecei pe tigaie, numai ca folosesc o tigaie de teflon si pun foarte putin ulei. Dovleceii ii dau doar prin faina, ca sa nu sara uleiul la prajit. Vinetele, cum iti spuneam, mi s-au parut ca absorb prea mult ulei si am renuntat sa le mai gatesc in acest fel.
Ma bucur ca ai reusit sa economisesti timp cu blenderul preparind zmeura si coacaza. Ma gindeam si eu sa fac anul asta (din zmeura, caci coacaze aici n-am vazut niciodata de cind sint in Bucuresti), cit sa fie pentru racelile din timpul iernii, dar am constatat ca nu mai am borcane disponibile cred ca va trebui sa cumpar citeva.

Elena, super ca ati reusit sa prindeti vreme frumoasa la mare. Sa te tina bronzul pina la nunta, in caz ca nu mai ajungeti la mare pina atunci.

Diana, spor la pregatiri! Si sa savurezi cit mai mult timpul petrecut acuma cu puiuta ta!

Tania, cresc copilasii asta e realitatea... Zi, ai planuri pe we urmator?
Chiar, bucurestencelor, ce ziceti de o intilnire simbata sau duminica?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by lia_c

ce bine ca puteti merge la mare, admir oamenii care pot rezista caldurii de la mare... Eu ma topesc in arsita de la Chisinau, d-apoi la mare cred ca ar trebui sa stau doar in frigider p/u toate fetele care rezista sa se bronzeze ca ciocolata.
Am mai aflat o veste: cica de miine dimineata 8.00 pina joi pe la 17.00 nu vom avea gaz... "Compania isi cere scuzele de rigoare..." Ma bucur ca nu traieste nimeni in zona noastra, de fapt aceste reparatii cuprind si o parte din Botanica si Ialoveniul... Sper sa nu inchida si apa

Cornelia, la plaja macar poti sta dezbracat, fata de oras
Cit despre gaze, nu-i asa grav cind sint oprite vara, la cite legume si fructe sint, trece pe neobservate perioada. Mai rau e pentru cei care au centrala si isi incalzesc apa cu gaze. E si situatia voastra, nu? Scoti un butoi cu apa la soare si iti faci apa calda

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

despre mare:

am reusit sa prind un bronz destul de evident si fara arsuri (traiasca crema!). Prin urmare puteti merge si cate un week end doua.
Noi ne-am cazat la o vila in Eforie, dar preturile vor creste dupa 15 iulie.
Cat despre plaja, am preferat sa mergem pe o plaja intre eforie nord si sud, mai putin aglomrata si unde nu exista acele diguri clasice de pe litoralul romanesc. Respectiv te scalzi in apa de mare, dar nu intr-o apa cu multe alge si alte vietati. Cred stiti de care diguri vorbesc.
Data viitoare incercam sa mergem pe aceeasi plaja cu cortul avand si un loc special amenajat pentru acest scop. Si pretul e foarte ok.

Cat despre "intalneala" - in acest week-end mergem acasa sa mai punem tara la cale.

Violetik - treci cu raportul "Unghiile false: obiectul si metoda de studiu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!

Trec si eu pe aici rapid, ca sunt tare ocupata cu munca, casa, copil etc.

Suntem bine, ma bucur ca si voi sunteti toate bine!
Elena, super fain, ca te-ai bronzat, si nu ai avut probleme din cauza soarelui!

Diana, pregatirile cat mai usoare in continuare si sa va iasa totul super bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
In sfirsit dupa un we de cautari si probari mi-am cumparat rochie la nunta .E de culoare bleu-marin ,lunga .Sotul mi-a facut "compliment" ca rochiile deschise la culoare nu prea ma avantajeaza asa ca am aptot pentru asta. Acum poate imi da-ti vreo sugestie daca se asorteaza cu pantofi sau sandale si ce culoare ?,imi mai trebuie si posetuta sau e inutila ?Eu is tare happy ca am scapat de un stres.
Diana cind faceti botezul ?
Trin paremise Tania avea unghii false.. eu credeam ca a Violetei sunt de la mama natura .Felicitari pentru bronz.Sa faci dus rapid si cu apa rece ca sa stea pe mai mult timp .

revin ca puiu nu ma lasa sa scriu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

fetelor stiti cumva la ce pret se vinde in MD sau Ro o placa ceramica ? vreau sa cumpar pentru nepoata-mea si nu stiu daca face sa o aduc de aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Eu cite putin imi revin, nasul mai face probleme insa cred ca scoatem la capat.
Lucian a facut febra mare zilele trecute si credeam ca a racit sau s-a molipsit de la mine, insa ...greseala...lui tati i se scot maselele dar lui Lucian ii ies...asa ca maselutele de sus au facut toate problemele. Acuma suntem inca foarte capriciosi. Ii place foarte mult sa stea afara si sa traga de coda pisicile, ciinii, dar cind vede copii mai mici are o bucurie nespusa. Ride, le spune ceva...e foarte amuzant. Insa avem o problema ...vrea sa stea numai afara dar in casa nu vrea...cind ne intoarcem acasa plinge. Iata asa, copilul meu ar sta toata ziua afara, ar minca , ar dormi afara.

Chisinauencelor ce se mai aude de intilnire? Pe cind se programeaza?

Va pup si va doresc tuturor o zi cit mai buna

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina rochia e foarte frumoasa si originala. Imi place culoarea, dar spatele cum e? Si ce mai are? E un fel de esarfa care se pune pe umeri? sau e altceva ce nu am inteles eu...
eu as lua pantofi pentru nunta. Pantoful arata foarte bine la ceremonii de ordinul asta. De preferinta aceeasi culoare , daca nu atuncea negri. Si atuncea asortezi pantofi negri cu poseta neagra. Cit ai dat pentru rochie?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput