Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Fetelor,imi cer scuze de eroare,dar asa de bine am inteles eu,caci sotul priveste tv cu castile,(sa nu fie galagie la fata)si la mine nu a lucrat bine "radio baba". Au fost Nemtii batuti.

Merssi Trin de rectificare.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Uite ca vin si eu ,si va spun la toate un we cit mai placut.
Referitor la masina de cusut,nu am mai reparat-o.Caci trebuia sa platesc reparatia la 150-200 lei.
Dar am fos la atelier,de fapt la mai multe,si numai la unul au fost de acord sa mi le coase(gentile).
Si m-a costat mai ieftin plus timpul cistigat. Dar sarmana femeie de la ateler,zice:daca stiam ca sunt asa de mari ,nu ma apucam,ca tare greu a fost.Si, namioc poneal-am mai platit-o adaugator.
Asa ca nu stiu daca o mai repar,dar ar rebui.......

Balbina,eu nu stiu daca voi pute renunta vre-o data la cioco sau inghetata,dar daca zici ca inghetata are mai putine calorii de cit cioco, voi lua in consideratie,cai eu nu sunt un bun dietolog. Oricum,incerc sa maninc de toate cu masura.

Cornelia, noi tot facem conopida exact cum ai scris tu!!!
Si se maninca na URA.Desi sotului nu prea ii place prajitul(ii face rau la stomac).Dar eu le ador,noi le spunem "BITOCIKI",si le mincam si calde si reci.
Crinia,la noi Evelina a avut perioada cind incerca sa faca totul "tzigua"singura.Mai ales la mincare si la imbracare.
Dar eu cu "mania mea de curatenie",nu prea am lasat-o,si acum la aproape 3 ani(desi poate)nu vrea sa manince singura.Ma roaga--hanesti-ma tu.
Dar cred ca degraba o dezvat de acest obicei,sau se va dezvata sngurica,caci nu vor mai fi buneii sa o rasfete .

Si pe mine m-a apucat un guturai (curgea nasul si starnutam) ,si am baut un Antigripin,de am umblat 2 zile ametita de nu mai puteam.Aveam niste slabiciuni de credeam ca cad(plus ca trebuia sa fac ceva doc la notar).Imi place medicam ,ca opreste starea de Raceala,dar nu sufar sa umblu Ametita si sleita,si sa am grija si de copii.Bine ca era si sotul sa ma ajute.
Poate sunt alte preparate,care nu dau starea asta??????
Cornelia,nu ai fost la UZI,sa vezi pe cine asteptati
acolo?

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, eu nu-s dietolog, ci ma uit pe eticheta
Sanatate multa! (si Vlad nus de unde s-a ales cu muci si un pic de tuse sper sa-i treaca repede si sa nu se agraveze)

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna fetelor!!! Am finisat cu actele pt viza, astept doar o scrisoare din Franta si le dau ( doar ca francezul nu se grabeste s-o trimita) il sun eu in viitorul apropiat. Acum ma ocup de actele lui frate-meu!
Aerobica nu mai fac, de slabit nu mai slabesc, si miine plec la un kef cu colegii sotului de la birou. ( la bazin!) Eu voi fi cea mai mica si mai grasa!
Azi ma ocup de menaj ( in sfirsit!).
Alincic, merci de sunet eri, scuze ca am vb putin ametita, dar aveam mult de facut. Santatosire grabnica!! Si pe mine ma ia cu raceala, sper sa nu se agraveze!
Eri am fost la pedichiura si a fost atit de bine!
Davina , tine-o tot asa! Nu lasa ca mine! esti bravo!
Crinia, ai grija de tine! Sper ca ti-a trecut deja?
Fetelor, parca intelesesem ca trebuia sa ne mai intilnim. N-o mai facem de-acu?
Trin , eu de fapt m-am obisnuit cu lungimea unghiilor si nici nu tiu daca exagerez cu lungimea. Tu de unde stii cum sint? Apar undeva in poze? Sau ti-a spus cineva?
Fetelor, care m-ati vazut... voi cu credeti ( chiar vroiam un sfat de la cineva) nu exagerez cu lungimea? Nu sunt deja prea lungi?

UN WE cit mai placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare

sper ca aveti un we palcut si linistit.

Sanatate multa la cei bolnavi( Vlad, Corina)
Corina, eu nu pot sa iti zic nimic, ca Amelia e si ea independenta, dar cum inca nu umbla, e suportabil ceea ce vrea ea sa faca singura.
Cornelia sper si eu ca ti-au trecut greturile.
Nati( mamanati) chiar unde ai disparut? sper ca totul este bine
Cristina sper ca ai un concediu linistit. Mai intra pe la noi cand ai timp sa ne spui ce faci?
Violeta, super ca ai terminat cu actele. Eu zic ca nu trebuie sa mai fii asa obsedata de greutate ca stresul nu ajuta deloc la slabit.
Alina, bravo tie ca slabesti.
Lucia, iti simt lipsa enorm, nu mai am nici de unde ma inspira cu mancarea si mi-e dor sa vad poze cu Lauras.
La fel si de la Tania si Aliona sper sa auzim vesti cat de curand
Elena distractie placuta la mare
Alina ce mai face Alex nazdravanul?
Diana, cand incepi serviciul? sau l-ai inceput deja?
Tania(oxy)cum trece timpul in doi? Va simtiti ca doi porumbei?
Natali, pacat ca saptamana asta nu reusim sa ne intalnim. Dar nu ne dam batute, speram sa o facem totusi cat de curand




Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )


Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vio, Elena probabil a remarcat unghiile tale intr-una din pozele de la ultima intilnire din Chisinau. Eu zic ca lungimea unghiilor tale te priveste doar pe tine atita timp cind nu deranjezi pe nimeni cu ele (nu zgirii sau agati ), nu vad de ce i-ar deranja pe altii cit de lungi sint.

Lilia, eu as vrea sa organizam o intilnire inainte de plecarea mea in Moldova. Sper sa fie posibil.


------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
n-am mai avut rabdare sa astept pina miine cu scrisul + ca sint singurica... Robotul, mai bine zis blenderul se ispraveste de minune cu zmeura si zaharul . Din experienta am observat ca cel mai bine e asa: pui zmeura de vreo palma in blender - o maruntesti, apoi adaugi zahar cite un pahar 200g - maximum la aceasta cantitate de zmeura 600 g zahar - altfel devine prea groasa compozitia si blenderul nu mai poate marunti eficient zaharul... Si de fiece data va uitati pina se maruinteste zaharul de tot... Avantaj: nu mai merge proportia de 1:2, caci zaharul se dizolva in totalitate si deci e mai dulce cu mai putin zahar. Noi (eu si mamica) am ajuns la concluzia ca la 1.5 kg zmeura - a fost nevoie de 2.5 kg zahar. Iar la 1 kg de zmeura am pus 1.6 kg zahar... Mamica a zis ca nu va mai sta sa faca "by hand" zmeura de acum inainte ci o va aduce la robot . Azi mai am de facut inca o cratita(cratitzoika ) de zmeura si poate se gaseste cineva sa culeaga si visinele... Iata experienta si concluziile mele depre zmeura si robot
Corina, Alincic si Vladut insanatosire cit mai rapida!
Alina, bravo p/u kg dat jos - insa la silueta ta nu cred ca trebuie sa dai jos ceva . Multumesc p/u link, dar cred ca nu mai reusesc in acest we sa fac ceva - ca mai am zmeura o groaza...
Alina si Lilia, da, mi-au trecut greturile, cu toate ca la pasta de dinti inca mai simt ceva neplacut, insa e mult mai bine decit eram Dar aboseala si somnolenta nu s-au dus inca
Violeta, bravo p/u ca ai terminat cu actele! Eu saptamina trecuta am fost f ocupata, ametita si somnambula, de aia si am uitat ca era timpul sa ne intilnim , da voi de ce n-ati zis nika, ai?
Nati, sper ca te simti ok. mai scrie cite ceva...
Diana, voi ce mai faceti? cum merg pregatirile de cumatrie/botez?
Natali, Alina, despre ce prajitura vorbiti?
fug la zmeura mea

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
La noi merg pregatirile pentru botez si cumatrie.Am facut lista invitatilor si meniul, am facut lista de cumparaturi si joi cred merg dupa ele.
In rest crestem si incercam sa trecem la regim de baita peste o zi ca suntem fete mari.
La servici merg in septembrie, asa cum in an nu miam luat concediul am parte de doua anul acesta.Stau acasa pina pe 8septembrie(9 si 10 sunt we, deci +2 zile).
Am uitat sa zic la gravidutele noastre din saptamina a 34 e bine sa beti ceai de frunze de malina pentru col.
Va .


doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
P.S. la mesajul de ieri: coacaza tot asa am facut-o ca zmeura. Deci kiar daca nu aveti robot dar aveti blender - puteti sa-l folositi de minune!
F putine visine sint bune de conservat, o groaza din ele inca nu sint coapte pina la sfirsit dar deja stricate pe copac ... De aia probabil sint asa scumpe la Bucuresti, ca aici inca n-am intrebat cit costa...
Natali, referitor la scaunul de masina: unii care il considera necesar - nu-si pot permite, iar altii care si-l pot permite - il ignora... Noi mergem cu centurile de siguranta si prin oras acum, ca pina nu demult mergeam doar in afara orasului cu ele. Sotul insista cu centurile, deoarece un cunoscut de-al sau s-a salvat in accident doar datorita centurii! Noi tot sintem pro-siguranta!
Diana, ce bine ca vei mai putea sta inca 2 luni cu cea mica Bafta cu pregatirile, cit mai putine griji si citi mai multi ajutori/toare! aaa, si cumparaturi ieftine, bune si mult in kil!
Lilia, Amelia nu vrea si ea la "cator"? ce mai zice nou?
la munca si cu un ochi pe DC

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna tuturor!

Am venit ieri de la mare. A fost foarte frumos! Si timpul si marea si plaja. Chiar am reusit sa ne bronzam in 2 zile. Bineinteles cu multa crema de protectie si cu eforturi de a ascunde bretelutele de la costumul de baie. Sper sa mai mergem intr-un week-end!

Violetik - intr-adevar ti-am vazut unghiile in poza. Si mie mi-au placut mult. Doar ca nu-mi imaginez cum te poti descurca cu ele. Chiar cum e? Nu ai senzatia de disconfort? Ma gandesc sa-mi pun si mie pentru ziua nuntii, dar nu stiu de care. Am inteles ca sunt de 36654645479653 feluri. Care e sfatul tau? Cat de mult dauneaza unghiilor? Mi-as dori cat mai firesti, nu foarte lungi. Asteptam "specialistul la microfon"

O saptamana usoara!

Mergi la inceput