Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

buna
am hotarit sa iau o pauza, ca-mi iese deja fum pe urechi... Nu mai scriu detalii pe aici... Doar ca astept cu mare nerabdare sa se termine ziua de azi si de miine!
Ma bucur ca mai sint persoane ca mine sau care ma sustin cu etichetele Natali si Alina. Eu la cele care nu se prea deosebesc scriu, de ex: "cirese 2006", "visine 2006", iar la cele care se pot deosebi le pun etichete doar cu anul... - ramin si de pe an pe an si asa e mai simplu de deosebit!
Diana, frumoasa semnatura!
Fetelor, mai intrati pe aici si va "racoriti"!

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut!
Eu ma racoresc cu o inghetata!
As vrea si eu sa pun ceva la borcan, ex.visine, dar pe cand ma gandesc cat de lucru e, ca sa pui 3 borcanase si cat de repede se consuma......, mai bine deja lipsa!Cred ca am sa iau cateva kile de visine, si le congelez.

Elena, plecati la mare?Va invidiez!Noi am pleca si maine, dar ne retine munca si clientii, tare indecisi, care mai mult te zapacesc.

Mai am un pic, si trebuie sa-l iau pe Alex de la cresa, ca avem drumul spre parc, unde avem deja un intreg ritual. Mergem la masinute, trenulet, la leagane si topogan. La 8 seara sunt franta, de el nici nu mai zic.

Va las, m-am racorit, s-a terminat si inghetata intre timp, asa ca pa!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu tocmai am venit din bucatarie. Pai de la caldura de acolo, 31 grade din camera mi s-a parut racoareee!
Chiar, Alina, mi-ai facut si mie pofta de inghetata. Tr sa dau o fuga pana la magazin.

Amelia este tot mai smechera de pe zi ce trece. Mai nou, cand vrea sa vin repede la ea, imi striga deja: " Mama! opeste catorul"( opreste calculatorul) sau " bin-aici cu tine" ( vin aici cu tine( expresie auzita de la noi, ce ar insemna sa ma duc cu ea sa ma joc))

Am asa o lene in mine. Ma duc sa imi fac un dus sa ma racoresc, ca simt ca ma topesc incet. Si mai vroiam sa mai coc si un desert.. da-l incolo, mai bine imi cumpar

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

eu in fiece seara imi savurez portia de inghetata "bunghita" la serialul . Zici ca bb va fi eschimos

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Lucia, mii de scuze dar nu puteam sa nu te felicit, cu toate ca am intirziat, si mai ales ca ne-am intilnit!

Felicitari mari-mari cu ocazia zilei de nastere, multa sanatate, sa fii mereu dulce si frumoasa, iar Lauras sa te bucure tot mai mult cu fiece zi! Si daca tot veni vorba de Lauras, sa-i mai faci vre-o surioara, sau de ce nu - fratior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Iarasi tot ocupata, astept cit mai repede sa ies in vacanta.
Plec in septembrie, dar o sa fie totusi pe 2 luni, mai gasesc sponsorizari si din alta parte. Voi pleca in Nantes!
Trin, de unde stii cum sint unghiile mele? Mi le fac la salonul Margarita din Taskent.
LA MULTI ANI LUCIA!!! Numai fericire, bucurii, sanatate si NOROC!!
Alinic, cind mai iesim la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salutare la toti.
Violetic,noi iesim in fiecare seara pe la 8,si ne "distram" cu copiii pe stadionul de la sc 27,dar daca voi iesiti cumva -da un bib(sper sa aud tel),si venim pe alee.Poate faci si SDul (daca poti).

DAVINA,noi borcane cu dulceata am trimis prin cineva care pleca incolo.Dar si prin posta am trimis ceva lucruri.Te costa la 100 lei 1kg ,plus taxa de trimitere.Uneori ne costa trimiterea la 100$.
Eu vreau sa trimit acum prin posta niste plante medicinale,caci la vama nu le primesc dar la posta trec ceva un control si le trimiti.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Tot eu sunt
S-a terminat si serialul ,in sfirsit.(a fost ultimul epizod)
Acum voi scrie mai repede ,caci lucram pe doua fronturi

Cornelia,tac derjati cu etiketcile,noi tot scriam pe hirtiute si le incleiam cu scotchi,eu eram "marele depozitar"

Acum nu stiu daca mai reusim sa mai facem ceva dulceturi,mamica zicea macar niste pepenasi sa muram,de mincat pe vara.
Astazi am fost pe la citeva magazine sa-mi iau ceva de vara,si ablom,nu am putut alege nimic.Atitea stiluri de haine caci nu mai intelegeam ce si unde se potriveste
Sotul deja nu mai putea sarmanul,dar a spus ca mai incercam si miine,poate ma hotarasc eu la ceva
Eu vreau ceva "simplu,frumos,comod si elegant"cum sa se potriveasca
toate ecestea intr-un singur stil?credeti ca e posibil?

In rest, noi suntem bine, si va dorim la toti un sfirsit de saptamina cit mai usor si sa va fie racoare la birouri.
Nati ,ce mai faceti voi ?ati mai gatit pastari?
Noi astazi am mincat abia prima oara.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

LILIA,am admirat pozele cu salate,si de parca eram la Andi'S,

Alina Chisinau

Mergi la inceput

Buna dragelor,ce asa slaba activitate?
E ora 10 acus si inca nimeni?
Va spun o zi buna .
Nu uitati,vineri e zi mai scurta pentru cei de la birouri.
Beti mai multa apa pe caldura si fuga acasa.

Alina Chisinau

Mergi la inceput