Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 11
lia_c spune:
eu azi sint tare zapacita,adormita, uituca si cu nsite emotii (macar nu stiu din ce cauza is emotiile astea)
Violeta, las ca e bine si o luna, poate cind esti acolo reusesti sa-ti prelungesti sejurul... Eu nu cred c-as rezista mai mult de o saptamina-doua fara sotior alaturea...
Corina, multumim p/u poze si te asteptam mai des pe aici!
Natali, daca va hotariti mai multe fete, ar putea merge doar cineva din voi la angro sa le cumpere - sint sigura ca va fi mai ieftin ca-n magazine!
Alincic, bunica avea un copac cu astefel de curese, mereu faceam (mamica si bunica) din ele. Dar ultimii ani, mamica nu mai are timp... Cred ca daca ma duc in beci inca mai gasesc ceva rezerve Cred ca anul asta va veti lua si voi dulceturi in USA
Elena, eu am pielea mai ciocolatie - si nu-mi trebuie mult soare . Eu ma stradui sa evit soarele. Iar cel de la munte imi este sufiecient ca sa ma fac ciocolata... Am inteles ca aici multa lume umbla la bazin simbata-duminica cite 2-4 ore si se si bronzeaza
P.S. am uitat sa spun ca si eu azi seara bag dulceata de capsuni in borcane E prima dulceata facuta in totalitate de mine! Pont p/u dulceturi: la ultima fierbere puneti zahar vanilat si niste felii de lamiie
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alinkav spune:
LUCIA, LA MULTI ANI!!!!SA FII FERICITA, SANATOSA, SA FII MEREU IUBITA DE CEI DRAGI SI SA TE BUCURI DE PUIUSORUL TAU!!!!!
Alina
LiliaToma spune:
La multi ani, Lucia!Multa sanatate, mult succes si multe clipe frumoase alaturi de cei dragi. Lauras sa iti umple inima de bucurie in fiecare secunda, sotul sa iti umple inima de dragoste!
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI LUCIA!!!SA FII SANATOASA, FRUMOASA, IUBITA DECI FERICITA!!
Am facut ciresele, nu vam zis da am facut si visini in socu lor si dulceata de capsuni.La noi fetelor visinile se strica pe copac ca nu am timp sa le fac.
Violeta felicitari pentru raspuns, si sa stii ca si o luna e bine, ca o sa mori de doru sotului.Cind pleci?
Cit despre frigarui parca era vorba ca la sfirsit de iulie veniti la mine la un frigarui, ca vine cica si Nati, si Lilia o zis ca o sa se straduie sa vina cind vine Nati si Corina inca e aici, Mamanati si Cornelia inca o sa fie cu burtica, deci e ideal.
Elena eu nu ma pot bronza ca nu ma ia soarele, iarna sunt neagra da vara alba.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena
lia_c spune:
bine ca am ajuns la capitolul dulceata si mi-am adus aminte sa tiparesc etichetele p/u borcanase . La mine in beci toate borcanele au etichete, parca ai fi in farmacie - unii fac glume pe seama asta. Da mie asa imi place sa fie...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
doroti_5 spune:
Miam schimbat semnatura.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
Cornelia, e foarte bine ca etichetezi borcanele, astfel iarna stii precis ce ai in borcan, si nu stai sa te chiorasti si ghicesti dupa culoare/consistenta, oare ce-o fi .
Diana, in ceea ce priveste intilnirea, mai degraba la inceputul lui august decit la sfirsitul lui iulie oricum, o sa te anunt, Cornelia mi-a dat si numarul tau de telefon.
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
La Multi Ani Lucia !Iti dorim multa sanatate,dragoste,fericire,respect de la cei din jur si bucurii de la printzesica.Implinirea tuturor viselor.
Alincic cu ce trimiteti colete in america ?treb sa fie tare scump sa trimiti borcane ...eu am adaugat un pic ca tot incercam mancarea locala ,eu nu prea stiam sa gatesc si mancam mai mult in oras.Mai depinde si de traiul local,aici se deplaseaza toti cu masina ca distantele sunt mari .
Cornelia si eu si sotul sintem ca tine ,ne place sa fie organizat
Alina ti-ai ales pina la urma model de rochie ?
Tania de la Kiev unde ai disparut ?
Elena straduiete sa te bronzezi unifor pe maini si piept ca am vazut destule mirese cu bronz de tractorist ..
pupici si numai bine
Balbina spune:
Neata, fetele!
Nu e nimeni pe aici? Pe unde sinteti, banuiesc ca la plaja? sau la facut dulceturi mai degraba
------------------
Numai bine,
Natalia
Trin spune:
Neata!
Natalia - unii mai muncesc si pe la birou si sincer as prefera sa fac dulceata undeva la o casa la sol.
Alina - ai dreptate. Nu e foarte estetic chiar si la o receptie sa ai un bronz cu "bretele". Peste un weekend vom fi si noi pe litoral, asa ca o sa tin cont de asta. Merci.