Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Trin spune:
LA MULTI ANI LUCIA!!!
SA AI UN CER SENIN IN SUFLET SI IN MINTE, SA FII COPLESITA DE DRAGOSTEA SOTULUI SI MANDRA DE ODORAS!!!
lia_c spune:
Natali, nasii cind au venit acum ne-au adus cadou un aparat de scos simburii la visine/cirese, sotul meu il visa si zi si noapte . Si la noi sint astfel de aparate insa costa la vreo 20 si ceva de $, in schimb ei l-au luat cu un pret mult mai mik de la un angro din Bucuresti - asa ca dati navala!
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Trin spune:
Violetik - felicitari pentru raspunsul primit! Acum ca ti-au luat o povara de pe umeri, poti sa-ti cauti de treburi mai departe. Ia spune-mi unde iti faci manichiura - e o opera de arta la tine! Si cum te descurci cu ele atatica de lungi? Ori e chestie de obisnuinta?
quote:
Originally posted by lia_c
Natali, nasii cind au venit acum ne-au adus cadou un aparat de scos simburii la visine/cirese, sotul meu il visa si zi si noapte . Si la noi sint astfel de aparate insa costa la vreo 20 si ceva de $, in schimb ei l-au luat cu un pret mult mai mik de la un angro din Bucuresti - asa ca dati navala!
[
Da cum arata acest aparat? Si face lucru bun ...sau peste una?
Crinia - multam de poze! Foarte frumoase! La noi au fost mai mult gustoase
Balbina spune:
Cornelia, m-ai facut si pe mine curioasa, cind ai timp, fa te rog o poza la masinaria asta minune. Scoate simburii la mai multe visine o data? Ca daca scoate doar la cite o visina, imi scade entusiasmul, ca eu stiu sa scot repede simburii, numa ca visinile sint marunte si multe si ma plictisesc de moarte
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
pacat ca n-am gasit nici o poza cu el pe net, dar la sigur ca exista in hypermarketele voastre. Mecanismul e ca la ustensila aia sovietica de scos simburii. Noi inca nu l-am testat (n-am avut timp), dar cred ca in acest we il vom testa. Pui visina si faci tzik, adevarul e ca poti pune mai multe visine in rind una dupa alta si apoi faci doar "tzik - tzik" la mine miinile se faceau (dupa ce scoteam simburii) de un visiniu, parca as fi scurs poama p/u vin... O sa incerc diseara sa fac o poza la aparat si daca rabdati pina luni, pot sa va zic si impresiile... Eu stiu ca ei l-au cumparat de la angro-urile alea dinspre Niro/Doraly...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
am gasit si o poza cu www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t11539.html" target="_blank">el si discutii despre el
lia_c
de-ale mele
valicutza spune:
lucia eu sunt aici de anul trecut din aprilie.
tu ai facut copilul aici?dak da,cum a fost?greu?
ti-au trebuit o gramada de acte?sau cum?
tu unde lucrai aici?intra pe messenger pe adresa mea si poate vb mai mult.adresa e valiparvanescu@yahoo.com
pupici
vreau si eu un bebitz
Balbina spune:
Cornelia, ce chestie interesanta, n-am mai vazut pina acum asa ceva, si nici dispozitivul sovietic nu stiu cum era, eu cu mama mereu scoteam manual simburii la destule kile de visine anual.
Poate caut si eu masinaria prin magazinele mai mari. Astept si impresiile tale.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Buna fetelor
in primul rind multumesc pentru felicitari si urari de bine, va sunt foarte recunoscatoare .
Violeta - o luna tot e mai bine decit nimic, asa ca felicitari
Alina - Laura la botez a plins foarte putin, indeosebi in comparatie cu verisoara ei care a tipat si plins cit o tinea sufletul. pe linga toate astea si la cumatrie/petrecere a fost foarte calma. s-a distrat si dansat cu placere sub melodiile lui Adrian ursu si Lozanciuc, a si dormit dansind. cum se oprea muzica se trezea imediat, a fost foarte haioasa .
vorbeati de bronz, eu eram bronzata uniform, (la plaja si bazinul din Bahrain) dar aici sunt, cum s-a exprimat Natalia, ca tractoristul .
Valicutza - da, acolo am nascut. nu a fost nevoie de nici un fel de documente. te adresez la OB Gin-ul de la American Mision Hospital (nu sunt sigura ca scris corect) la medicul care vreai si el iti duce sarcina si primeste nasterea. unuca bataie de cap am avut cu legalizarea adeverintei de nastere, a trebuit sa o facem prin ambasada moldovei de la Ankara, ei da la tine cred ca e alta istorie.
p.s. nu am acum acces pe mesengeru de la yahoo, daca poti intra pe cel de la hotmail sau skype "luciabatcu".
sanatate si numai bine.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
oxy spune:
Salutare dragelor!!!1
Lucia iti doresc sa fii mereu sanatoasa,voioasa,cu zambetul pe buze,si sa ai parte de tot ce este mai frumos!!! LA MULTI MULTI ANI!!!
Ufff,nu mai pot de caldura,voi cum suportati caldurile?
p.s.Elena eu m-am mai bronzat la lacul nostru din Oraselul Copiilor,in costum de baie,asa ca mi-am facut o tenta cat de cat,nu vreau sa fiu alba cand o sa ajung la mare la plaja.Sper sa mai ajungem la vre-un strand ceva mai bun,ca sa fiu ceva mai ciocolatie
Tanya