Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 13
alincic spune:
Dragele mele,ce e asta? numai eu astazi sunt pe fir?
Hai sa va spun ceva. Loredana ieri a facut primii 2 pasi si sta deja copacel mai bine,de fapt BINE.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alincic spune:
Mai scriu ceva,caci cineva tot intreba ce mai fac
Astazi Lori a facut si ea baita ca oamenii cei mari,in baie sub dus.
Caci pina acum tot umblam cu vanuta si lighenas,dar acum de la caldurile acestea am dus-o direct in baie
Dar voi ce mai faceti nou?
Cornelia,faina chestia aia pentru cirese,sa o folositi sanatosi.
Alina Chisinau
lia_c spune:
sint si eu acum pe fir
mda, slabuta activitate... - probabil toti stau mai aproape de frigider si ... Eu inca sint "ingropata" in task-uri... uf, sa se termine odata!
Alincic, Bravo p/u progrese! s-o tineti tot asa! As vrea si eu sa ne dea azi zi scurta si sa se amine deadline-ul! Da cred ca prea mult
Si eu aseara am "savurat" ultimul episod... Am incarcat masina de spalat, i-am pus si praf si balzam,... dar am uitat s-o programez - asa ca s-a odihnit si ea noaptea
Elena, si eu as prefera sa fac dulceturi decit sa stau in office... da nimeni nu vrea sa ma inteleaga
Diana, da ce fel de visini aveti voi? Al nostru cred ca e "s poznim zajiganiem" ca de abia acum in we le-am putea culege, da la voi deja se strica
fug la treaba
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
oxy spune:
Salutare la toate fetele! Ce mai faceti? intr-adevar f.slaba activitate pe aici,cea mai harnicuta azi e alincic.
Fetelor cum mai suportati voi caldurile astea ca eu ma simt ca o leguma stoarsa de suc,hehe.Azi mi-am facut cafeaua de dimineata si din cauza ca eram ametita de calduri mi-am varsat ceva cafea pe mine,acum tre sa vad cum ajung acasa asa,tre sa ma gandesc..
alincic intr-adevar e un pas inainte,eu tin minte cand am facut trecerea asta de la lighenas la direct in cada cu Chris,eram mandra in felul meu...mai avem putin si incepe week-end-ul,abia astept..
va doresc o zi buna in continuare,ciao!
Tanya
Balbina spune:
Hello, dragelor,
vin aici cu o veste buna pentru noi: sotul meu tocmai a luat examenul auto, ura! Acum distanta dintre noi si un mijloc de transport a devenit mai scurta
Alincic, Cornelia, da despre ce serial vorbiti, la unul si acelasi va uitati amindoua? Scuzati-mi neatentia, daca ati pomenit mai devreme.
Alincic, felicitari pentru progresele lui Lori, la mai mult pasi, si la cit mai siguri!
Cornelia, "uitucismul" este este un fenomen frecvent in sarcina asa ca sa nu te miri. Noroc ca e trecator.
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
parca se mai "lumineaza" si la mine
Natali, noi sm privit Stapina Destinului(la orele 23.30) serialul asta e de vina c-am uitat s-o programez...
serialele braziliene
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
CristinaGoji spune:
Salut fetelor! E vineri si eu de luni sunt in concediu! Asa ca o sa povestim mai rar pe aici. Dar in august revin. Va pup pe toate si un weekend fain va doresc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 24+
mamanati spune:
Buna fetelor,
Sper sa nu ma fi dat in disparuti si sa nu va suparati ca nu apar foarte des. Am ratat un eveniment cit n-am fost.
LUCIA, LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si fericire familiei tale!
La noi totul e binisor. Doar ca ma sufoc de caldurile astea. DOar astazi parca e mai racoare, nici nu poteam dormi zilele astea. La servici e bine ca e aer conditionat, dar cind vin acasa e teroare.
Alincic, pastari am mincat doar o data anul asta. Dar ma omor dupa ele! Miine merg la piata sa-mi cumpar. Am programere la cosmetolog. E timpul pentru depilare! Si dupa asta vreau sa merg la piata sa-mi iau si ceva fructe.
Felicitari voua pentru primii pasi!
merg la somnic dar mai intii va pupacesc pe toate,
Nati si minunea din burtic 33+
alincic spune:
Cea mai solitara pe ziua de astazi se vede ca sunt eu.
Cit priveste sotiunea fotbal,eu repejor pe aici
Sunt rupta de oboseala,dar multumita.
Caci cum va scriam ieri,nu am putut alege nimic haine,dar astazi a fost ziua mai productiva si AM REUSIT sa-mi aleg o "gramada" de hainute de vara.Unele la reduceri de 30-70%.
Asa ca sunt multumita si eu si sarmanelul de sotziune(2 zile a umblat cu mine prin magazine).
Balbina,felicitari sotului..
OXI,cum ai ajuns acasa ?ai schimbat bluza?
un we,cit mai placut la toti.
Alina Chisinau
Balbina spune:
Salutare,
La Bucuresti toarna cu galeata vroiam sa merg in piata, dar acum va trebui sa astept.
Alincic, felicitari ca ti-ai innoit garderoba. Imi inchipui ce satisfacuta esti ca ti-ai gasit haine potrivite (si ca pret). Dar nu-l invidiez pe sotul tau hihi, al meu uraste sa mearga la cumparaturi, chiar si pentru el sa-si caute, nemaivorbind de faptul sa mearga cu mine. Eu nici nu-l iau cu mine, prefer sa merg singura
------------------
Numai bine,
Natalia