Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata..desi e cam tirziu pentru mine ca m-am trezit la 8...record personal..!
Ana B..uff si Daria vad ca a luat o cazatura, sper sa se fi speriat numai ...e din ce in ce mai greu cu lasatul lor nesupravegheati..si eu inca o las in pat, dar mi-e frica mereu sa nu aud un poc, ca daca pernele le arunca pe jos, oricind se poate intimpla si stau cu inima ghem cind lipsesc citeva secunde din camera! Stiu ca cel mai sigur e sa o pun in patul ei, dar uite ca nu o fac si ma risc cu ea in patul nostru!
Mirela, dependenta de Dani? Si eu ma inscriu in rindul dependetelor, ca nu cred ca as putea sta o zi intreaga fara sa o vad!Si cind am mai lasat-o cu mama citeva ore, liniste nu am avut pina nu am ajuns acasa si o sunam si mereu..doar sunt lumina ochilor nostri, nu?
Despre Bia nimik nou, doar ca la 1:30 s-a trezit plingind dar am adormit-o in 3 minute..iar performanta, pentru noi, a inceput sa faca kk singurica si de azi ii mai dau si ceiut de musetel sa o mai ajute!
Maine o stergem din Bucuresti sa stam si noi la aer curat, iar sapt. viitoare, de marti cred, disparem 1 sapt. tot la curte..va fi o experienta interesanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna dimineata fetelor...e relativ liniste la serviciu inca asa ca am intrat un picut...
Cata, culmea e ca nu era nesupravegheata...eram chiar langa ea si doar m-am aplecat sa iau cutadenul care imi cazuse pe jos..deh..are si Dari o viteza...cand isi strange piciorusele e tip biluta si de-aia s-o rostogoli asa tare.
Ana se Spania, nu poti pune aer conditionat?...Bebeilor le e foarte rau pe caldura..

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stai linistita ANA ca sotul meu l a scapat pe stefanut in cadita direct in cap de mi a venit rau si el a plans vreo 5 secunde si a dat o in ras dar iti dai seama prin ce am trecut pupici

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Diana Mare dreptate are sotul tau. Nici eu nu-i pot intelege pe cei crae nu-si doresc copii.
Cata Misto ca plecati la curte si ma bucur ca Biancai ii prieste ceaiul de musetel.
Astery, AnaB, AnaM, Mirela si la toate fetele
Dana Ene Ce mai faci? Ce fac fetele?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

salut ANA SEBE aha cu noi nu vb?

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cosmi Cum sa nu vorbesc. Na, si ca nu mai spui ca nu vb cu tine, ne-a rugat Astery daca nu ma insel, sa punem la semnatura data nasterii copilului. Fa si tu asta, te rog.
Eu ma pregatesc sa plec in oras, nu mult, ma duc sa-i iau cadou mamei mele, ca e ziua ei azi si sa-mi refac proviziile de la pte praf, cereale si alte nebunii.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

sa traiasca mama ta si daca as stii cum sa pun data as face o dar e greu cu masinaria asta numita computer pt ca eu tot ce stiu am invatat singura dar daca aveti timp si rabdare poate ma descurc

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Cosmi, te duci in Profil Personal si acolo pui la semnatura ce vrei sa apara, de ex nume+nume bb+data nasterii si eventuale emoticoane, dai la "semnatura selectata in mod normal" DA si inainte sa dai Trimite da o vizualizare sa vezi cum apare...si gata ai semnatura

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana B am vazut ca erai linga ea, dar iute cum e, ti-a luat-o inainte..las ca trece..pup
Am uitat..ieri ne-a prins noaptea afara si era prima data cind pe intuneric eram cu ea afara, si cum e fascinata de lumini a fost pur si simplu uimita si incintata de ce vede...cum treceam pe linga ceva luminos, se uita cu ochii mari si apoi se uita direct la noi, parca sa ne intrebe ce se intimpla!
Ana S La multi ani mamei si sa gasesti un cadou pe gustul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI PT ANDREI SI SABINA MARIA,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI POFTITI MAMICUTZELE SA MAI SCRIE PE AICI!
ANAS,LA MULTI ANI MAMEI TALE,SA-I DEA DOMNUL MULTA SANATATE,CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!
COSMI,l-a scapat in caditza de plastic sau in cada?si nu s-a lovit rau bietul bebic?mama pe el,auzi sa rada pe urma.pai asa viteji mai zic si eu
ANAM,DECI VA PREGATITI DE VACCIN,care cel de 6luni(4intzepaturi)?sper sa treceti cu bine .si intr-adevar mare caldura pe aici,trece lejer peste 40de grade.pai cum sa doarma bebeii,dani nu doarme ziua...
DIANALA FITITZE
CATA,SUPER LA AER CURAT

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput