Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
paula2003 spune:
Eu stau langa ANL(105, 368, 385). Am sa vad cum stau cu timpul si am sa pun si data copiilor la semnatura.
Paula cu Paul & Alexandra
cosmi1975 spune:
MIRELA in cadita de plastic ca altfel atat mai traia sotul si asa are pe constiinta ambii copii ca si pe bianca a scapat o din canapea ca adormise omul cu ea pe genunchi asa ca nu putea sa l rateze pe stefan pupici la toata lumea
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
anymony spune:
Buna fetele!!! Iaca si noi pe aici... am fost afara de dimineata ca acum nici nu se poate respira. Abia asteptam sa mergem miine la bunici la tara sa ne racorim putin.Speram sa facem fata cu brio caldurii pe drum-mi-e asa frica cu aerul asta conditionat pe masina, desi fara el chiar ca nu se poate.
GIOVA, hai sa iti dam si noi datele la 3 luni...59 cm si 5.200, iar la 4 luni 63 cm si 5.900...cam micutza da asta e...e energica fiica-mea si nu se prinde de ea. O sa incercam sa punem si noi data nasterii la semnatura, sa vedem de ne descurcam.
LA MULTE LUNI BB CE AU DATA NASTERII AZI!!!
any si ioana-catalina
poze Ioana-Catalina
paula2003 spune:
Am pus data la ambii copiii.
Si noi il scoate pe bb si dimineata si seara. Nu vrea sa mai stea culcat si ne prinde de maini si se ridica in fundulet, cat de curand va sta in fundulet. Daca cu fetita nu am avut probleme de cuminte ce a fost, cu el am sa mananc jar....e foarte iute, istet si nu sta locului deloc.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
toanca spune:
Buna fetelor.
Vad ca e destul de liniste pe aici...
Din cauza calduri...?????
Piticutul meu nici nu mai vrea sa stea in brate din cauza caldurii....daca il iau in brate incepe sa planga
Nu mai vrem sa mancam decat in scaunelul de masa...
Am pus poze noi facute aseara......
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
anymony spune:
Cred ca toti bb sunt agitati de la caldura. Sunt mai nervosi parca si adorm mai greu(cel putin asa e cu Ioana mea).
Ia sa vad ce am facut cu data la semnatura...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
maraki spune:
Hello si de la mine,
Doamne ce nervi am, vecini tampiti
S-a gasit unul cu bormasina tocmai acum cand doarme bebe
Gata...l-a sculat ca il aud
Revin mamici.....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Giova spune:
Neatza!!!
Ne-am trezit mai devreme, dar daca tot nu e soare si sta sa ploaie, am zis sa calc, cxa s-au cam adunat.
Marco nu mi-a prea dormit azi-noapte, ii dadeam sticla cu ceai, mai mult adormita, tin minte ca am si scapat-o in patuit la el
.
Fete am notat datele, la unele le-am trecut, dar inca nu apar in tabel.
Mergem pana in piata, sper sa nu ne prinda ploaia si revin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
utocatalina spune:
Vazut pe Mateias..haios foc si vad ca tot cu par putin ca si noi!Dar las ca ne creste noua!
Ia zi..se joaca in baie cu jucariile alea de pastic..Bia nu! Mai mult, cind o ridic in picioare sa o spal pe spate se apuca de robotul din bucatarie..mai precis de blendar..se pare ca asta ii place!
La multi ani sarbatoritilor de azi..mari si frumosi sa va faceti!