Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
irinel2005 spune:
'Neata fetele 
Ilinca doarme asa ca eu ma ocupa de treburi gospodaresti.
Momentan stau cu o masca albastra pe fata
.
Am pus vreo patru pozici in contul comun, despre cum incercam sa stam in fund nesprijiniti, dar nu ne prea iese, si despre cum vrem sa stam in picioare, dar nu ne prea lasa mami.
Ca veni vorba despre lumini seara, duminica seara am fost cu niste prieteni pe o terasa, pe linga strandul Tineretului (cred). Pe undeva prin apropiere a fost cred ca o nunta sau alt eveniment festiv, ca au fost niste focuri de artificii superbe. Ilinca era pur si simplu fascinata. Pocneau asurzitor, dar nici nu clipea. Ii vorbeai, dar nici nu te observa. Parca era in transa.
Astept sa revina fetele care au tinut multa vreme forumul asta in spate. De citeva zile, parca nu e intreaga familia. 
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
toanca spune:
utocatalina se joaca cu jucariile; si-a dat el seama ca daca da tare din picioare, jucariile se misca in apa si e atat de fericit![]()
![]()
; da din picioare de scoate apa din cadita.
Da, suntem cam cheliut........abia acum a inceput sa ne creasca un pic perisorul....
Da, vorba ta: NE CRESTE NOUA!!!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
utocatalina spune:
Maraki m-am uitat pe tabel si am vazut ca de la 4 luni la 5 si 3 sapt. cred Angelos a luat 180 gr! Asa este?
toanca spune:
Si piticul meu a luat foarte putin in greutate....
In doua saptamani a luat doar 120 de grame, dar nu imi dau seama de ce pentru ca de mancat mananca foarte bine
Toanca si
poze
danuca76 spune:
La multe lunite, ANDREI si SABINA MARIA ! Sa cresteti mari si sa fiti cuminti sa nu le suparati pe mamicile voastre.
utocatalina spune:
Eu nici nu mai comentez ca o data mi s-a parut ca are 8200 si peste citeva zile nici macar 8, adica mai putin decit acum 3 sapt...intrebare..aiurea
..cind am cintarit-o culcat avea 8200 atunci si apoi am cintarit-o in picioare..ca altfel nu statea..si nici nu cred ca mai sta de acum incolo...din cauza asta arata aiurea cintarul? Stiu ca trebuia cintarita culcat sau in fund, dar nu s-a putut!
anasebe spune:
Gata cumparaturile.
Saru'mana pt. urari fetelor! Sa dea DD sa fie sanatoasa, ca o iubesc de nu se poate.
Evident ca la Carrefour nu am gasit cereale de la Humana. PArca s-au tampit, nu alta.
Acum am pus legumele la fiert sa-i fac si eu piure de legume lui fii-miu. Taaare curioasa sunt daca ii va place.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Ai grija sa nu le uiti pe foc ca mine!![]()
Ce ai cumparat pentru mama ta ca eu sunt curioasa!
toanca spune:
Eu l-am cantarit saptamana trecuta si avea 7.820, iar aseara cand l-am cantart avea 7.780

Toanca si
poze
Giova spune:
Andrei sui Sabina Maria

Anasebe
mamei tale!!Multa sanatate si putere de munca...cu nepotul
.
Cata, Toanca am vazut pozele cu piticii. Bia se tine bine in picioare, ciolanoasa ca Marco
, iar Matei este un dulce cum sta el in cadita.
Maraki cred ca l-au trezit pe Angrlo de nu mai intri.Ba sunt clopotele, ba vecinii.
Cu cantaritul si la noi e problema. nu mai sta pe spate si nu ne arata cu exactitate.
Cata nu e relevanta greutatea daca sta Bia in picioare.
Toanca, de acum, bebeii iau foarte putin in greutate, chiar si 200 gr/luna. asa ca nu va panicati.
merg sa-mi descarc plasele cu fructe si sa bag un pepene galben. sper ca l-am nimerit bun.
Maine merg la vopsit, las kinderul cu tat-su' acasa.
Pe aici se anunta furtuna mare azi. Sunt asa de curioasa daxca o sa vina.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco