Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana, Cosmi am notat datele puiutilor vostri, maine rectific in tabel. azi n-am chef.
Diana esti ardeleanca de-a mea?
Nico nu ne suparam pe tine, tu lipsesti motivat. si spor. baga mare ca mai ai putin.
Ursoaica, Marco nu bea nimic in afar de ceai (Baby drink sau de la Hipp). Tre sa incerc si eu cu compotul, poate, poate.
Nici eu nu stiu o cantitate anume, cred ca dupa ochi.
Am observat ca termina o sticla la 2 litri in 24 ore.Ii folosesc din ea si la supica. e setios tare, nu ca ma-sa.
canda trebuia sa ne opresti, dar daca te-ai grabit... .NU te coci la etajul 4? ca noi murim. azi am iesit in Mall ca e AC si pe la 20.30 afara, pana la ora 22. am noroc ca ii fac baiata la 22.30 si maiu putem profita de racoarea de afara, daca ii pot spune racoare. Ce face Filip? Mi-ai facut pofta cu clatite data trecuta, dar pe caldura asta numai la tigaie mai lipseste sa stau.
Anabordea bine ca nu a patit pitica nimic.
Si eu am avut dupa nastere aceeasi problema: hemoroizii. dar am scapat cu ceaiuri, unguente si medicamente homeopate.doamne dar e o durere cumplita.
Moni cum fu controlul? ceva amenda?
Mirela, anasebe, Cosmi si celelalate va .

Daca nu mai intru va doresc noapte racoroasa si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAB,PAI ACUM ASTEAPTA astia sa se inchida operatia,dar ma ingrijoreaza ca inca mai supureaza si in plus ma doare mai rau ca in primele zile...waw,si munca si cu puii mici,fitnes in toata regulan-ai timp sa se plictisesti
ASTERY,SI EU SUNT CAM DEPENDENTA DE BEBE.CE NE FACEM cand s-or insura?
GIOVA,ce bine ca mai puteti iesi seara afara.noi tre sa intram la maxim 20.30 ca la 21.30se culca.stai la etajul 4?si eu stateam in ploiesti si ne coceam vara de dormeam ca soparlele pe jos..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Mirela, nu-ti imagina ca nu sunt dependenta si eu de ele...in afara de serviciu nu stau departe de ele nici o clipa, le iau peste tot..de ex acum abia astept sa mergem la mare..pe 19 iulie am taiat-o. Le luam cam pe peste tot, iar daca nu putem merge cu ele mai bine nu ne mai ducem asa suntem (si eu si Gabi adica). O data Diana, cea mare, a zis ca se duce sa faca nani la mama si am vrut sa vedem ce face si i-am dat pijamalele, biberon cu lapte tot tacamul si dupa 15 minute dupa ce a baut laptele a inceput sa planga ca vrea la noi!!
La serv plec consolandu-ma ca o fac sa le fie lor mai bine, ca la ce bani as lua stand acasa...as muri de foame pe langa ele..

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAB,te inteleg perfect.pe mine, multe persoane ma intreaba ca de ce nu-l las pe dani in romania cu parintii mei,ca noi sa putem lucra aici.dar cred ca m-as topi de dorul lui,imi dau lacrimile numai cand ma gandesc.mai ales cum a ainceput acum sa ma stranga cu manutele de gat,sa-mi "manance"obrazul si sa gangure...dar ma gandesc ce greu tre sa fie pt mamele care si-au lasat puii in tara si au fost nevoite sa vina pe aici la munca

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Nu-mi imaginez viata fara ele...sa stiu ca ajung acasa si ca e casa goala si ele sunt lasate de izbeliste pe undeva...Soacrei mele i-am zis ca daca nu vrea sa vina ea la noi sa stea cu ele mai bine angajez femeie...De ex, fratele lui Gabi are 2 fete de 21 si respectiv 20 de ani care au stat la soacra-mea de cand s-au nascut. Parintii nu le vedeau cu saptamanile si ele plangeau de dorul lor (si stau la 2 strazi de ele). Nici nu-i interesa. Acum le vad in fiecare duminica, pt ca se duc ele acolo...Io asa ceva nu pricep...cum pot fi unii oameni asa!!!

Album

Mergi la inceput

Mirela eu stau la 2, Canda la 4. oricum si aici ne coacem.
Anabordea macar stii ca sunt acasa cu persoana de incredere.

Si eu m-as topi de dorul lui Marco. si mama mai zice sa-l las la ei in Alba Iulia, dar nici nu ma pot gandi la asa ceva. daca erau aici in Tm, il lasam si mergeam la munca, dar acolo e prea departe.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Dragutele, ma retrag si io usurel...ca maine iar la munca... Va urez noapte buna si ne auzim maine!

Album

Mergi la inceput

si eu ma retrag.
si noapte buna.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetelor,
Aici e o caldura de iti vine sa te arunci in Ebru Nu mai pot , saraca fetita e tot timpul transpirat anu mai stiu ce sa ii fac. V-am citit azi da din cauza caldurii nu puteam nici sa tastez literele . Si nici nu aveam ceva deosebit sa va spun. Maine mergem la vaccin si cam atat. E bine cu mama aici , of Doamne mi le face ea pe toate saraca, mai am luat si eu o pauza de la treburi. Va las ca toata ziua am avut o stare de somnambula.
Va pup pe toate

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Nicole, Giova, nu sunt ardeleanca, dar tot am avut prieteni ardeleni si cred ca le-am imprumutat din accent si vorba.
Eu sunt buzoianca de-a lui Astery si DanaEne.
Bafta la examen, Nicole. Tinem pumnii sa termini cu bine.
AnaB, Giova, Mirela, nici eu nu as putea sa imi las piticii la bunici. Sunt sigura ca ar fi bine ingrijiti, dar m-as topi de dorul lor. Intr-o zi ma intreba barbate-miu "oare cum pot trai unii fara copii ca eu nu pot sa imi mai imaginez viata fara ei"
Pai Ana de la Spania, aveti plaja langa voi...da o fuga pana acolo. Si pentru Clara foloseste si tu puf-puful recomandat de Ana de la Franta.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput