Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BOMBO,Aam vazut poza cu tine in corzi,descarcare de adrenalina.iar pozele cu nora sunt!!!!!!!!e tare frumusica pitica
ALINA,CE fain rade prichindelul.si eu am observat ca se amuza cand ma joc cu un servetel cu el.
MARAKI,dar ce plete are angelos,si tare mandru sta pe burtica...
mai fetelor,vreau si eu la mare,nu ma bagati in vreo valiza?oricum,faceti o baie si pt mine!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ba da Ana, dar nu stiu ce sa postez.
Ba as avea ceva de intrebat: cat de concentrat sa fac compotul de mere (golden)? Caci Raisa nu serveste ceai si nici apa chioara si nici alte sucur si combinatii.
Daca nici compot nu baga nu stiu ce sa ii dau sa bea pt hidratare ... hm...poate apa de mare...

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Mai ce liniste e aici ...
Si eu pe aici inca un sfert de ora ...
Am citit ce s-a mai intamplat si imi pare rau ca s-a lasat cu suparare. Irina si Teolinda imi pare rau ca ne-ati parasit ... e vreo sansa sa reveniti?
Eu o sa continui sa intru tot asa ... din cand in cand ... pentru ca Filip imi ocupa mare parte din timp, plus uneori mai apuc si sa fac mancare si curatenie pe aici ...

E o atmosfera tare apasatoare pe aici ...

Giova v-am vazut ieri prin centru ... va plimbati in formatie completa . Nu v-am "luat de maneca" ca eram in mare graba, umblam dupa ceva cadou ...

va pupacesc pe toate si mai ales pe Mira si pe Selin!

Angi de motanel

Mergi la inceput

URSOAICA,EU cu arta culinara,stau tare prost.da'ma bag si eu ca musca-n lapte si te intreb la ce concentratie te referi,de zahar sau de mere?pui si suc de lamaie,ca eu stiu ca nu prea are gust compotul de mere fara zahar?
CANDA
COSMI ,CE GRASUNICA E...PAI CAM ATAT ARE DANI LA 6LUNI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetelor! Io nu am mai intrat ca nu am mai avut nimik de zis...doar am urmarit, in limita timpului (ca am si pierdut sirul la un moment dat) da' n-am plecat nicaieri! Nu scapati asa usor de mine . Dari e super cumintica, dar azi mi-a cazut din pat ca m-am aplecat 1 sec sa iau cutadenul de jos!!! Am prins-o cat am putut din zbor, dar tot s-a atins cu capul de podea. Mi-e asa ciuda...De mancat mananca bine. In ceea ce priveste olita nu ma chinui, ca la Diana am inceput de la 6 luni dar din diferite motive, tot la pempersi ajungeam..ba frig, ba enteroviroza, de-astea..nici acum n-am scapat de el, dar lucram. Asa ca io m-am chinuit degeaba..si pe Di la fel. Pana la urma m-am convins ca trebuie sa astept copilul sa fie pregatit (acum 2 ani eram tare vehementa in privinta asta).

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Mirelus, imi pare tare rau ca ai asa dureri..nici nu stiu cum rezisti..sper din tot sufletul sa te faci bine! Chiar nu te poate ajuta nimeni???

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mirela pai la mere ma refeream cate mere, cata apa. Lamaie eu nu pun se stramba de mama mama, am facut ceai din lamaie zici ca i-am dat otet si mai si tipa la mine dupa ... probabil ca, ce ii dau chestia asta nu va ca nu ii place... si eu insistam.
Deci cate mere la cata apa. Zahar nu stiu daca sa pun ca poate iese dulce de la "mama natura". Si daca ii pun zahar mai pot sa il dau pe post de hidratare?

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

ANABORDEALA DARI,sper ca n-a patit nimic de la cazatura.si eu l-am pescuit o dat pe dani de o manuta ,cand era sa pice de pe canapea.am tras o sperietura pe cinste.despre dureri,ce sa zic,bag la paracetamol de 1gr si algocalmin de m-am saturat.mi-e tare frica de complicatii sau recidive,pt ca mor daca mai trec odata prin asta...tu lucrezi,cine te ajuta cu fetele?

Mergi la inceput

URSOAICA,mama zice ca la o cana de mere(taiate cubulete),2cani de apa.si daca vrei ii poti pune si o lingurita de zahar...cred ca -i tare haioasa raisa cand nu vrea ceai acru,nici dani nu bea.de fapt cred ca numai diA a lui moni serveste vitamina c.

Mergi la inceput

Da, lucrez si sta soacra mea pana vin eu de la serviciu, dar cum ajung acasa le preiau direct..apuc doar sa ma schimb..n-am timp nici sa respir...Cred ca Dari nu s-a lovit prea tare, dar tot a reusit saracuta, plus sperietura.
Tie nu-ti pot da astia ceva mai puternic sa scapi odata? Am avut imediat dupa nastere niste dureri groaznice, dar la "polul diametral opus" din cauza hemoroizilor de am zis ca mor, ma tavaleam pe jos si urlam de durere..si nu puteam nici calmante sa iau ca alaptam...Imi imaginez ce greu iti poate fi!!!

Album

Mergi la inceput