Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Puiutz de Letitzia si tati mandru bine ai venit pe lume,sa fii sanatos!
Mai fetelor,ce de bebici,mi s-a facut pofta sa imi tin si eu bebelina in brate

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Letitzia felicitari!!!!!!!!!!!!
Sa iti traiasca bebe,sa fie sanatos si mancacios iar tu sa te refaci cat mai repede!

Ce frumos,mai avem un bebe!!!!

38+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Felicitari Letitzia, si taticului, sa creasca copilasul mare si sanatos si sa ai mult laptic si sa te refaci repede !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

avmaria uau!!!!!
m-ai impresionat cu scurta poveste a itinerariului tau international. jos palaria! mai ales ca eu nu am cum am spus mai devreme nici curajul de a pleca din bucuresti, in ideea ca sa fi departe de ai mei, nu il am ... dar da pleci intr- asemenea aventura!
respectele mele, doamna!
revin la ce m-ai intrebat tu cu limitele pentru fier zilele trecute, nu am uitat dar nu am mai intrat in acelesi timp pe forum si nu stiam daca citesti din urma. oricum ideea e ca se face referire pentru nuvelul fierului la doi parametri
HGB - limitele normale sunt intre 11,0-16,5
HCT - limitele normale sunt intre 35,0-52,0

daca rezultatul tau nu se incadreaza inre acesti parametri in mod normal doctorul trebuie sa ceara repetarea anlizei de sange cu suplimentarea parametrilor care se raporteaza la nivelul de fier
sper sa iti fie de ajutor.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

stefania tu stai cuminte pana pe 18,
vreau eu sa nasti pe 18 ca si eu tot pe 18 iulie sunt nascuta

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Letitia felicitariiiiii
Sa va traiasca bebele, sa fie sanatos. Iti doresc refacere cat mai rapida si sanatate ca sa va puteti bucura de mica minune!

michella si eu sunt rac insa unul mutant cred . Am fost un rac normal odata, cu tot ce tine de zodia asta insa a trebuit sa ma schimb ca am avut parte si de momente mai dure. Cand ma gandesc uneori la ultimii 6 ani ma intreb si eu daca chiar eu am fost aia care a trecut prin toate. Dar acum uite ca m-am asezat si eu la casa mea, vine si bebe si toata lumea este fericita. Iar departarea de casa am invatat s-o mai pacalim cu una cu alta Mai plang un pic apoi imi trece

Monica si 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ce veste minunata! Si ce bebelusi grabiti?

Leti (si sotului), felicitari pentru bebelush! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!!!

Consi 34+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

avmaria esti super tare. inca nu am cunoscut pe nimeni, care sa faca ceea ce ai facut tu. Respectele mele. Sunt putine persoanele care fac chiar ceea ce vor in viata. Eu desi la un moment dat in viata eram foarte libertina - cel putin asa credeam - dar am inceput sa tin cont de reguli pentru a nu iesi din tiparele impuse de "societate". Adica in loc sa fiu un om cu un spirit liber, am preferat sa devin un om cu o viata de rutina, care in afara de acest bebe, nu a facut nimic altceva memorabil sau ceva exclusiv pentru sufletul lui. Poate o sa reusesc intr-o alta viata. Acum recunosc ca mi-e prea frica.

Consi 34+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

YUPIIIIIII A MAI VENIT UN BEBE FELICITARI LETI SA FITI SANANTOSI!!!
Mai fetelor am niste probleme de imi vine sa fug in lume dar din cind in cind mai deschid netul, ia sa vad ce mai fac fetele si cind vad vestile astea minunate ma topesc de bucurie si imi dau seama ca nimic nu e mai important acum pentru noi decit bebeii care vin asa ca soarele in viata noastra.Imi trec toate grijile.
Av mariasuper povestea ta o viata plina traita intens.Si eu am cunoscut pe cineva din Ar si culmea era ca parca aveam aceleasi traditii, obiceiuri si evolutie politica,ne intelegeam bine.
Consiuite asa bintuim noi pe aici dar de vazut nu ne vedem.Tre sa stabilim o zi neaparat.Adevarul este ca asa niste calduri...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Michella merci mult pt fier. Banuiam io ceva ;-))
Tu ai spus un lucru foarte adevarat si anume ca cel mai important e sa fim sanatosi, sa ne cunoastem bine si sa avem o viata in armonie cu ceea ce suntem, cu natura noastra proprie.
Am intalnit in occident (am niste exemple in minte din Canada) niste persoane foarte nefericite acolo, care regretau mult Romania dar pt aia nu s-au intors, se amageau si ei cum puteau, ca cica viitorul copilului si alte cele. Concret acest cuplu avea o viata buna in Romania, aveau bani si in Canada ea era femeie de servici si el chelner, pe bani de nimic si aveau peste 30 de ani amandoi. E trist sa te amagesti si sa nu dai inapoi doar din orgoliu, caci consideri ca a te intoarce e un esec. Mie nu mi se pare deloc un esec, ci o experienta pozitiva pana la urma, care ti-a permis sa te cunosti mai bine, si sa stii ce sa ceri de la viata … Deci cum spuneam, nu toata lumea are intelepciunea ta Michella

Mergi la inceput