Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
michella78 spune:
map fiecare e unic in felul sau
prietena mea din liceu e tot rac dar eu ii spuneam ca e tauto-berbec caci era si este de o caposenie si indaratnicie iesite din comun....
firea noastra se raporteaza si la evenimentele cu care viata ne pune fata in fata
pupici, mihaela
michella
map spune:
avmaria inteleg foarte bine ce spui asa ca nu mai comentez
La mine si sotul ii plecat din tara tot asa din cauza sistemului, a lasat totul in urma si nu-i pare rau.
Legat de preoti stiu cat sunt de intoleranti in general. Prima mea plecare din tara a fost in noiembrie 1998 cu o bursa de studii in Belgia la Leuven. Eram tare impresionata la vremea aceea de puzderia de catedrale si biserici catolice si sincer intram ascultam orga, mai puneam cate-o lumanare, ma linistea. Plus de asta de Craciun in '98 fiind cam singura in oraselul acela universitar un prieten de acolo care era din Nigeria m-a luat sa serbez Craciunul cu un grup de la biserica evanghelica. Toata lumea canta cantece religioase tare vesele, eu nu aveam habar dar cantam si eu dupa carte. Au fost acolo oameni din toate colturile lunii dar cei mai multi erau din Africa, a fost cat se poate de fain. Intoarsa in tara in primavara lui '99 la unul din parastasurile tatalui meu povesteam preotului ca eu am intrat si in bisericile catolice si am pus lmanari, si ca am facut Craciunul cu evanghelici in fond suntem cu totii crestini nu?! Si stii mi-a spus ca rau am facut, ca sa nu mai fac asta, sa merg numai la biserica ortodoxa. Stau si azi si ma gandesc ce-i rau in asta, eu gasesc ca el greseste nu eu. Si in fond imi permit sa impart lumea pana la urma in oameni si neoameni nu in ortodoxi, catoloci si alte cele. Am avut si am prieteni din toate categoriile si mi-e egal ca cineva este ortodox dar este neom. Prefer un musulman ca prieten dar pe care sa stii ca te poti baza pe el.
Sa stii ca soacra mea a botezat ortodox un baiat, ea este evanghelica de religie. Dar intr-adevar trebuie sa cauti preot ca-s unii care nu vor sa boteze si ce ma scot pe mine acestia din sarite.
Monica si
32 +
25miky spune:
Irinuca ,tu nasti luni ! Eu nasc Marti !Cine mai vine la rand ? Am niste emotii !!!!BAgajul e facut de mult timp ,am pus o groaza de cd-uri cu muzica romaneasca ,o sa tip si cant in acelasi timp ,doctorul a fost deacord ,il invat romaneste -are o fetita infiata din Romania.Vecinii de aici deja s-au vorbit sa imi vina la spital , si soacra a inteles ideea sa stea frumos in camera de asteptare. Leti felicitari tie si sotului !!!!!!!!!!Uff cate emotii !!! Nu mai dorm noaptea ,nu mai dorm ziua ! Fac curat ca o nebuna ,si unde mai pui ca ieri faceam exercitii pe bicicleta ,aseara am mers la piscina ,nu in apa ca nu vreau sa il scap pe bebe la inot.Mada frumoasa povestea ta ,si eu am patit-o la fel cu cheltuiala in Ro ,scoteam zilnic cate 100$ si nu iti spune la tonomat cat mai ai ramas pe cartea de credit ,m-am speriat sa mor ,ca imi dadea eroare ,spunea ca mai am 5$ . Plus ca vecinele rele ,ii atrageau atentia mamei'' Ce draga ,nu a gasit un baiat bun roman? american ii trebuie? mofturoasa fiicata !''In fine ,acum colac peste pupaza , nu se mai da dubla cetateanie ,visa e pe 10 ani dar dupa trebuie sa aleg. ....trebuie sa fug ,am musafiri ,va pup.
miky
misy spune:
Buna burtici,mamici si bebelusi nu am intrat de cateva zile si va gasesc intr-o alta forma,am lasat doua mamici cand am citit ultima data...Acum am deschis,am mult de citit in urma insa m-au cuprims niste emotii...
Pupam toate nasucurile si burticile
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png
misy spune:
FELICITARI MAMICILOR!Sa aveti bb sanatosi,isteti,norocosi,frumosi si sa va aduca numai impliniri!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png
Mia. spune:
Eu de o luna si ceva nu am mai luat in greutate, chiar daca burta mi se mareste si simt cum sta sa explodeze...E ciudat dar nu-mi pare rau...
Bebe misca de ma dispera! Cind vad ca se tot mareste lista cu bebici ma iau emotiile!
Sa traiasca bebeii, sanatosi si mamicile lor sa fie sanatoase si fara depresii!!!
33
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
misy spune:
Mia nici eu nu am mai luat in greutate de trei saptamani sunt la 69 Kg dar sincer nici nu-mi pasa!Vreau doar ca bb sa fie bine ca de kg o sa am eu grija mai tarziu!Burtica mea se intareste rau de tot uneori insa pana acum nu am avut contractii durerease!De luni am incetat sa mai lucrez,acum trebuie doar sa ma relaxez!Astazi avem fix 35 de saptamani!
map spune:
fetelor nu va plangeti de greutate ca m-am plans si eu acum cateva saptamani ca nu iau in greautate si acum a inceputsa se mai puna
de unde naiba stie ca mai mult nu mananc dar se pune
Ziceti merci, las ca bebe creste el nu-i bai. Este tare ciudata sarcina asta, ba nu cresti cu saptamanile ba se pune un kg de la o zi la alta, eu una nu mai inteleg.
Si burtica mea se face tare rau in ultileme doua zile dar nu doare si am impreasia ca bebe a crescut multtt tareee. Si sper sa nu doara curand ca azi avem fix 32 mai este pana la termen. (am scris eu 32+ ca sa nu mai modific si maine
)
Monica si
32 +
crissa71 spune:
Ma iftelor eu am innebunit de tot!!!Sa stiti ca nu ma mai duc la nici o ecografie pana nasc!!!
1.Stiu ca aceste masuratori sunt orientative si ca au o marja de eroare destul de mare datr am venit acasa si zic hai sa intru penet sa vad daca e o.k.SI ce-mi vad ochii::
- daca circumferinta abdominala e mica atunci inseama ca bebele nu e hranit ca lumea (Subnutrit)ceea ce implica o placenta imbatranita.p eco imi scrie GR.II - e tousi bine la 36 sapt.???!!301 mm = C.A.Pe net nu mai e buna dimensiunea dar ecografista nu-mi zice nimic de asta.
- imi scrie doctora:Craniul fetal la nivelul palierului inferior cu dbp (diameru biparietal) = 92 mm. MA uit pe net...dimensiunea buna...
- Femur= 69mm - pe net bun.
Deci craniu mic zice doctorita si eu gasesc conform tabelelor de pe net ca si circumferinta abdominala e mica..ASta cu circumferinta abdominala am observat-o si acum 3 sapt.tot dupa un eco.
MAi bine nu mai intrampe net ine nu ma mai duceam la nici un eco!!!
Singura explicatie logica pe care eu o banuiesc ca ovulatia mea s-a petrecut mult mai tarziu nu in 14zi ci in 19..si atunci as fi in35+3 asa cum zice ecograful si nu varsta cronologica 36+3
VA pup!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png