Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

sunt sotul Carminei, va anunt ca avem un baietel de 3,8 kg. si 53 cm. Totul e O.K.! A nascut prin cezariana, la 08.15 min. Va doresc la toate mamicile multa sanatate si nastere usoara !

38+, http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Felicitari Leti,am fost sigura ca ai nascut nu stiu de ce....am aflat de la tati care e superfericit .....,Monica 36/37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Letitzia, sa va traiasca copilasul sa fie sanatos, istet si inimos

Eugenia 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

letizia bun venit pe lume puiului tau!
felicitari si tie si proaspatului tatic!
sa te refaci cat mai repede si sa ai un bebe sanatos si mancacios

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

O......A MAI VENIT UN BEBELAC!!!tARE SUNT GRABITI!!
[b]LA MULTI ANI BEBICULE SA CRESTI MARE, SANATOS SI MANCACIOS!!![/b]

FELICITARI PARINTILOR SA FITI FERICITI ALATURI DE BEBIC!!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Letitia felicitari! Bb sanatos si sa va aduca numai bucurii!

33+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Felicitari letizia! Sa ai mult laptic pentru bebe si refacere cat mai usoara!
Bine ai venit pe lume micutule! Sa ai parte de o viata minunata!

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Felicitari Letitzia! Sa iti traiasca bebelul!

Al meu a inceput sa dea din picioruse cand am citit vestea!

31+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Buna gagicute bulinute,

Crissa, sa te conectezi dupa ecograf, sa ne dai vesti bune, sa ne spui ca totu-i ok si ca nu-ti mai faci griji !

Mada, asa-i cum zici e nasol ca in Paris nu sant case ci doar blocuri. Si aici poti sa stai la casa daca iesi din Paris intra-muros si te duci in suburbie. Adevarul e ca Parisul e mult mai mic ca intindere ca si Londra, distantele nu sant aceleasi, si sant suburbii super bine deservite de transporturi. Va tin pumnii sa gasiti ceva sa va placa cat de repede. Te invidiez cu coaforul la domiciliu, chiar ma dusesem si eu la cosmetica la epilare pe picioare si pe zona x si la pedichiura (pt prima data ca am fost la pedichiura in viata mea dar am zis ca nu ma mai chinui cu burtoiu’) si acuma gata, la pat fiind, cresc toate si tot la ras in zona x o sa ajung din nefericire !

Map,
Sa stii ca si mie mi s-a dat peste cap ieri teoria cu sughitatul, caci simteam sughitul in zona buricului.
Intre timp m-am interupt din scris caci a venit moasa la control si am intrebat-o daca nu cumva s-a ridicat bebe iara cu capul in sus. Din fericire nu, si mi-a spus ca probabil s-a miscat stand eu pe spate. Si io is in ceata cu sughitul, caci explicatia mi se pare un pic trasa de par, un miscat asa sus parca ar echivala cu un intors, mecanic vorbind…
In legatura cu plecatul din tara, sunt perfect de acord cu tine ca motivatiile pot fi foarte diferite de cele de ordin material. Eu am plecat din Romania dupa revolutie acum 16 ani (Crissa, vezi ca nu esti veterana de pe forum ? ) la o varsta la care idealurile erau foarte importante si as fi fost gata sa-mi dau viata pt ele. O varsta frumoasa la care nu accepti compromisuri si jumatati de masura. Nu am putut inghiti confiscarea revolutiei de catre comunisti, si dupa ce Iliescu a castigat si dupa ce a facut ce a facut cu minerii, am decis ca plec. Faptul ca lasam in urma o situatie buna nu m-a deranjat (eram studenta la poli si parintii amandoi ingineri , postul ar fi fost asigurat dar nu suportam ideea de pile, parintii au o casa vorba ta map pe care eu nicidata n-o s-o pot avea aici) si pe vremea aceea nici nu-mi imaginam ca o sa mai pot face studii vreodata in occident ca n-avea cine sa ma intretina. Am urat sistemul corupt pe care l-am lasat in urma, si stiam ca aici, daca reusesc ceva, va fi doar datorita mie. Ani de zile am suferit de departarea de cei dragi si am suferit in starile de tranzitie, intre aici si acolo, si-mi trebuiau cateva zile sa-mi revin.Cu timpul, dupa ani, dorul s-a estompat treptat, desi niciodata n-o sa ma pot obisnui total cu un chei de gara sau cu un aeroport. Si cu toate astea consider ca una din cele mai bune lucruri pe care le-am facut in viata a fost sa plec atunci. Din nefericire, ceea ce s-a intamplat cu tatal tau si cu medicul acela nici nu ma surprinde, si mi-e si mie sila. Nu stiu cine zicea aici ca plecatul depinde de psihic. Eu as spune mai degraba de aspiratiile fiecaruia, de o conjunctura, o oportunitate la un moment dat poate, si poate chiar si de varsta. Aspiratiile mele au fost si sunt de o alta natura decat materiale, Acum cativa ani am renuntat la tot, mi-am pus lucrurile intr-un garde-meuble pe o chirie de o suta si ceva pe luna, si am plecat in lume, cu o valiza. Niciodata nu m-am simtit asa libera ca atunci. Am lipsit 3 ani din Franta. In prima jumatate am lucrat pe bani foarte multi si in a 2 a jumate mi-am realizat un vis si-am plecat cu rucsacul in spate in America de sud singura. Am stat si cateva luni in Romania in total un an jumate fara sa lucrez, din economii. Sunt extraordinar de fericita ca mi-am putut realiza visul, si pt nimic in lume nu as face altfel daca as da timpul inapoi, indiferent ce masina sau apartament as fi putut cumpara de banii aceia. Si dupa ce am umblat 3 ani si am trait in o gramada de tari diferite, si bogate si sarace, m-am intors cu sentimentul ca nu exista tara perfecta, loc ideal, dar ca Franta e un bun compromis, cel putin corespunde felului meu de a fi din multe puncte de vedere. Atunci nu am exclus nici macar intoarcerea in Romania, simteam ca as fi putut trai oriunde, si ca nu ma mai deranja noroiul si tiganii din piata de unde mergeam la cumparaturi. Singura tara care imi corespundea perfect felului meu de a fi si de care m-am indragostit foarte tare, tara mea de suflet, a fost Argentina. Dar situatia economica dezastruasa si persectiva unui salar de mizerie din care nu mi-as fi putut plati un bilet de avion anual pt Europa m-a convins sa nu raman.
Ma consider o persoana destul de internationala, si nici vorba sa ma imprietenesc cu cineva doar ca vorbeste romaneste. Asta s-a intamplat acum 16 ani, acum nu mai are importanta. Chiar ii spuneam ieri mamei mele la tel cine va fi nasa baiatului, si mama m-a intrebat daca se poate, avand in vedere ca nu e crestina. M-a luat prin surprindere, nici macar nu realizasem, dar raman optimista ca se poate, se va gasi o biserica care sa accepte, chiar daca din nefericire tind sa cred ca nicidecum nu un preot roman va accepta (am ramas masca acum 3 saptamani in urma discutiei cu un preot roman venit sa faca o slujba la tatal unei prietene care tocmai murise ; am ramas socata vis-à-vis de lipsa lui de toleranta fata de concubinaj, dar ma rog asta ar fi un alt subiect)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Ce mult ma bucur ca sunt sanatosi...Oricum mamica era la termen, bebicul maricel...SUper....V-am zis ca azi o sa auzim vesti bune...
N-am apucat sa facem galerie dar totul e bine cand se termina cu bine!!
URAAAAAAAAAA!
Pupici la burticoase!PLec si eu la eco sa vad ce-mi mai zice...
VA pupacesc!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput