Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 9
diadaniela spune:
da ,mai Georgi ,bem!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
OKe...Hai sa bem atunci...ca am citit decat o pagina si mi-a venit o poftaaaa....
Ma duc sa mai bag un oki.Poate totusi scriu si io ceva.(daca nu ma scarbesc iar intre timp )
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
acu' spune tu!
am dreptate sau nu?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Ai foarte mare dreptate.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
Yupiiiiii...
Are Dana neeeet!!!!
Hai la barfe.Ce mai faci?
Avem si POZE
diadaniela spune:
bey,mai terminati cu barfa ,ca nu faceti cinste forumului.
vreau o discutie elevata despre Bach.
Dana
mariussimiuc spune:
Mai fetelor,mie mi s-a pus o ceata pe ochi de la citit 15 pagini si neinteles nik. Noroc de mine ca maine m-is gata ochelarii.Revin in clubul ochelaristelor! Se mai inscrie careva?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dana_ch spune:
mi-a fost dor de voi tareee
pai daca am net nu dorm inca am zis sa vad care ce mai zice si ce mai faceti
Poze cu Lucas