Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_tx spune:
am citi si eu un pic ce scriesera-ti in urma.
Miha vecina ta petra se ocupa cu asa ceva.dar eu as stii ca de cate ori am fost la mare am luat de la Elmiplant lot de plaja cu factor 30 si e foarte buna si pentru copii si pentru noi.de ce sa dai la avon o gramada de bani pe ele ca sunt scumpe si e cant mica in sticla.
georgi75 spune:
Gata fetele.Am ajuns acasa.
Avem baita in program ca suntem ca porcusorii.Ne-am jucat in nisip si ne-am pus inclusiv in cap.
Revin mai tarziu.Adica dupa 22.30.Daca mai gasesc pe cineva.
Danaaaaa mie mi-e dor de tine...Mama lui de net!!!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
dragutelor care sunteti si la sub cu mamici de fete frumoase,vedeti ca sunteti date ex negativ.
cica distrugeti credibilitatea forumului.
nu prea v-am vazut pe acolo.
am fost eu sa va apar. evident.
sub e la discutii generale . asta daca aveti ceva de spus.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Maria2mami dar unde faci tu plaja la ora asta ? si ea vinde_mi retzeta aia de spaghete bolognese
Georgi noi sintem ca porcushorii de 2-3 ori pe zi, asha ca baia-i ca mincarea, cit mai des si mai mult
Dana adicatelea tu bintui pe forum dar pe alte meleaguri, noi aici sintem credibile de aia nu scrii
Gata, ma duc sa culc odrasla
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
diadaniela spune:
Danelutza, azi am fost la mama sa stau cu burta la soare si n-am putut sa intru.
acolo sunt 2 calculatoare conectate la internet si eu n-am avut loc la nici unul.
sora-mea invata si frate-miu se juca.
asa ca acus intrai si la voi ,da' inainte am tras o raita pe la generale si dadui ci ochii de marele subiect.
n-am putut sa ma abtin si am zis si eu ceva.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Am luat rezultatele analizelor lui Robert.Nu are nimic. Mai urmeaza sa dau inca 2 probe,sper ca si alea vor fi negative.
Ma duc sa citesc si eu sub despre credibilitate.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
georgi75 spune:
Dana nu vazusem subiectul pt ca pagina mea de start e Prieteni dintotdeauna.Cand intru pe net, intai trec pe la voi si apoi mai dau raite prin alte parti.Am vazut atentionarea ta si cand am vazut cat de lung e, am amanat-o pentru dupa ce o bag pe Stef la culcare.
Acum l-am citit cap-coada si mi-e lehamite.Am vazut si interventia ta si am vazut si faptul ca ai fost catalogata drept mahalagioaica de catre Sabina.Asa ca nu are rost sa intervin.
Sunt de acord cu ce spun despre moderare si puncte etc.Dar nu-s de acord cu faptul ca tre sa avem numai discutii elevate pe-aci.
Hai ca ma intind aici cand as putea sa scriu acolo ce am de spus.
Chiar nu ma intereseaza frustrarile altora.Si nu-s melomana frate, si pace.
Restul gastii, vad ca sunteti bine.Miha ma bucur ca rezultatele lui Robert sunt negative.
si revin.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
diadaniela spune:
Georgi ,sabina....s-a ofticat ca i-am zis de subiectul fiica-si.
ca de ce sub cu fiica-sa e mai cu mot decat sub cu mamici de fetite frumoase.
nu a stiut sa-mi raspunda ,da' ,subtil, m-a facut mahalagioica.
deci e clar. ea are impresia ca fiica-sa e mai cu mot decat alte fetite.
ma lasi?
Dana
georgi75 spune:
Aaaaaaa... pai io nu stiu de subiectul respectiv.
Da si la mama linku' sa nu moara proasta .
Si te las, da.Ba mai mult, beau si io cu tine o sticla.Ma lasi?
Avem si POZE
diadaniela spune:
uite aici!
fiica-sa are voie sa aiba subiect special ,dar mamicile cu fete frumoase .....nu.
cica dilueaza forumul.
dar perlele fiica-si sunt geniale.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789
Dana