Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna dmineata , mamici harnicute !

Aici e cald , dar adie vantul , asa ca nu ne afecteaza prea mult cele aprox. 30 grade !
Sym, cunosc f. bine cum e sa te transforme copiii in magarusi ! Si noi avem trei flacai , si nu avem intelegere decat din partea celui mare !
Oricum , sunt sigura ca esti topita !

Va pe toate si va doresc o zi placuta ! Revin mai tarziu !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Miha, nu ajunge Andrei la pedale, dar il plimb prin camera cu ea...:) si ne mai facem de lucru ca sa treaca timpul:) Sper sa creasca mai repede sa conduca singur si sa imi iau o grija:)
Merci de intrebare!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Am mai facut o jumatate de tura pe forum , am hranit pruncii si acum incerc sa-i bag in pat . Poate reusesc sa dorm si eu un pic , ca sunt terminata !

Somn usor si voua si vorbim mai tarziu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da ma fetili, spalai masina la greu, doar ca la un moment dat am ramas fara apa si fara acces in casa.Noi ne cam pregatim sa plecam la Cimpulung.Ne duce sotul si ne lasa o saptamana la neamuri. Da inca nu stiu daca plecam maine sau sambata.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

eu tot fara net

sunt la colegul la servici si am intrat sa va salut

v-a fost dor de mine?

lasa ca citesc din urma si vad eu la care

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

ca tot discutam pe tema asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78798

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Corina ma bucur ca ai scris de fetitzele tale. Tu cum te simtzi, nu ai obosit ?! Spuneai o data ca vrei sa incepi sa lucrezi la sf.de saptamina, ce-o sa faci cu Carla ? Trimite-o la mine, eu nu lucrez decit la domiciliu, cresc ploada si ma ocup de gospodarie. si la mine-i caldddd, astept ploaia, ieri am spalat geamurile, poate vine sa mi le picteze. Vad ceva norishori, dar nimic, nimic concret.
Maria2mami eu ma mai folosit produse Avon, cu cele de la Oriflame, am luat tzeapa, mai ales cu lacul de unghii, mi se exfoliau unghiile intr-un hal, de a trebuit sa fac tratament vreo citziva ani buni ca sa-shi revina. Ma bucur ca Maria se simte bine si ca a intzeles ca-i periculos toboganul respectiv.
Cuscra cum au ieshit analizelele lui Robert ?!
Lunna afishul cred ca era pus pentru persoanele care nu vroiau sa stea in bucatarie astazi, adica pentru sotzi sa nu aiba pretentzii ca maninca rece.
Adinella si eu tot cu jaluzelele trase. Caldura mare dom'le, vorba lui Caragiale
Ioana gata nanitza, ca si eu am bagat cornu'n perna, dar n-am reushit din cauza caldurii
Dana ch multzumim ca ai trecut pe la noi, sa stii ca ne-a fost dor de tine.
Lucia interesant subiectul respectiv, e adevarat ca si eu scriu la foarte putzine subiecte din multe motive nu prea intru sa-mi dau cu parerea.
Gata, am scris pentru toata ziua...
Va pupicesc dulce pe toaaateeeee si mai revin...

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Danelutza , da' cin' ti-o spus ca am reusit sa dorm ? Ca bebe zici ca are dispozitiv radar sau de care o fi ...cum pun capul pe perna , si-aduce aminte ca a uitat sa-mi povesteasca ce a visat in timpul somnului de dimineata si...gata !
Ia auzi-l S-a terminat pauza mea !

Va pe toate si va doresc o seara placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana eu incerc sa dorm cind doarme si ea, dar nu pot, nu se inchid ochii si basta, poate-ar trebui sa iau vreun intaritor inainte
Dana banana ce-ai facut mami cu soacra

Meyyyyyy, dar unde atzi disparut , am ramas ca Maria2mami aseara, vorbesc de una singura

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Danelutza
Mai acum ma odihnesc dupa ce am muncit in bucatarie...am facut niste spagheteeeeeee bolognezee .....o minunatie....si acu stau cu burta la soare

AM fost afara cu fata, m-am conversat nitel cu Andreea si mai-mai sa se ia cu Aki la batiae....ne-am luat bagajelu si am plecat.

Danaaaaaaaa, iar umbli??? azi nu ai dat prezenta???...sau ma insel..........fetele cu moeciu......ia vedeti ca am postat ceva de dimineata e ffffffffffffffoarte important!!!!!!!

Mai avem putin si de face vineri...trebuie sa ne organizam....hai fetele...hai

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput