Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 6
georgi75 spune:
Hai...cate una, cate una...
O zi faina va doresc.
Mihaela Maria la bubita.Ma bucur ca sunteti bine.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Plec la tara
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
lunna27 spune:
'neata!!
Merci Georgi de cafea!
Eu m-am trezit azi mai devreme,ca cica au anuntat astia la mine in bloc ca azi se va lua gazul intre 9-12 din cauza ca,astia care verifica instalatia de gaz nu au gasit acasa proprietarii de la 2 apartamente(stam la bloc de 10 et) .E normal sa sisteze gazul la toata lumea??Is niste tampiti...mama lor azi
Mari2mami m-ai facut curioasa,am sa caut si eu pe google!Dar ce credeti voi,sunt bune de ceva produsele aste de la avon sau oriflame??
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
maria2mami spune:
Lunaaa....ce urat vb...sotul meu e instalator la DistriGaz...e si normal sa opreasca la toata lumea de pe scara, daca ei fac reparatii / verifica instalatia exista pericol de explozie ...in toata scara...e la fel ca la apa...daca sa inundat unu sau sa spart o teava comuna se opreste apa pe toata coloana sau in toata scara.
ce documentata sunt....pt ca am patit-o si cu apa si cu gazele
Eu vroiam catalogul de la avon ...am auzit la tv ca au produse pt plaja...genti...d'astea...si am facut comanda online...in rest fff rar folosesc produsele lor. Comanda o primesc in max 2 sapt si taxele postale sunt 3 ron.
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
mariussimiuc spune:
Lunna,daca se fac verificari este normal sa se opreasca la toata lumea.Ca ne convine noua sau nu asta e partea a doua.Dar verificarile tre' facute! Da' de ce nu vezi tu partea frumoasa?Iti iei liber pe ziua de azi la bucatarie!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Miha,dar voi nu aveti reprezentanti care bantuie prin zona?Ca la noi sunt cata frunza cata iarba...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
symaco spune:
danelutza,vecinico,sybille a inceput sa aiba pretentii si figuri de d-soara.si de ceva timp egal ce zici,faci nu e de acord si nu e multumita!
Carla,e o dulce si ne topeste cand incepe sa ne povesteasca,suntem intr-una cu camera pe ea!sa vezi pe sybille cum zice``ssstttt,ca vrea Carla sa zica ceva!``
incercam sa nu aducem la gelozii sau la fraze de genu´´pe mine cine ma ia in brate``.asa ca ne caram ca niste magarusi cu amandoua catarate pe noi.ca putem ori ba,asta nu mai conteaza!
ps:e o caldura la noi,mi-am inchis geamuri si am tras jaluzeaua!
malla spune:
Neata! Si la noi e asa de cald! Am treas jaluzelele sa nu se strecoare soarele:)
Andrei se lupta sa adoarma de o ora, sper sa se hotarasca odata:)
<uzica merge ca poate poate o adormi odorul:)
Astept un prieten al sotului sa vina sa mestereasca in baie la o "chestie" ce tine de curent electric:)El a luctrat in domeniu si se pricepe, noi suntem afoni:)
O zi placuta sa aveti!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
lunna27 spune:
Maria2mami sorry,de unde sa stiu unde lucri sotul tau!?
Voi nu ati inteles,haideti sa va zic,verificare a constat in urmatoarele etape:au batut 2 la mine la usa,unul m-a pus sa semnez ceva,precum ca am fost cred ca deoacord sa verifice,celalalt a mers si a veificat pe la centrala,aragaz,ma rog,si-a facut omul treaba.Deci nici nu a fost nevoie sa opreasca gazul sau mai stiu eu ce reparatii sa faca.Dar pe anuntul de la intrare in bloc scria scurt si la obiect ce v-am zis mai sus,deci nu era vorba de reparatii sau de alte verificari care sa necesite oprirea gazului.Ma rog,vad ca nu l-au oprit totusi,tot am asteptat,poate s-au razgandit baietii
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
maria2mami spune:
Luuna...stai linistita
Hai ca v-am salvat de pe pag 2.
Adriana....ce face Andrei...ii place bicicleta, cum se descurca cu ea? (cred ca te-am mai intrebat in cap. anterior)
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria