Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Ioana si eu tot piscina din aia din plastic am, se balaceste ratza mea toata ziua, numai ca-i pun apa putzina c-o pierd pe dedesubt, merge tzantzosha prin piscina si mai ia cite un poponetz de fund, exact ca bobocii de ratza
Corina cit mai ai net, mai povesteshte de fetitzele tale, ce face Sybill, cum se intzelege cu Carla, daca nu-i geloasa... uauuuu cite vreau eu sa stiu. Sper sa termine repede perioada prin care trecetzi si dupa... sa revii printre noi, bineintzeles la datorie, chiar daca ai sa lucrezi citeva ore, un minutzel pentru noi.
cuscra te tzii de bancuri hai, ma mai tzii si-n tensiune pina la sfirshit, ca apoi sa ma faci sa zimbesc
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
lunna27 spune:
Maria2mami,nu te mai gandi la prostii,nicidecum nu esti mama denaturata,sunt sigura ca multe mame,si nu numai,patesc astfel de accidente(de ex eu i-am prins lui fii-mea degetul mic in usa...fara sa vreau,bineinteles,nu aveti idee cum m-am simtit,du-te pe la spital,radiografie,dar a fost bine pana la urma)
Lucia,macar ai spalat bine masina???Oricum timp ai avut berechet
Miha,e interesanta chestia
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
mariussimiuc spune:
Tzuca-v-ar mama de fete zambarete!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
georgi75 spune:
Neatzaaaa.Noi daca suntem cu tratamentul, m-am trezit de la 6.30
Asa ca am facut cafeaua ...
Luati de-aici
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
maria2mami spune:
Neata si de la mine...am ajuns la serv.
Revin
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
maria2mami spune:
Fetele care mergeti la Moeciu....ma gandeam azi-noapte, ca nu am dormit de caldura....sa facem cumva sa plecam toate care suntem din buc cu acelasi tren de dimineata, vineri, sa nu mergem ca gastele , una cate una....ar fi misto....sa vb si cu Cami ea cred ca are cursa directa din buzau.
Mai vb oricum....
maria2mami spune:
Va pe toate, acum am citit din urma....Maria e bine, mai e putin vanata, azi nopate a dormit ca naiba, tresarea din 10 in 10 minute...cand am plecat eu la 8 dormea dusa.
Mi-a zis ca nu o doare nimic si mi-a promis ca nu se mai da pe topoganul mare.....ci numai pe ala mic...off ce sa-i fac e copil vrea sa se joace si cum pot eu sa o tin cand toti copii sunt gramada pe topoganele alea nenorocite.
maria2mami spune:
Mai fetelor, de unde fac si eu rost de un catalog de la AVON, ca cica au produse pt plaja....voi l-ati vazut.....se merita sa iei ceva pt la mare?
Pe cel de la Oriflame il am pe site.
Aloooooooooo trezirea!
maria2mami spune:
...am gasit catalogul pe google
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!