Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
domne,noi tre' sa intram in clubul insomniacelor.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Dana banana nu avu de lucru si ne puse la citanie
La Bach nu m-ai nimerit.Poate vrei sa purtam o discutie despre Vivaldi.Acu pe bune.Imi plac Anotimpurile lui Vivaldi. sa nu dai cu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
ai sa razi ,dar si mie imi place si Vivaldi .
si imi mai plac tot felul de arii celebre din opere si operete.
si ce spuneti de Bach?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Dana_ch spune:
geoegi super anotimpurile de vivaldi,chiar ca nu le-am mai ascultat de mult
Poze cu Lucas
diadaniela spune:
cuscra Danelutzei a plecat la culcare?
georgi ,tu ai fugit la fazan sau la culcare?
Danuto ,hai si noi la nani ,ca maine dimineata nu ne intreaba
copii la ce ora ne-am culcat.
Dana
Dana_ch spune:
noapte buna fetele
dana eu mai stau putin,clar ca o sa-mi fie greu dimineata dar asta e
Poze cu Lucas
andreea_tx spune:
prima. buna dimineata. cafea si tigari nu mai vedeti ca de azi vreau sa ma las.sa vedem cat m-o tine
andreea_tx spune:
Danelutza reteta de spaghete e simpla.in loc de sosul pe care il faci in casa iei sos de spaghete milaneze sau bologneze de la Maggy.iese o bunatate daca nu a-ti incercat.se fierb spaghetele si se scurg,se pune carne tocata la calit in putin ulei si dupa ce se rumeneste un pic se scurge grasimea rezultata si se pune apa ca sa dea in cateva clocote apoi se adauga sosul de la maggy si se mai fierbe vreo 10 min.apoi se amesteca totul si gata spaghetele.mmmmmm.... si cu un pic de cascaval ras deasupra.
sunt_mamica spune:
pai bine mey,lipseste omu 2 saptamani si il si scoateti din lista!
ma duc sa citesc din urma si revin ....!
ilinca
Dana_ch spune:
neata buna
hai ca dau eu o cafea
sau un suc mai bine pe caldurile astea
andreea hai ca te sustin nici eu nu mai pip de 2 sapt1/2
spaghete si eu am facut aseara nici nu le-am gustat dar sunt bune,eu fac mai mult cu sunca si ciuperci,sunt mai bune.
am plecat la plimbare
Poze cu Lucas