Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 11
maria2mami spune:
Helooo, am ajuns si eu.....nu merge net'u la serv....da m-am conectat pe dial -up....merge ca tractoruuuuuu...da e bun si asta.
Sunt_mamica nu ne-ai anuntat cand ai plecat si noi te-am dat disparuta...acu' tu sa nu arunci cu rosii ca dau fuguuta si te trec in listuta
Andreea...stiu de Petra da am zis sa nu ma maoi lalaie...cum fac celelalte fete de la avon...asa ca am comandat online si cu asta basta. Cu fetele cu care am colaborat...nu mai vreau....ba ca nu are ce vreau eu, ba ca mi le aduce dupa o luna...ect.
M-au contactat cei de la avon si mi-au zis ca au ce am coomandat in stoc si dureaza max 10 zile.
Nu am luat lotiune pt plaja ca e scumpa....am luat de la elmiplant cu factor 30 pt copii, am facut com direct de la distribuitor si am platit fara tva
Va pup, azi sunt toata ziua la serv...pana la 8 jum diseara........feteleeeeeeeeeeeeeee ....heloooooooo de moeciu...mai ziceti ceva....e a patra oara cand va intreb!!!!!!!!
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Mai da' cafea nik,nik?
Maine plecam la Putna!!!!! Ca la Moienciu nu putem veni din cauze de servici de sot!
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Dana,scuzeeee...acu am vazut ca ai dat cafeaua......dar dupa insomnia de as'-noapte acu m-is ochii in colturi...
Danelutza spune:
Buna dimineatza, ia poftitzi aici la o cafea
Andreea multzumesc de ricetta
Cuscra iooo port ochelari ca nu vad de la distantza, asha ca clubul e gata , am mai vrut eu sa fac cu Danele club, dar eram prea multe la numar si mai bine stam aici.
Sunt mamica bine-ai revenit, ai vazut cum te-a scos de pe lista cum ai aparut, acum speram sa revina si celelalte mamici disparute. Ia mai dai cu noutatzi, ce mai faci, ce-ti mai face soatza si bineintzeles ce face Ilinca.
Dana ch multzumim de cafea, suc si alte cele, am mai dat si eu o cafea, ca prea doarme lumea in front.
Dana bagai si eu un oki la chestia aia cu galagia, n-am nimic cu copilul duamnei, dar... ca sa nu tac, ala-i subiect ?
Maria2mami eu am cetit de multe ori despre Moeciu, nu tzi-am raspuns ca-s pe linga... adicatelea departe
Dispar cu copchilu'afara ca ma omoara, nu inainte de a saluta pe Corina, Georgi, Lucia, Lunna, .... scuze, dar mi-a furat mousulllllll
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
georgi75 spune:
Neatza fete si mersic de cafea.
Bey, io aseara am disparut in ceata sau mai bine zis in intuneric.Ca a fost pana de curent.
Filme cu prosti...Sa ma fi vazut ce bajbaiam prin casa ca nu mai stiam unde e lanterna.Bricheta nu aveam de-aia cu flacara ....Chibrituri, nici atat.De la aragaz nu am putut aprinde o lumanare ca si ala e electric .Pana la urma am reusit sa gasesc telefonul si apoi lanterna.
Am intrat la nani si am uitat calculatorul aprins.Si a mers saracul pana la 6.30 cand m-am trezit sa-i dau Stefaniei tratamentul
Si asa aveam un chef de discutii elevate ...
Acu tre sa fac ordine ca iar e dezastru.Revin
Danaaaa sper ca azi merge netu'.Apropos, la mine nu merge mess-ul.La voi?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
mariussimiuc spune:
Georgi,nici la mine nu merge mess-ul.O fi fo conspiratie?
Cuscra,vezi ca tre sa inveti salutul ochelaristilor.Sau l-ai invatat deja?
Nu s-a inchis subiectul elevatelor,inca?
georgi75 spune:
E clar ca e conspiratie....
Cica s-a mai intamplat zilele astea.Sa fie adevarate zvonurile alea ca "incepand cu data de ... mess-ul se inchide"?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
paula2003 spune:
Aici ma pot considera si eu casnica. Mai mult decat casnica cat stau cu bb sa-i cresc, fac curat, piata, duc copiii la dr, tratamente...., mancare. Doamne ce urasc eu sa stau acasa dar ce sa fac, pana nu se face piticul macar de 1 an nu pot sa fac nimic. E cumplit sa le faci pe toate si sa vezi la sfarsit de zi ca nu-i facut nimic, sau ca te intraba sotul de cesti obosita ca doar stai acasa.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
diadaniela spune:
mai Daneulutza, eu n-am nimici cu copiul doamnei ,
dar ea ce are cu subiectul vostru cu Mamici cu fete frumoase?
acu zice ca trebuie sters. e frumos?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Paula ,bine ai venit!
mai ,nici la mine nu merge messul,dar skype-ul merge.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana